Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ το είδα σήμερα.
Πάντως, όσο να ναι το να αρνούμαστε την πραγματικότητα αποτελεί άγνοια, και η άγνοια είναι ο δρόμος που ακολουθεί άνθρωπος όταν δεν θέλει να αποδεχτεί κάτι. Καλώς ή κακώς το κρέας αυτό ήταν κάποτε ζώο που ένιωθε, ζούσε, χαιρόταν την ομορφιά της ζωής. Και ναι, είναι αυτό που καταλήγει στο πιάτο μας. Το Earthlings είναι για μένα η φρίκη σε όλο της το μεγαλείο, η κακία του ανθρώπινου είδους, η φρίκη που προκαλεί. Γιατί ο άνθρωπος είναι το μόνο ον που προκαλεί πόνο για την ευχαρίστησή του ξέροντας πως προκαλεί πόνο. Το Earthlings όμως είναι για μένα και η προσωποποίηση της πραγματικότητας και η αλήθεια ολόγυμνη. Η ταινία αυτή μας προτρέπει να συνειδητοποιήσουμε το δικαίωμα του κάθε έμβιου όντος στη ζωή και να το σεβαστούμε. Γιατί η ευχαρίστησή μας προς τη ζωή ενός πλάσματος δεν πιάνει μία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Πάντως πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελα να το δουν, αλλά εκτός του ότι σιγά μη θέλουν, υπάρχει και η περίπτωση να μου πουν τα κλασσικά που ακούω καθημερινά "ε σιγά, αφού ο άνθρωπος είναι η κορυφή της τροφικής αλυσίδας", "αφού μπορούμε τα κάνουμε, ας μπορούσαν και τα ζώα" , "εντάξει μωρέ, ζώα είναι" κτλ, και θα εκνευριστώ ακόμα περισσότερο γιατί πραγματικά ορισμένοι είναι εντελώς αναίσθητοι!
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Το ανθρώπινο είδος δεν τα πάει καλά με την αυτογνωσία του.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Ούτε φιλόζωη θέλω να λέγομαι γιατί ότι πέσει μπροστά μου και έχει ανάγκη από την βοήθειά μου και μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω,αν όχι θα βρω μια άκρη να βοηθηθει από κάποιον που μπορεί.Επίσης δεν θέλω να λέγομαι και χορτοφάγος γιατί μια διαφραγματοκύλη με έκανε να κόψω πολλά φαγητά εδώ και 15 χρόνια,σκασίλα μου δηλαδή,ψάρια,κοτόπουλα δεν τρώω λόγω κάποιον ψυχολογικών σοκ κατα την θανατωσή τους.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος

Να δω και την Λουκά να φωνάζει "Έξω οι χορτοφάγοι είναι του σατανά 666 και τι στον κόσμο."
Όχι μόνο οι χορτογάγοι αλλά και εμείς οι γατόφιλοι θεωρούμαστε σατανιστές από κάτι τέτοιους και το λέω γιατί μου το έχουν πει

anabou
Διάσημο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Earthlings Ντοκιμαντέρ
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πάλι ξέρω ανθρώπους που είναι χορτοφάγοι και παχαίνουν. Δεν νομίζω ότι φταίει που δεν τρως κρέας. Μάλλον θάπρεπε να απευθυνθείς σε γιατρό.Αν και δεν άντεξα να το δω όλο με έπεισε να προσπαθήσω να κόψω και το ελάχιστο κρέας που τρώω. Μόνο που φοβάμαι πως στο τέλος θα με παίρνει ο αέρας αφού τώρα ζυγίζω 45 κιλά και ήδη έχω ζαλάδες, αφού δεν τρώω αρκετά. Όχι τίποτα άλλο, συνήθως λιποθυμάω σε εξωτερικούς χώρους και ρεζιλεύομαι.
Κι εμείς δεν θέλουμε να τρώμε κρέας παρά μόνον σπάνια, κρίμα όμως που δεν μας πέρνει ο αέρας. Εσύ μάλλον δεν θα τρως τις απαραίτητες μερίδες φαγητού που κάθε μέρα.
ruko
Διάσημο μέλος
, αλλά ούτε ζαλάδες ούτε κρίσεις λιποθυμίας έχουν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εξισου μερικες φορες οι αιτιες λιποθυμιας εχουν σχεση με το ανχος κα ειναι καθαρα ψυχικες αν δεν τρως κιολας, εχε υποψην οτι καλο θα ηταν να δεις εναν ψυχολογο η εναν ψυχαναλυτη ειδικευμενο σε θεματα διατροφικων παθησεων, υπαρχουν αρκετοι.
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λέω να γυρίσουμε πάλι πίσω και προτείνω να στείλουμε το συγκεκριμένο βίντεο σε όσο πιο πολλούς ανθρώπους μπορούμε, ειδικά σε πολιτικούς, δημοσιογράφους και decisionmakers με δυο λογάκια γιατί το στέλνουμε. Τι λέτε? Εγώ αρχίζω αμέσως τις αποστολές ως μια ελαχιστότατη συμβολή στο θέμα. Γεια σας τώρα πάω στο address book μου ν' αρχίσω.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool