mimikaki
Διάσημο μέλος
Αν και δεν άντεξα να το δω όλο με έπεισε να προσπαθήσω να κόψω και το ελάχιστο κρέας που τρώω. Μόνο που φοβάμαι πως στο τέλος θα με παίρνει ο αέρας αφού τώρα ζυγίζω 45 κιλά και ήδη έχω ζαλάδες, αφού δεν τρώω αρκετά. Όχι τίποτα άλλο, συνήθως λιποθυμάω σε εξωτερικούς χώρους και ρεζιλεύομαι.
Αυτό το παθαίνω και εγώ όταν πέφτει ο σίδηρος μου...Κατά τα άλλα είσαι και αρκετά αδύνατη...και εγώ το ίδιο βέβαια, όσο και αν φάω...τώρα είμαι στα 43 κιλά...
κοίτα λίγο και την πίεση σου..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
negative
Δραστήριο μέλος
https://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470&hl=el
Νομίζω ότι αξίζει να δει κάποιος το συγκεκριμένο video είτε έχει κατοικίδιο είτε όχι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

drf
Δραστήριο μέλος
τι δείχνει;Μην έχουμε κλάματα πάλι...![]()
μη το δεις...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

negative
Δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
το βιντεο δεν θα το δω,γιατι δεν αντεχω αλλο να βλεπω ζωα να κακοποιουνται..απλα αναρωτιεμαι,χωρις βεβαια,να κατηγορω κανεναν,ποιος ο λογος να δειχνουμε σκληρα και απανθρωπα βιντεο ,σε ενα σαιτ,που εκ των πραγματων ειναι ευαισθητοποιημενο σε τετοια θεματα.?..πιστευω,οτι ο μονος λογος που πρεπει να δειχνονται,ειναι μηπως και ευαισθητοποιηθουνε εκεινοι που δεν εχουν ιδεα για το τι συμβαινει η για τις αρχες,μπας και φιλοτιμηθουν και κανουν κατι....ΕΔΩ...ποιος ο λογος ???????????![]()
ελα ντε, ουτε εγω καταλαβαινω το λογο υπαρξης...ειναι κ λιγο σαδιστικο ολο αυτο...ευτυχως που μας ειδοποιησε ο νικος κ δεν το ειδαμε, οσοι δεν αντεχουμε τουλαχιστον.......

kounelaki
Περιβόητο μέλος
"Αν ο καθενας μας επρεπε να σκοτωσει το ζωο που θα φαει θα ειχαμε γινει ολοι χορτοφαγοι!"
Απιστευτη ταινια,μοιραστειτε την και με αλλους μπας και ξυπνησουμε οι...γηινοι!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εσυ δεν τρως κρεας?Το στηριζεις ολο αυτο!Γιατι αυτη ειναι η αληθεια!Ετσι σφαγειαζονται τα ζωα στις φαρμες!Με πυροσφαγειασμα,αναποδογυρισμα κτλ!Δειχνει ολους τους νομιμους μεθοδους σφαγειασματος και ειναι ολοι επωδυνοι και βασανιστηκοι! Εχετε αναρρωτηθει ποσος πονος περιεχεται σε ενα φιλετο κοτοπουλου??εχω πάρει το φρουνάκι μου αγκαλια και δεν το αφήνω με αυτα που είδα.... πως μπορούν??![]()
δεν έχουν καθόλου ευαισθησία αυτοι οι άνθρωποι??
![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πες τα!Πες τα!Πόπι μου σε καταλαβαίνω.
Εγώ το είδα σήμερα.
Πάντως, όσο να ναι το να αρνούμαστε την πραγματικότητα αποτελεί άγνοια, και η άγνοια είναι ο δρόμος που ακολουθεί άνθρωπος όταν δεν θέλει να αποδεχτεί κάτι. Καλώς ή κακώς το κρέας αυτό ήταν κάποτε ζώο που ένιωθε, ζούσε, χαιρόταν την ομορφιά της ζωής. Και ναι, είναι αυτό που καταλήγει στο πιάτο μας. Το Earthlings είναι για μένα η φρίκη σε όλο της το μεγαλείο, η κακία του ανθρώπινου είδους, η φρίκη που προκαλεί. Γιατί ο άνθρωπος είναι το μόνο ον που προκαλεί πόνο για την ευχαρίστησή του ξέροντας πως προκαλεί πόνο. Το Earthlings όμως είναι για μένα και η προσωποποίηση της πραγματικότητας και η αλήθεια ολόγυμνη. Η ταινία αυτή μας προτρέπει να συνειδητοποιήσουμε το δικαίωμα του κάθε έμβιου όντος στη ζωή και να το σεβαστούμε. Γιατί η ευχαρίστησή μας προς τη ζωή ενός πλάσματος δεν πιάνει μία.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Κι εσυ πες τα!To φοβερό είναι όταν κάποιος/α δεν θέλει να το δει γιατί στεναχωριέται και μετά από λίγο κόβει με άνεση και χωρίς καμία τύψη την σάρκα ενός βασανισμένου ζώου για να τη φάει, ή κλοτσάει τα αδέσποτα...! Μου έχει τύχει και αυτή η αντίδραση. Τι να πω.
Το ανθρώπινο είδος δεν τα πάει καλά με την αυτογνωσία του.
negative
Δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Το ειδες ολο Ρουλη?φοβερο σοκ.αυτο το βιντεο ειναι μια ακομα φρικη. μετα λεγωμαστε πολυτισμενοι ανθρωποι. μα πως γεινετε αυτο? αφου απο οτι ξερω πολλυ καλα ο πολυτισμος του ανθρωπου κρινετε απο την συμπεριφωρα του στα ζωα. τελικα μηπος ο ποιο πολυτισμενος λαος ειναι οι ιθαγενης? αυτοι ζουν αρμονικα με την φυση, τα ζωα, και τελος δεν σκοτωνουν τα παιδια τους σε πολεμους κλπ. αυτο που γραφω ηταν το συμπερασμα στην συνοδο για το περιβαλον στο ΚΙΟΤΟ το 1992.τι να πω εχει θωλοση το μυαλο μου.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool