ιβανα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Που την θυμηθήκατα την Silvia Night...wow...Ήρθε,μας έβρισε επί σκηνής(θυμάστε που φώναζε στις πρόβες "fuck you Greece") κι έφυγε άπατη...ουστ!
Όσο για τον Verka Serduchka και τον Rodolfo Chikilicuatre(Ουκρανία 2007 και Ισπανία 2008 αντίστοιχα)....just RESPECT
γιατί σε σχέση με τον φετινό βαλκανικό κλώνο τους(Σερβία 2009) αυτοί ήταν αριστουργήματα!ΝΑΙ θα το φωνάξω κι ας μου νιαουρίσετε και μένα....είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΗ της ESC από την συμμετοχή των BANG(1986)!Ήταν τα πρώτα ακούσματα στη ζωή μου και από τότε το έβλεπα ανελλιπώς(τότε που δεν υπήρχαν μεσημεριανάδικα να κουτσομπολεύουν,ωραίες εποχές)
Άσχετα εάν τα χαζοκάναλα το έχουν γελοιοποιήσει στην Ελλάδα,μετά την επιτυχία των Antique το 2001!Πριν τους Antique κανείς από όλους αυτούς τους δημοσιογραφίσκους δεν ήξερε τι είναι η ESC...και τώρα ξαφνικά στης πλάτες της βγάζουν λεφτά!Δεν τους παρακολουθώ γιατί νευριάζω,ευτυχώς υπάρχει και το internet πλέον και παρακολουθώ από εδώ τα τεκτενόμενα.
Φέτος είτε θα το πάρει με τεράστια διαφορά ο Νορβηγός Rybak(δεν το εύχομαι ) Η' θα τον ρίξουν λόγω του ότι είναι πολύ ψηλά στα στοιχήματα κι έχει αναλωθεί πλέον σαν τραγούδι!Εάν δεν το πάρει,η πρώτη θέση παίζεται μεταξύ κάποιων χωρών...αλλά αυτός παραμένει το ισχυρό φαβορί...και αν το πάρει θα είναι η πιο προβλέψιμη νίκη στην ιστορία του θεσμού...καθώς ο Νορβηγός κατάφερε να είναι το απόλυτο φαβορί ΠΡΙΝ ΚΑΝ προκριθεί στους εθνικούς τελικούς της χώρας του!Απίστευτο κι όμως του δίναν πρωτιά,πριν καν τον διαλέξουν οι Νορβηγοί για να τους εκπροσωπήσει!
Όσο για τον Σάκη,το τραγούδι είναι λίγο για αυτόν τον καλλιτέχνη...αλλά ο Σάκης είναι ΣΑΚΗΣ....και μόνο η παρουσία του θα το ανεβάσει στις πρώτες θέσεις...και γιατί όχι να πάρει την πρωτιά!
Άλλες πέντε μέρες για τον πρώτο ημιτελικό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
ΝΑΙ θα το φωνάξω κι ας μου νιαουρίσετε και μένα....είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΗ της ESC από την συμμετοχή των BANG(1986)!Ήταν τα πρώτα ακούσματα στη ζωή μου και από τότε το έβλεπα ανελλιπώς
να το ξερεις σ'αγαπω κι ας μη σε ξερω!!!!

και εγω γουσταρω τρελα, και ας λενε οτι θελουν. και να σου πω και κατι ? ολοι ψιλογουσταρουν κατα βαθος κι ας μην το παραδεχονται, γιατι την ημερα του διαγωνισμου η τηλεθεαση χτυπα 90αρια, αν με 90% δε γουσταρεις, φαντασου να γουσταρες κιολας !

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Β-Λ-Α-Κ-Ε-Ι-Α!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Πωωωω....και για ποιο σούργελο δεν μιλήσατε...
Που την θυμηθήκατα την Silvia Night...wow...Ήρθε,μας έβρισε επί σκηνής(θυμάστε που φώναζε στις πρόβες "fuck you Greece") κι έφυγε άπατη...ουστ!
Όσο για τον Verka Serduchka και τον Rodolfo Chikilicuatre(Ουκρανία 2007 και Ισπανία 2008 αντίστοιχα)....just RESPECTγιατί σε σχέση με τον φετινό βαλκανικό κλώνο τους(Σερβία 2009) αυτοί ήταν αριστουργήματα!
ΝΑΙ θα το φωνάξω κι ας μου νιαουρίσετε και μένα....είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΗ της ESC από την συμμετοχή των BANG(1986)!Ήταν τα πρώτα ακούσματα στη ζωή μου και από τότε το έβλεπα ανελλιπώς(τότε που δεν υπήρχαν μεσημεριανάδικα να κουτσομπολεύουν,ωραίες εποχές)
Άσχετα εάν τα χαζοκάναλα το έχουν γελοιοποιήσει στην Ελλάδα,μετά την επιτυχία των Antique το 2001!Πριν τους Antique κανείς από όλους αυτούς τους δημοσιογραφίσκους δεν ήξερε τι είναι η ESC...και τώρα ξαφνικά στης πλάτες της βγάζουν λεφτά!Δεν τους παρακολουθώ γιατί νευριάζω,ευτυχώς υπάρχει και το internet πλέον και παρακολουθώ από εδώ τα τεκτενόμενα.
Φέτος είτε θα το πάρει με τεράστια διαφορά ο Νορβηγός Rybak(δεν το εύχομαι ) Η' θα τον ρίξουν λόγω του ότι είναι πολύ ψηλά στα στοιχήματα κι έχει αναλωθεί πλέον σαν τραγούδι!Εάν δεν το πάρει,η πρώτη θέση παίζεται μεταξύ κάποιων χωρών...αλλά αυτός παραμένει το ισχυρό φαβορί...και αν το πάρει θα είναι η πιο προβλέψιμη νίκη στην ιστορία του θεσμού...καθώς ο Νορβηγός κατάφερε να είναι το απόλυτο φαβορί ΠΡΙΝ ΚΑΝ προκριθεί στους εθνικούς τελικούς της χώρας του!Απίστευτο κι όμως του δίναν πρωτιά,πριν καν τον διαλέξουν οι Νορβηγοί για να τους εκπροσωπήσει!
Όσο για τον Σάκη,το τραγούδι είναι λίγο για αυτόν τον καλλιτέχνη...αλλά ο Σάκης είναι ΣΑΚΗΣ....και μόνο η παρουσία του θα το ανεβάσει στις πρώτες θέσεις...και γιατί όχι να πάρει την πρωτιά!
Άλλες πέντε μέρες για τον πρώτο ημιτελικό!
Εσείς ξέρετε τα πάντα για τη Γιουροβίζιον!

Ο Νορβηγός δεν μου αρέσει!

και εγω γουσταρω τρελα, και ας λενε οτι θελουν. και να σου πω και κατι ? ολοι ψιλογουσταρουν κατα βαθος κι ας μην το παραδεχονται, γιατι την ημερα του διαγωνισμου η τηλεθεαση χτυπα 90αρια, αν με 90% δε γουσταρεις, φαντασου να γουσταρες κιολας !![]()
Συνφωνώ!

Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγω γουσταρω τρελα, και ας λενε οτι θελουν. και να σου πω και κατι ? ολοι ψιλογουσταρουν κατα βαθος κι ας μην το παραδεχονται, γιατι την ημερα του διαγωνισμου η τηλεθεαση χτυπα 90αρια, αν με 90% δε γουσταρεις, φαντασου να γουσταρες κιολας !![]()
Έτσι γίνεται πάντα...όπου υπάρχει πολύς ντόρος,κάτι σημαίνει...εδώ σημαίνει ότι όλοι ψιλογουστάρουν κρυφά...αλλά τους αρέσει να κράζουν τον θεσμό!
Εγώ τον εαυτό μου τον θυμάμαι να πρωτοακούει eurovision,ακόμα σχολείο δεν πήγαινα,και παρακολουθούσα θυμάμαι εκείνη την χρονιά τους Bang και από τότε δεν έχω χάσει διαγωνισμό(εκτός από το 1999 και 2000 που δεν είχαμε συμμετοχή και δεν ήξερα καν πότε έπαιζε στην tv)
Ακόμα θυμάμαι την ιστορική εμφάνιση της Γαρμπή...με εκείνο το φόρεμα,τον Μικρούτσικο να "χτυπιέται" με την κιθάρα στην σκηνή και την Βόσσου να τραγουδάει,τις υπερβολικά πολλές συμμετοχές του Μπίγαλη,την Κλεοπάτρα να δίνει ρέστα με το "όλου του κόσμου την ελπίδα" κτλ κτλ!
Επι προσθέτως....ο διαγωνισμός αυτός δεν είναι απλά ένα πανηγυράκι,δίνει την ευκαιρία σε όσους το αξίζουν και έχουν ταλέντο να αναδειχθούν,να γίνουν γνωστοί κι έξω από τα σύνορα της χώρας τους
Προσωπικά,υπάρχουν καλλιτέχνες που έχω λατρέψει από αυτόν τον θεσμό!Εάν δεν υπήρχε η Eurovision δεν νομίζω να τους μάθαινα με κάποιον άλλο τρόπο!Μέσω eurovision τους έβλεπα για πρώτη φορά και μετά(ας είναι καλά η τεχνολογία και το ιντερνετ)βρίσκω δισκογραφίες τους και μαθαίνω κι άλλα ωραία τραγούδια τους!
Είναι ένας θεσμός που μπορεί είτε να σε αναδείξει είτε να σε χαντακώσει!
Επαναλαμβάνω ξανά το φετινό μου top-3
Πορτογαλία,Ισραήλ,Εσθονία....(υπάρχουν κι άλλα που μου αρέσουν,αλλά αυτά τα τρία τα ακούω πιο συχνά)Να προσθέσω και το Αζερμπαϊζάν....τέλειο καλοκαιρινό χιτάκι!
Για να δούμε αύριο στη δεύτερη πρόβα πως θα είναι ο Σάκης...ανυπομονώ να δω τις πρωτοτυπίες που είπαν ότι θα κάνουν στην σκηνή...και δεν μπόρεσαν να τις κάνουν στην πρώτη πρόβα λόγω τεχνικών προβλημάτων....
Α ρε...Σάκης λέμε και dry bread

Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσείς ξέρετε τα πάντα για τη Γιουροβίζιον!![]()
To "εσείς" σε μένα προορίζεται?Εάν ναι προτιμώ το "εσύ"...
εάν βάζεις και τις γατουλίτσες μου μέσα....ok με τον πληθυντικό 
Ναι ξέρω αρκετά...αλλά όχι κι όλα,τουλάχιστον από τη δεκαετία του 90 και μετά θυμάμαι περισσότερα τραγούδια,τη δεκαετία του 80,από τα μέσα και μετά έχω κάποιες αμυδρές αναμνήσεις...
All time classic αγαπημένο μου νικητήριο(εκτός της Παπαρίζου φυσικά)
ΑΒΒΑ και waterloo(αν και δεν ήμουν γεννημένη για να το χαρώ
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος

Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μας έφτανε η οικονομική κρίση θέλουμε να κερδίσουμε κιόλας…![]()
Ναι όντως....οικονομική κρίση....Θα προτείνω λοιπόν για οικονομική ΛΥΣΗ,να μην ξοδέψει πολλά η ερτ στα ρούχα του Σάκη...η λύση???Όσο πιο λίγα τόσο πιο καλά

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ναι όντως....οικονομική κρίση....
Θα προτείνω λοιπόν για οικονομική ΛΥΣΗ,να μην ξοδέψει πολλά η ερτ στα ρούχα του Σάκη...η λύση???Όσο πιο λίγα τόσο πιο καλά![]()
ναι ναι, λογω κρισης να βαλει λιγα ρουχα ο σακης !
σε πιστεψαμε 

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Δεν μας έφτανε η οικονομική κρίση θέλουμε να κερδίσουμε κιόλας…![]()
Oικονομική κρίση-οικονομική κρίση,αλλά όλοι παν διακοπές. Στην πρωτιά θα τα χαλάσουμε;

To "εσείς" σε μένα προορίζεται?Εάν ναι προτιμώ το "εσύ"...εάν βάζεις και τις γατουλίτσες μου μέσα....ok με τον πληθυντικό
Ναι ξέρω αρκετά...αλλά όχι κι όλα,τουλάχιστον από τη δεκαετία του 90 και μετά θυμάμαι περισσότερα τραγούδια,τη δεκαετία του 80,από τα μέσα και μετά έχω κάποιες αμυδρές αναμνήσεις...
All time classic αγαπημένο μου νικητήριο(εκτός της Παπαρίζου φυσικά)
ΑΒΒΑ και waterloo(αν και δεν ήμουν γεννημένη για να το χαρώ)
Λοιπόν...
.... εσύ και οι γάτες σου ξέρετε πάρα πολλά για τη Γιουροβίζιον!
Ναι όντως....οικονομική κρίση....
Θα προτείνω λοιπόν για οικονομική ΛΥΣΗ,να μην ξοδέψει πολλά η ερτ στα ρούχα του Σάκη...η λύση???Όσο πιο λίγα τόσο πιο καλά![]()
Τώρα η Κάτια τον έστρωσε.Ούτε κοντα φανελάκια,ούτε αγκαλίτσες με χορεύτριες!

Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σάκη βγάλε την μπλούζα και να δεις πόσα 12Points θα ακούς στον τελικό!

Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=aevmxPanIqU&feature=channel_page
Ο Σάκης στα άσπρα είναι κουκλί...πω-πω και να φανταστείτε μέχρι πριν κάτι χρόνια τον αντιπαθούσα...αλλά μετά την Eurovision με το "shake it" τον λάτρεψα!
Ωραία τα άσπρα...αλλά επιμένω..κάνε ένα θεαματικό στο τέλος...και εξαφάνισε κάνα μπλουζάκι να δούμε το 6-πακετάκι σου να χαρούμε κι εμείς λιγάκι...

bunny
Περιβόητο μέλος
Το περσινό της Ρωσίας που κέρδισε είχε ακριβώς τη μουσική ενός τραγουδιού του Κat Stivens...Και είμαι σίγουρη ότι αν ψάξουμε όλα τα τραγούδια σ' αυτή τη σαχλή εκδήλωση είναι κλεμένα.
Και εκτός των άλλων τα χορευτικά και τα εφέ χρησιμοποιούνται για να καλύψουν τη σαχλαμάρα και την άστοχη παραποίηση ενός ωραίου τραγουδιού.Εγώ αυτά είχα να πω για τη φανταχτερή Euronision.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Αυτά τα τραγούδια δεν έχουν κανένα επίπεδο.Έχουν κλέψει τραγούδια,στίχους μουσική. Και όχι ότι κι ότι,αλλά επιτυχίες!
Το περσινό της Ρωσίας που κέρδισε είχε ακριβώς τη μουσική ενός τραγουδιού του Κat Stivens...
![]()
Και είμαι σίγουρη ότι αν ψάξουμε όλα τα τραγούδια σ' αυτή τη σαχλή εκδήλωση είναι κλεμένα.Και εκτός των άλλων τα χορευτικά και τα εφέ χρησιμοποιούνται για να καλύψουν τη σαχλαμάρα και την άστοχη παραποίηση ενός ωραίου τραγουδιού.
Εγώ αυτά είχα να πω για τη φανταχτερή Euronision.
Ο καθένας έχει τη δική του γνώμη.Εγώ πιστεύω ότι καταβάθος αρέσει σε όλους.Λοιπόν υπάρχουν οι μπούρδες,αλλά υπάρχουν και τα ωραία τραγούδια και δεν νομίζω ότι επειδή μου αρέσει γίνομαι σαχλή.Εμένα μου αρέσει η Eurovision,γιατί τα κράτη αντιγονίζονται αλλά και ενόνονται!Αυτή είναι η δική μου γνώμη.Πιστεύω πως όλοι πρέπει να έχουμε στη ζωή μας και κάτι σαχλό όπως το λέτε και αστείο για να είμαστε ανέμελοι και να μη χρησιμοποιούμε μόνο την αριστερή πλευρά του μυαλού μας.Λίγο τρέλα δεν κάνει κακό.

bunny
Περιβόητο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Μα το βρίσκεις διασκεδαστικό να κλέβουν μουσική;
Όχι,αλλά αν παρατηρίσεις γύρω σου τίποτα δεν-πως να το πω-δική μας ιδέα.Όλοι παίρνουμε έμπνευση από κάπου,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κλέβουμε.

bunny
Περιβόητο μέλος
Αγνή,η μουσική δεν είναι έτσι. Είναι απαίσιο να αντιγράφεις ή να παίρνεις ιδέες από κάτι που έφτιαξε άλλος και να το πουλάς για δικό σου.Όχι,αλλά αν παρατηρίσεις γύρω σου τίποτα δεν-πως να το πω-δική μας ιδέα.Όλοι παίρνουμε έμπνευση από κάπου,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κλέβουμε.![]()
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Αγνή,η μουσική δεν είναι έτσι. Είναι απαίσιο να αντιγράφεις ή να παίρνεις ιδέες από κάτι που έφτιαξε άλλος και να το πουλάς για δικό σου.
Δεν θα σου πω ότι ξέρω πολύ καλά τη μουσική γιατί κανένας δεν την ξέρει.Είναι ένας μαγικός κόσμος όπου όλο ανακαλύπτεις....
Εγώ δεν είπα να κλέψεις και να το παρουσιάσεις για δικό σου,γιατί είναι πραγματικά απαίσιο.Εγώ λέω ότι αν παίρνεις μια ιδεούλα δεν πειράζει.Εμένα μου αρέσει η Γιουροβίζιον γιατί εκεί συναντάς πολλά είδη μουσικής και μαθαίνεις τον μουσικό πολιτισμό των χωρών.(τουλάχιστον έτσι γινόταν παλιά).

bunny
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool