toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα αποτελέσματα με έχουν ενθουσιάσει αφού οι κόκκοι της άμμου δεν κολλάνε πάνω στο τρίχωμα και έχει μειωθεί αισθητά η ποσότητα τους στο πάτωμα. Επίσης καλύπτει πολύ καλά τις μυρωδιές και από τις αντιδράσεις του γάτου καταλαβαίνω ότι έχει και πολύ ευχάριστη υφή για τα πατουσάκια. Γύρω από την ανοιχτού τύπου τουαλέτα μας σταμάτησε να γίνεται ο κακό χαμός από πετραδάκια.
Η άμμος Easy Clean είναι διαθέσιμη στους εξής τύπους:
- Pestell Easy Clean Unscented Cat Litter (άοσμη)
- Pestell Easy Clean with Baking Soda (με προσθήκη baking soda για κάλυψη οσμών)
- Pestell Easy Clean Low-Track Cat Litter (πιο χονδροί κόκκοι για μακρύτριχες γάτες)
- Pestell Easy Clean Meadow Fresh Cat Litter (αρωματική)
Η εταιρία υποστηρίζει ότι όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικά υλικά (100% Sodium Bentonite) και αποτελούν μια ιδιαίτερα οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή.
Η τιμή της είναι 11 ευρώ για τη συσκευασία των 20lb (9 kg). Στην Αμερική (χώρα προέλευσης) κυκλοφορεί και σε συσκευασία των 40lb (18 kg) και η άοσμη επιπλέον σε κουτί των 22lb (10kg) οι οποίες είναι πιθανό να κυκλοφορούν και εδώ.
Φωτογραφίες προϊόντος:
Baking Soda
Unscented
Meadow Fresh
Low-Track
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Θα ήταν πολύ βοηθητικό αν μπορούσες να ανεβάσεις και μια φωτογραφία των κόκκων της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστούμε Τούλης για την ενημέρωση! Μπορείς να μου πεις ποιά άμμο χρησιμοποιούσες πριν και τι ακριβώς ήταν τα πρποβλήματα μ'αυτήν γιατί κι εγώ πρόσφατα άλλαξα από την απλή friskies σε biokat's με άρωμα πορτοκαλιού και ενώ εγώ την θεωρώ μια χαρά, η Νεφέλη... δεν ξέρω, σκάβει πολλή ώρα και... την νιώθω ότι δεν την ευχαριστιέται... Για πες! Εμείς χρησιμοποιούμε κλειστή τουαλέτα με φύλτρα!![]()
Χωρίς να έχω δοκιμάσει τέτοια άμμο, απλά έχω διαβάσει στο φόρουμ και έχω συζητήσει με κτηνιάτρους, ότι στις γάτες δεν είναι ευχάριστα το άρωμα και ειδικά του πορτοκαλιού. Επίσης όσο μεγαλώνει η γάτα (δεν ξέρω πόσο είναι η Νεφέλη σου
) η κλειστή τουαλέτα τη δυσκολεύει πολύ. Σου παραθέτω και το λινκ για συμβουλές σχετικά με αυτό το θέμα από το σάιτ του Αίλουρου:https://www.ailouros.gr/Προβλήματα/Εκτόςαμμολεκάνης/tabid/160/Default.aspx
Fotini
Διάσημο μέλος

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
mvassilandonaki
Νεοφερμένο μέλος
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν εχω βρει την αοσμη πουθενα αλλα θα την δοκιμασω αν την βρω...ευχαριστω για την προταση!!Δοκίμασε και την άοσμη, είναι εξίσου καλή και νομίζω ότι κάνει λίγο ισχυρότερους σβώλους![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η everclean δημιουργούσε σβώλους που έσπαγαν, κολλούσε στον πάτο της λεκάνης και το βασικότερο μειονέκτημα ήταν ότι δημιουργούσε πολλούς μικρούς σβώλους άμμου πάνω στο τρίχωμα του γάτου. Είχα δοκιμάσει και τη χονδρόκκοκη everclean αλλά έμενε μυρωδιά στο σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει τους υπόλοιπους τύπους everclean. Με την easyclean (τη baking soda που χρησιμοποιώ εγώ) σταμάτησε να λερώνεται ο γάτος και καλύπτει πολύ καλά τις οσμές. Πιστεύω ότι αξίζει μια δοκιμή.
Εμεις για μεγαλο διαστημα χρησιμοποιουσαμε την EverClean Fresh Guard
που την περναμε απο τον κτηνιατρο μας, την συσκευασια των 10κιλων 15Ευρω.Αλλα, το μεγαλο της προβλημα ειναι οτι κολλαει στον πατο της τουαλετας και οι σβολοι της σπανουν τις περισσοτερες φορες.Στις δυο γατες μου, ομως φαινεται να αρεσει πολυ και δεχτηκαν πολυ καλα την αλλαγη που καναμε απο την catsan που χρησιμποιουσαμε για μεγαλο διαστημα.Εμενα προσωπικα αυτο που με ενοχλει περισσοτερο με την ever clean ειναι οτι μονιμως μπροστα απο την κλειστη τους τουαλετα εχουμε σκορπισμενη αμμο.Τρεις και περισσοτερες φορες την ημερα αναγκαζομαι να την σκουπιζω.
Σημερα λοιπον ειπα να δοκιμασω και την Easy Clean (baking soda) που την πηρα απο τον κτηνιατρο μας, την συσκευασια των 9,07 κιλων
14 Ευρω. Θα την δοκιμασουμε τις επομενες μερες και θα σας πω τις εντυπωσεις(δικιες μου και γατιων) σε συγκριση με την Ever Clean.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Kostis85
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool