Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ναι συμφωνώ δεν είναι ημιπερσικό όχι οτι έχει και σημασία,κουκλίτσα είναιΣιγά το ημιπερσικό, βρε Χρύσα μου! Καλά, στο γιατρό δεν πήγε ακόμη για συνολικές διαγνώσεις αλλά... μια εικόνα χίλιες λέξεις! Λίγο μακρύ μαλλί παραπάνω και γίνεται εξωτικό ένα γατί, δεν καταλαβαίνεις;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Δηλαδή εγώ έχω 2 περσικά;;Σιγά το ημιπερσικό, βρε Χρύσα μου! Καλά, στο γιατρό δεν πήγε ακόμη για συνολικές διαγνώσεις αλλά... μια εικόνα χίλιες λέξεις! Λίγο μακρύ μαλλί παραπάνω και γίνεται εξωτικό ένα γατί, δεν καταλαβαίνεις;![]()
Να πάω στους persians-maniacs τότε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
.Το ξέρεις βέβαια ότι αστειεύομαι. Εύχομαι να βρεθεί η καλύτερη λύση.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
. Μίλαγα πόση ώρα για να κανονίσω για ένα μωρό να δώσω... βρήκα άλλα δύο σήμερα..
Τι γίνεται τελικά με τη τζουτζούκα αυτή? για πες Στέλλα.
Στείλε φωτο (καλές ε?
καμιά ολόσωμη, ανφας προφίλ, να το κολακεύουν το κορίτσι) περίπου ηλικία και θα φτιάξω αγγελίες εγώ άμεσα.Δεν προλαβαίνω να στείλω πμ...
τα γράφω όλα μαζί συγνώμη
stellak
Διάσημο μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Κρίστεν, σ'ευχαριστώ. Δεν έχω ακόμη νέα της, τι θα γίνει τελικά. Μόλις μάθω κι εφόσον χρειαστεί αγγελία, θα σου στείλω στο email σου έτοιμη με φωτό κολακευτικές![]()
Κορίτσια τα καλά νέα είναι ότι μόλις μαζεύτηκαν όλοι από διακοπές και τους έχει πιάσει φρενίτιδα - ευτυχώς - να πάρουν γάτα

εγώ - δόξα το θεό - θα δώσω άλλα δύο εντός των ημερών. Τα λέω αυτά για να βάλουμε γρήγορα αγγελίες. όχι μόνο για τούτη εδώ. Οπότε το βραδάκι θα έχω έτοιμη αγγελία με την υπάρχουσα φωτο αν δεν προλάβετε για νέες και θα φτιάξω αφίσα να τη δώσω σε κανά δύο πετσοπ γνωστά μου από αύριο όμως.
τα κακά νέα είναι τα άπειρα γατιά που έχουν βρεθεί, μωρά-μεγάλα και έχουμε γεμίσει κ τους εθελοντές... θα κοιτάξω όμως μπας κ ελευθερώθηκε κανείς.
Καλή τύχη στο κοριτσάκι
stellak
Διάσημο μέλος
Τέλος καλό

chryssa
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Ράνια, Μοντς, νομίζω ότι το θέμα αυτό μπορεί να κλειδωθεί.
(με την ολόψυχη ευχή να είναι το τελευταίο μας τέτοιο θέμα)
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηταν τυχερό το καημένο, μέσα στην ατυχία του, να βρει καλές νεράιδες να το περιμαζέψουν κ να το νοιαστούν

Μπράβο σε όλους, και εύχομαι η γατούλα να έχει καλύτερη τύχη και ένα ζεστό σπιτάκι που να την αγαπάνε.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Προς το παρόν το αφήνω ανοιχτό μήπως θέλει να γράψει κανείς κάτι άλλο, αλλά το πηγαίνω στις Ελπιδοφόρες εμπειρίες.

Melini
Διάσημο μέλος
). Το δεύτερο είναι όνομα για αγόρι, αλλά ταιριάζει μια χαρά και σε κοριτσάκι...Παρακολούθησα το θέμα με μεγάλο ενδιαφέρον, δυστυχώς χωρίς να μπορώ να συνεισφέρω στη βοήθεια, πάντως θαυμάζω και συγχαίρω όλες τις κοπέλες που ανέλαβαν πρωτοβουλίες και έσωσαν τη γατούλα
Μπράβο και χίλιες φορές μπράβο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος

Ειναι τοσο κρίμα να εγκαταλείπουν γατάκια που ήδη έχουν ζήσει σε σπίτι.
Αισθάνονται τοσο ξεκρέμαστα τα καημένα.
Και γενικώς ειναι φοβερό και απαράδεκτο αυτο που γίνεται με τα γατάκια που εγκαταλείπονται καθημερινώς στους κάδους δίπλα στα σκουπίδια, και πολλές φορές κλεισμένα μεσα σε σακούλες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Τα καλά νέα είναι ότι η γατούλα είναι καλύτερα ψυχολογικά, έδειξε πιο χαλαρή σήμερα και πρέπει να δοκίμασε και το φαγητό της![]()
Tα χέρια που την ανέλαβαν Στέλλα μου είμαι σίγουρη ότι θα κάνουν το καλύτερο για αυτό το πλασματάκι
. Μέσα στην ατυχία του ότι καλύτερο μπορούσε να του συμβεί.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool