Eurovision 2009

• Thread starter Thread starter Melini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
μελινα και εμενα μ'αρεσε ο ουκρανος "sieben sieben allullou" :lol::lol: με το αστερι στο κεφαλι, το τραγουδι του αζερμπαιτζαν σ'αρεσε? με το διαβολο κ τον αγγελο ? τι τραγουδαρα :up:

Ναι ναι!!! κι αυτό μ'άρεσε!!! Γενικά, επειδή έχω πήξει στα συνηθισμένα ακούσματα και στα ποπάκια, έχω αρχίσει να ξεχωρίζω τα πρωτότυπα (και συνήθως ψιλογελοία) τραγούδια στο διαγωνισμό. Όσο πιο πολύ γελάω, τόσο μ'αρέσει... από μπαλάντες και beat έχουμε πήξει πλέον...

Θυμάστε την υστερική συμμετοχή της Ισλανδίας; Που πήρε τηλέφωνο το Θεό;;; :lol: (δε στέλνουν καμιά Bjork να τους σκίσει όλους...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θυμάστε την υστερική συμμετοχή της Ισλανδίας; Που πήρε τηλέφωνο το Θεό;;; :lol:

ναι ναι τη θυμαμαι αυτη, ηταν πολυ σουργελο :lol: που τη βρηκανε, στα γαριδακια ? :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα με ενοχλεί που το STAR και όλες οι κότες στα πρωινάδικα κοροιδεύουν το Σάκη.Δεν είναι ότι είμαι μεγάλη φαν,αλλά όταν στέλνεις ένα τραγούδι πρέπει να το υποστιρίζεις και να μην το κοροιδεύεις,ούτε αυτό-όυτε και τον τραγουδιστή που εκπροσωπεί τη χώρα σου!

Πού να δεις τι θα γινόταν αν στέλναμε τη Θώδη με κατσικάκια!!! (Α! Ξέχασα! Αυτή είναι πλέον στο φρενοκομείο.... :lol: - ευτυχώς, γιατί αν ήταν στο χέρι του κοινού, τη Θώδη θα στέλναμε)

τωρα θα γινω συγχρονη:lol::lol:

"θα ναι σαν να μπαιιιιιιιιιιινει η ανοιξηηηηηηηη
θα ναι ουρανου κατανυξηηηηηηηηηη
λαλλαλαλαλαλλλλαααααααααα"

"λιγο κρασι λιγο θαλασσα και τ αγορι μουυυυυυυυυυυυ
λιγο κρασι λιγο θαλασσα και τ αγορι μουυυυυυυυυ"
Ναι ναι πιάσε κ το ένας αητός καθότανε που είναι κ στα top 10 φέτος:P:P
Λοιπόν πλάκα πλάκα από τραγουδια της Γιουρο μου άρεσε του dj bobo (ήταν κ ένα από τους αγαπημένους μου όταν ήμουν στα νιάτα μου) vampires are alive ήταν την χρονια που τραγούδησε εκεινος ο λουκουμας που λέτε με το αστέρι στο κεφάλι αλλά δεν είχε καμία τύχη αυτό το τραγούδι:mad::mad::mad:
Πού να δεις τι θα γινόταν αν στέλναμε τη Θώδη με κατσικάκια!!! (Α! Ξέχασα! Αυτή είναι πλέον στο φρενοκομείο.... :lol: - ευτυχώς, γιατί αν ήταν στο χέρι του κοινού, τη Θώδη θα στέλναμε)
Αλήθεια λες; Επιτελους γιατί είχε ξεφύγει εντελως.
Και το κοινόλοιπον στο φρενοκομείο στα διπλανα δωμάτια

Λοιπόν πλάκα πλάκα από τραγουδια της Γιουρο μου άρεσε του dj bobo (ήταν κ ένα από τους αγαπημένους μου όταν ήμουν στα νιάτα μου) vampires are alive ήταν την χρονια που τραγούδησε εκεινος ο λουκουμας που λέτε με το αστέρι στο κεφάλι αλλά δεν είχε καμία τύχη αυτό το τραγούδι:mad::mad::mad:

:lol: για αυτο δε σ'αρεσει η γιουροβιζιον πουλακι μου ? το τραγουδι της sli8erin πηγε απατοοοοο χα χα χα :lol::lol::lol::lol:

:lol: για αυτο δε σ'αρεσει η γιουροβιζιον πουλακι μου ? το τραγουδι της sli8erin πηγε απατοοοοο χα χα χα :lol::lol::lol::lol:
Καλεεεεε δεν ήταν δικό μου το τραγούδι το dj bobo λεμε ήταν :P:P:P
Ε εδώ που τα λέμε αν πήγαινε καλά στη Γιουροβίζιον μάλλον δεν θα άρεσε σε μένα γιατί τα τραγούδια που επιλέγουν κ είναι το ΜΟ εγώ δεν τα ακούω

εκεινος ο λουκουμας που λέτε με το αστέρι στο κεφάλι αλλά δεν είχε καμία τύχη αυτό το τραγούδι:mad::mad::mad:

Ούτε εμένα μου άρεσε αυτή η πάστα:lol: με το αστέρι στο κεφάλι που βγήκε και 2η!

Θυμάστε την υστερική συμμετοχή της Ισλανδίας; Που πήρε τηλέφωνο το Θεό;;; :lol: (δε στέλνουν καμιά Bjork να τους σκίσει όλους...)

Μπορείτε να μου βάλετε το link γιατί δεν την έχω δει;

και τα τραγουδια του ζελικο μ'αρεσουν :rolleyes::rolleyes: "λανε μογιε" και λοιπα, ομορφο τραγουδι κοριτσια, με σερβικο ηχο :)

Καλεεεεε δεν ήταν δικό μου το τραγούδι το dj bobo λεμε ήταν :P:P:P
Ε εδώ που τα λέμε αν πήγαινε καλά στη Γιουροβίζιον μάλλον δεν θα άρεσε σε μένα γιατί τα τραγούδια που επιλέγουν κ είναι το ΜΟ εγώ δεν τα ακούω

ναι, αλλα σ'αρεσεεεεε :P
το τραγουδι σου πηγε απατοοοο :bleh::bleh:
(μ'αρεσει να πειραζω τον κοσμο):lol:

Αλήθεια λες; Επιτελους γιατί είχε ξεφύγει εντελως.
Και το κοινόλοιπον στο φρενοκομείο στα διπλανα δωμάτια

Αλήθεια είναι!Έχει σχοιζοφρένια!Πάντως όλοι αυτοί στα πρωινάδικα και τα μεσημεριανά δεν έπρεπε να την κοροιδεύουν,αφού έβλεπαν ότι δεν είναι στα καλά της.

Ούτε εμένα μου άρεσε αυτή η πάστα:lol: με το αστέρι στο κεφάλι που βγήκε και 2η!

Μπορείτε να μου βάλετε το link γιατί δεν την έχω δει;

Ποιο ήταν το τραγούδι της Ισλανδίας!

που να το βρουμε τωρα αυτο...;);) μια βλακεια ηταν εξαλλου, μη σκας

Μήπως θυμάστε χρονιά;

ναι, αλλα σ'αρεσεεεεε :P
το τραγουδι σου πηγε απατοοοο :bleh::bleh:
(μ'αρεσει να πειραζω τον κοσμο):lol:
Και εμένα μου αρέσει να χτυπάω τον κόσμο:mad::mad::mad:
ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟ
που να το βρουμε τωρα αυτο...;);) μια βλακεια ηταν εξαλλου, μη σκας
Αν θυμάστε χρονια ψαξτε το στο youtube τα βγάζει όλα ή μετά κατεβάστε το από limewire

Και εμένα μου αρέσει να χτυπάω τον κόσμο:mad::mad::mad:
ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟ

χε χε χε :lol::lol::lol: η θεση του αλλο εδειξε :lol::lol:
και που θα με βρεις να με κοπανησεις, ε?? :lol::lol:
απατοοο απατοοοοο

ποιας χωρας ηταν αληθεια ? :rolleyes:

τραγουδαρααααα :up::up::up:

https://www.youtube.com/watch?v=eo0VrY5C-ow

Ποιο ήταν το τραγούδι της Ισλανδίας!

Μια χαζομάρα!Αν έχεις πρόσβαση σε βιντεάκια, γράψε Iceland 2006 (νομίζω) στο διαγωνισμό της Αθήνας ήταν, και θα το δεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back