Eurovision 2009

Από τον σημερινό ημιτελικό εμένα μου άρεσαν περισσότερο
Νορβηγία(οχι ο πιτσιρίκος που τραγουδούσε αλλά το τραγούδι;)) και Μολδαβία(για το έθνικ).Επίσης ξεχωρίζαν η Σερβία(χιουμοριστικό μεν αλλά πάντα μελωδικό το τραγούδι που στέλνουν) και το Αζερμπαιτζαν
και η Ολλανδία(Καλά σ'αυτήν την χώρα κατάργησαν τις ζυγαριές? Πώς εγώ είχα την εντύπωση οτι οι Ολλανδοί είναι αδύνατοι.:hmm:;))
Και φυσικά ο ΣΑΚΗΣ (Καλά μην βαράτε, το' σωσα την τελευταία στιγμή;):lol:)

Μα στο δεύτερο ημιτελικό μαζεύτηκαν όλα τα καλούτσικα;(εκτός του Σάκη,μη θυμώνετε κ.Ιβάνα):lol::lol::lol:
Γιατί στον πρώτο ημιτελικό και τα λίγα που είδα(μετά κοιμήθηκα)ήταν συγνώμη για την έκφραση...μπούρδες...:down:

Αντε ρουβίτσες μπορείτε να αναπνεύσετε ελεύθερα;)
Εστω και την τελευταία στιγμή προκρίθηκε ο Σάκης!;):up:
Μάλλον επίτηδες κράτησαν τα δύο φαβορί για το τέλος, για να παρατίνουν την αγωνία.;)
Κρίμα για την Κύπρο.:(Α και μην ξεχνάτε, προκριθήκαμε και ...έμεσα μέσω την Ουκρανίας!:blink: Η Ουκρανή τραγουδίστρια δεν συνοδευόταν από τρείς σπαρτιάτες του Λεωνίδα?:blink::blink::blink:

Γιατί τον άφησαν τελευταίο και ποιοι προκρίθηκαν;Δεν είδα τον ημιτελικό,γι΄αυτό ρωτάω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο μπαμπάς μου είπε τη μαμά μυαλοφυγόδικη ρουβίτσα ... :blink:
μα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί .... αφού εμένα μου αρέσει ο Σάκης :)

Γατίλης ο φαν

Καλά, ο μπαμπάς σου σε κάτι τέτοια πρέπει να είναι χαρισματικός, τον θυμάμαι κι από τη συνάντηση:lol::lol::lol: Μα που το βρήκε και το ξεστόμισε;:lol::lol::lol:

Γατιλομάνα, join the SAKIS club!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελεία και παύλα....ΣΑΚΗ ΕΙΣΑΙ...ΘΕΟΣ(τι νομίζετε ότι θα έλεγα???:P )

Λοιπόν,ο Σάκης όταν πρωτοβγήκε ήμουνα από τα μόνα κοριτσάκια που δεν φώναζα "Σακήήήήήή"...Άρχισε να μου αρέσει μετά την Eurovision του 2004(ήταν ένας άγγελος στα πλάνα που του έκαναν)
Λοιπόν...πιστεύω ότι έχει τεράστιο ταλέντο διότι κάνει το ακατόρθωτο....κ@λ#χυπιέται απίστευτα στη σκηνή(κανείς άλλος δεν κάνει το ίδιο χτύπημα όπως ο Σάκης στη σκηνή της eurovision)και καταφέρνει να βγάζει ΦΩΝΗ και όχι παραφωνία(όπως άκουσα τόσες χθες)
Χθες βράδυ μας έβγαλαν την πίστη...τι αγωνία ήταν αυτή...ούτε στις πανελλήνιες...:lol:
Όσο για τις άλλες χώρες θα επανέλθω με τα σχόλια μου...γιατί πιστεύω μεν ότι υπάρχουν καλύτερα τραγούδια από τα δικά μας,αλλά το όλο πακέτο το έχει ο Σακης

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ:up:

Γιατί τον άφησαν τελευταίο και ποιοι προκρίθηκαν;Δεν είδα τον ημιτελικό,γι΄αυτό ρωτάω...

Τα αποτελέσματα των χωρών που προκρίνονται βγαίνουν με τυχαία σειρά.Οπότε ανακοίνωναν τις χώρες μια μια και είχαν φτάσει προς το τέλος και ακόμα "Ελλάδα" δεν είχαμε ακούσει!Το ίδιο φυσικά συνέβει και με το φαβορί Νορβηγία.
ΕΕΕΕ αφού ακούσαμε όλες τις χώρες είχε μείνει ένας τελευταίος φάκελος...και είχαμε παγώσει όλοι γιατί νομίζαμε ότι θα έγινε κάνα στραβοπάτημα....Αλλά όλα καλά...αφού πρώτα μας έβγαλαν την πίστη!
Τρόμαξαν και τα γατσουλίνια μου όταν άρχισα να ουρλιάζω... "ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ" όταν είπαν "And last country....Greece":D

Οι χώρες που πέρασαν χθες
Κροατία
Νορβηγία
Δανία
Αζερπαιτζαν
Ελλάδα
Λιθουανία
Μολδαβία
Αλβανία
Ουκρανία
Εσθονία

Οι χώρες που πέρασαν στον πρώτο τελικό(που όντως ήταν πιο εύκολος από τον χθεσινό)
Σουηδία
Αρμενία
Τουρκία
Ισραήλ
Ισλανδία
Ρουμανία
Φινλανδια
Πορτογαλία
Μάλτα
Βοσνία Ερζεγοβίνη

Η σειρά που θα εμφανιστούν τα τραγούδια στον τελικό

1.Λιθουανία
2.Ισραήλ
3.Γαλλία
4.Σουηδία
5.Κροατία
6.Πορτογαλία
7.Ισλανδία
8.ΕΛΛΑΔΑ
9.Αρμενία
10.Ρωσσία
11.Αζερπαιτζάν
12.Βοσνία-Ερζεγοβίνη
13.Μολδαβία
14.Μάλτα
15.Εσθονία
16.Δανία
17.Γερμανία
18.Τουρκία
19.Αλβανία
20.Νορβηγία
21.Ουκρανία
22.Ρουμανία
23.Ηνωμένο Βασίλειο
24.Φιλανδία
25.Ισπανία

1.Λιθουανία >Πιστεύω δεν άξιζε στον β' ημιτελικό...στη θέση του έπρεπε να περάσει η Κύπρος!

2.Ισραήλ >Είναι φοβερό κομμάτι,οι τραγουδίστριες φωνάρες...και με πολύ έξυπνο τρόπο συνδυάζουν τις φωνές και τις δθαφορετικές γλώσσες!

3.Γαλλία>Βαρετό,αλλά το πιο ωραίο βαρετό τραγούδι

4.Σουηδία>Αν και δεν ήταν στα καλύτερα μου...άρχισε να μου αρέσει από όταν άκουσα το pop-tempo πριν το ρεφρέν...να αποφύγουν όμως τα πολλά κοντινά,είναι τρομακτική

5.Κροατία>Όχι,Όχι,Όχι...καλύτερα να περνούσε η Σερβία ή η σλοβενία στη θέση τους

6.Πορτογαλία>Αυτό είναι το πιο γλυκό και φολκλορ τραγούδι που έχω ακούσει!Αν διαβάσετε και την μετάφραση των στίχων....φοβερό!Επίσης πολύ γλυκό το ότι στο τέλος η γλυκιά τραγουδίστρια συγκινήθηκε!Μου αρέσει πολύ!

7.Ισλανδία >Φοβερή φωνή αν και μικρή σε ηλικία...μπράβο πολύ ωραία μπαλλάντα

8.ΕΛΛΑΔΑ > Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα ΘΕΟΣ στα άσπρα!

9.Αρμενία >Πάμε παρακάτω καλύτερα(τι μακιγιαζ τις έκαναν αυτές τις δύο...απα πα πα)

10.Ρωσσία >Emotional και τραγούδι που αγγίζει ψυχές...μέχρι εκεί

11.Αζερπαιτζάν >Ενώ μου άρεζε πολύ,χθες νομίζω ο Arash έχασε αρκετά τον τόνο του...κακώς

12.Βοσνία-Ερζεγοβίνη >Όχι αυτό το "Παπαρήγα" στυλ δεν με ενθουσίασε καν

13.Μολδαβία >Αυτό είναι έθνικ ήχος...Μπράβο στην Nelly για την υπέροχη φωνή και τα γυρίσματα της...Φοβερή

14.Μάλτα >Γνωστή η Chiara στην eurovision,φωνάρα αγγελική...ΑΛΛΑ το τραγούδι αδιάφορο

15.Εσθονία >Το αγαπημένο μου...Μακάρι να το πάρουν τα κορίτσια με αυτά τα βιολιά...τα υπόλοιπα βιολιά,απλά βαρετά

16.Δανία >Καλό αμερικανιζέ-ήχος...τίποτα παραπάνω

17.Γερμανία >Ούτε καν το θυμάμαι...κι ας άκουσα ότι θα βγάλει το πουκάμισο στη σκηνή να δείξει κοιλιακούς...δηλαδή θέλει να σκίσουμε το πουκάμισο του Σάκη να το βουλώσει???

18.Τουρκία > Η Hadise το έχασε...ΠΑΡΑ πολύ την Τρίτη...ήταν μια διαφορετική Hadise...καμία σχέση με αυτό το videoclipaki που βλέπαμε τόσο καιρό

19.Αλβανία >Συμπαθητικό το κοριτσάκι,και καλή επιλογή τραγουδιού

20.Νορβηγία >Φαβορί...αλλά ειλικρινά βαρέθηκα να βλέπω το ψωνίστικο βλέμμα του και να ακούω την τσιρίδα του στο ρεφρέν

21.Ουκρανία >Όχι ρε παιδιά τι κιτσαριό ήταν αυτό...δυνατό τραγούδι(αν και αδιάφορο για τα αυτιά μου)αλλά το όλο σκηνικό αυτής πολύ too much

22.Ρουμανία >Μου είναι αδιάφορο

23.Ηνωμένο Βασίλειο >Φωνάρα...αλλά μέχρι εκεί,το τραγούδι μου είναι βαρετό και παλαιομοδίτικο

24.Φιλανδία >Καλό bitaki οι δεύτερες φωνές το σώζουν,γιατί ο τραγουδιστής δεν το πάει καλά

25.Ισπανία> Α ρε τι γράφουν οι έλληνες συνθέτες!Καλό χιτάκι

Εσείς είστε ΠΑΡΑ πολύ ενημερωμένη!

Από τον σημερινό ημιτελικό εμένα μου άρεσαν περισσότερο
Νορβηγία(οχι ο πιτσιρίκος που τραγουδούσε αλλά το τραγούδι;)) και Μολδαβία(για το έθνικ).Επίσης ξεχωρίζαν η Σερβία(χιουμοριστικό μεν αλλά πάντα μελωδικό το τραγούδι που στέλνουν) και το Αζερμπαιτζαν
και η Ολλανδία(Καλά σ'αυτήν την χώρα κατάργησαν τις ζυγαριές? Πώς εγώ είχα την εντύπωση οτι οι Ολλανδοί είναι αδύνατοι.:hmm:;))
Και φυσικά ο ΣΑΚΗΣ (Καλά μην βαράτε, το' σωσα την τελευταία στιγμή
;):lol:)
βρε κουμπαρα.....βρε κουμπαρα.....για το τραγουδι της νορβηγιας θα συμφωνησω( εκτος απο τον τραγουδιστη,που ειπαμε,οτι μπροστα στο σακη ειναι σαμιαμιδι:lol::lol:) για την σερβια..........καμμια σχεση με τις προηγουμενες χρονιες,που μου αρεσαν παντα,το φετινο σαν καμματι μου φανηκε αδιαφορο,αλλα τη να πω για εκεινη την καουκα του υραγουδιστη.......:lol::lol::lol: γελαει και το παρδαλο κατσικι.....πολυ γελιο βρε αφελφακι μου

βρε κουμπαρα.....βρε κουμπαρα.....για το τραγουδι της νορβηγιας θα συμφωνησω( εκτος απο τον τραγουδιστη,που ειπαμε,οτι μπροστα στο σακη ειναι σαμιαμιδι:lol::lol:) για την σερβια..........καμμια σχεση με τις προηγουμενες χρονιες,που μου αρεσαν παντα,το φετινο σαν καμματι μου φανηκε αδιαφορο,αλλα τη να πω για εκεινη την καουκα του υραγουδιστη.......:lol::lol::lol: γελαει και το παρδαλο κατσικι.....πολυ γελιο βρε αφελφακι μου

Και εγώ αυτό εννοούσα Πουπουλομάνα.;)
Οτι είναι καρικατούρα, το είδα σαν χιούμορ.;):cool:
Αλλά η μελωδία του μου άρεσε.:)Γενικά οι Σέρβοι πάντα έχουν μελωδικά τραγούδια(είτε μπαλάντες είτε όχι) και η μελωδίες τους έχουν κάτι ιδιαίτερο(σαν να έχουν το δικό τους στύλ) και φυσικά τους βγάζω το καπέλο που τραγουδάνε στην γλώσσα τους.:up::D

[/color][/u][/b]

Και εγώ αυτό εννοούσα Πουπουλομάνα.;)
Οτι είναι καρικατούρα, το είδα σαν χιούμορ.;):cool:
Αλλά η μελωδία του μου άρεσε.:)Γενικά οι Σέρβοι πάντα έχουν μελωδικά τραγούδια(είτε μπαλάντες είτε όχι) και η μελωδίες τους έχουν κάτι ιδιαίτερο(σαν να έχουν το δικό τους στύλ) και φυσικά τους βγάζω το καπέλο που τραγουδάνε στην γλώσσα τους.:up::D
συμφονω απολυτως...ασε που ενας απο τους αγαπημενους συνθετες ειναι και ο μπρεκοβιτς..επισης αγαπημενος σκηνοθετης ο κουστουριτσα...πολυ ομως...!!!!!!!!!!!!

1.Λιθουανία >Πιστεύω δεν άξιζε στον β' ημιτελικό...στη θέση του έπρεπε να περάσει η Κύπρος!

2.Ισραήλ >Είναι φοβερό κομμάτι,οι τραγουδίστριες φωνάρες...και με πολύ έξυπνο τρόπο συνδυάζουν τις φωνές και τις δθαφορετικές γλώσσες!

3.Γαλλία>Βαρετό,αλλά το πιο ωραίο βαρετό τραγούδι

4.Σουηδία>Αν και δεν ήταν στα καλύτερα μου...άρχισε να μου αρέσει από όταν άκουσα το pop-tempo πριν το ρεφρέν...να αποφύγουν όμως τα πολλά κοντινά,είναι τρομακτική

5.Κροατία>Όχι,Όχι,Όχι...καλύτερα να περνούσε η Σερβία ή η σλοβενία στη θέση τους

6.Πορτογαλία>Αυτό είναι το πιο γλυκό και φολκλορ τραγούδι που έχω ακούσει!Αν διαβάσετε και την μετάφραση των στίχων....φοβερό!Επίσης πολύ γλυκό το ότι στο τέλος η γλυκιά τραγουδίστρια συγκινήθηκε!Μου αρέσει πολύ!

7.Ισλανδία >Φοβερή φωνή αν και μικρή σε ηλικία...μπράβο πολύ ωραία μπαλλάντα

8.ΕΛΛΑΔΑ > Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα ΘΕΟΣ στα άσπρα!

9.Αρμενία >Πάμε παρακάτω καλύτερα(τι μακιγιαζ τις έκαναν αυτές τις δύο...απα πα πα)

10.Ρωσσία >Emotional και τραγούδι που αγγίζει ψυχές...μέχρι εκεί

11.Αζερπαιτζάν >Ενώ μου άρεζε πολύ,χθες νομίζω ο Arash έχασε αρκετά τον τόνο του...κακώς

12.Βοσνία-Ερζεγοβίνη >Όχι αυτό το "Παπαρήγα" στυλ δεν με ενθουσίασε καν

13.Μολδαβία >Αυτό είναι έθνικ ήχος...Μπράβο στην Nelly για την υπέροχη φωνή και τα γυρίσματα της...Φοβερή

14.Μάλτα >Γνωστή η Chiara στην eurovision,φωνάρα αγγελική...ΑΛΛΑ το τραγούδι αδιάφορο

15.Εσθονία >Το αγαπημένο μου...Μακάρι να το πάρουν τα κορίτσια με αυτά τα βιολιά...τα υπόλοιπα βιολιά,απλά βαρετά

16.Δανία >Καλό αμερικανιζέ-ήχος...τίποτα παραπάνω

17.Γερμανία >Ούτε καν το θυμάμαι...κι ας άκουσα ότι θα βγάλει το πουκάμισο στη σκηνή να δείξει κοιλιακούς...δηλαδή θέλει να σκίσουμε το πουκάμισο του Σάκη να το βουλώσει???

18.Τουρκία > Η Hadise το έχασε...ΠΑΡΑ πολύ την Τρίτη...ήταν μια διαφορετική Hadise...καμία σχέση με αυτό το videoclipaki που βλέπαμε τόσο καιρό

19.Αλβανία >Συμπαθητικό το κοριτσάκι,και καλή επιλογή τραγουδιού

20.Νορβηγία >Φαβορί...αλλά ειλικρινά βαρέθηκα να βλέπω το ψωνίστικο βλέμμα του και να ακούω την τσιρίδα του στο ρεφρέν

21.Ουκρανία >Όχι ρε παιδιά τι κιτσαριό ήταν αυτό...δυνατό τραγούδι(αν και αδιάφορο για τα αυτιά μου)αλλά το όλο σκηνικό αυτής πολύ too much

22.Ρουμανία >Μου είναι αδιάφορο

23.Ηνωμένο Βασίλειο >Φωνάρα...αλλά μέχρι εκεί,το τραγούδι μου είναι βαρετό και παλαιομοδίτικο

24.Φιλανδία >Καλό bitaki οι δεύτερες φωνές το σώζουν,γιατί ο τραγουδιστής δεν το πάει καλά

25.Ισπανία> Α ρε τι γράφουν οι έλληνες συνθέτες!Καλό χιτάκι

μ'αρεσεις φιλεναδα, και συμφωνω σχεδον σε ολα :):):) ολοι καλοι, αλλα ο σακης καλυτερος με διαφορα

φατους ολους σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :up::up:

μ'αρεσεις φιλεναδα, και συμφωνω σχεδον σε ολα :):):) ολοι καλοι, αλλα ο σακης καλυτερος με διαφορα

φατους ολους σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :up::up:
βρε πειρατινα μου ομορφη...σε βρισκω ιδιαιτερως ερωτοχτυπημενη με το σααααακη!!!!!!!!:up::up::up:

βρε πειρατινα μου ομορφη...σε βρισκω ιδιαιτερως ερωτοχτυπημενη με το σααααακη!!!!!!!!:up::up::up:

σωστα καταλαβες :up::up::lol::lol::lol: γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε ? :D:D

σωστα καταλαβες :up::up::lol::lol::lol: γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε ? :D:D
γουτου..γουτου..( παναγια μου εξω απο δω...!!!!) δεν θα διαφωνησω μαζι σου φιλεναδα:lol::lol::lol:...μαλλον το αντιθετο....:up::up::up:

γουτου..γουτου..( παναγια μου εξω απο δω...!!!!) δεν θα διαφωνησω μαζι σου φιλεναδα:lol::lol::lol:...μαλλον το αντιθετο....:up::up::up:

και δεν ειμαστε οι μονες, πιστεψε με, ειμαστε παρα πολλεεςςςςςςςςς :lol::lol:

κυνηγαω τα καναλια ποτε θα δειξουν σακη να παρω ματι η γυναικα :lol::lol::lol: η καλυτερη μου τωρα που παει γιοροβιζιον κ τον βλεπω ολη μερα, χορταινω σακηηηηηηηηηηηηηηη :rolleyes::rolleyes::redface::P

μιας και ειμαι γιουροφαν, σχολια για τις αλλες χωρες δεν εκανα.:hmm:

η ουκρανια ειναι χαλια, βαρυ σκηνικο, και σιγα τη γκομενα, σαν τραβελι ειναι με το συμπαθειο, και δεν εχω τιποτα με τα τραβελια μην παρεξηγηθω, αλλα οχι οτι ειναι και ωραια γυναικα :down::down:

τον νορβηγο αν τον ειχα μπροστα μου θα του εριχνα μπουνιδια, αυτες οι γκριματσες που κανει με ξενερωνουν, το δε στομα του ειναι 2 χιλιομετρα, πππφφφφφ :down::down:

η ισπανια δε μου πολυαρεσει, αλλα αρεσει στους αντρες. η αγγλια παει με παλιομοδιτικο τραγουδι, ελεος. κοιταξτε την ελλαδα ποσο προχω ειναι :up:
γαλλια κοιμησιαρικο...:down:γερμανια οπως παντα χαλια :lol: αμα σας πω ποιο μ'αρεσει θα με κραξετε το ξερω, αλλα θα το πω. ΑΡΜΕΝΙΑ ναι αρμενια. εχει εντονο εθνικ στοιχειο, μ'αρεσουν τα ρουχα τους, και το μακιγιαζ τους, μου κανουν κατι απο καυκασο κ μ'αρεσει..και το τραγουδι ειναι πολυ καλο, απλα πρεπει να το ακουσεις αρκετες φορες. αυτα :P

αλλα ποιος ειναι ο καλυτερος ???????????? εεεεε?????????? :lol::lol::lol:

και δεν ειμαστε οι μονες, πιστεψε με, ειμαστε παρα πολλεεςςςςςςςςς :lol::lol:

κυνηγαω τα καναλια ποτε θα δειξουν σακη να παρω ματι η γυναικα :lol::lol::lol: η καλυτερη μου τωρα που παει γιοροβιζιον κ τον βλεπω ολη μερα, χορταινω σακηηηηηηηηηηηηηηη :rolleyes::rolleyes::redface::P
μαρη...πολυ σε παω...σημερα λεγανε στα καναλια οτι μηπως πρεπει ο σακης...να κατεβασει κανα δυο κουμπια απο το πουκαμισο του,:blink::blink::blink: μπας και παρουμε την πρωτια???????????????εσυ τι λες φιλεναδα...να τα κατεβεσει?:blink::blink::blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back