Eurovision 2009

μαρη...πολυ σε παω...σημερα λεγανε στα καναλια οτι μηπως πρεπει ο σακης...να κατεβασει κανα δυο κουμπια απο το πουκαμισο του,:blink::blink::blink: μπας και παρουμε την πρωτια???????????????εσυ τι λες φιλεναδα...να τα κατεβεσει?:blink::blink::blink:

ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ :lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ιιιιιι! Τα βρακιά του;;;; :blink:

ενα δυο κουμπια απο το πουκαμισο του εννοουσαμε :P

ασπρο-μπιμπικομανα εκδηλωθηκες, ονειρευεσαι κατεβασμενα βρακια σακη και εκτεθειμενο κ......κι μου φαινεται :lol::lol::lol::lol:
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ενα δυο κουμπια απο το πουκαμισο του εννοουσαμε :P

ασπρο-μπιμπικομανα εκδηλωθηκες, ονειρευεσαι κατεβασμενα βρακια σακη και εκτεθειμενο κ......κι μου φαινεται :lol::lol::lol::lol:
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :up::up::up:
Καλέ τι να το κάνω το κ.....άκι; Ποιος είμαι, ο Γκλέτσος είμαι ή ο Μεϊμαράκης;;; (και οι δύο και πολύ άντρακλες να 'ουμ'! Τόσο πολύ που για μένα είναι ύποπτο...)
Εγώ απλώς διεμαρτυρήθην διότι προσεβλήθησαν τα... χρηστά μου ήθη! :rolleyes::lol::lol::lol::lol:

Εγώ απλώς διεμαρτυρήθην διότι προσεβλήθησαν τα... χρηστά μου ήθη! :rolleyes::lol::lol::lol::lol:

ναι καλα...χριστινα λουκα μου εσυ :lol::lol: σε πιστεψαμε :lol::lol:

γυμνοοοοοοο, σ'ειδα στον υπνο μου γυμνοοοοοοο :lol::lol:

γυμνοοοοοοο, σ'ειδα στον υπνο μου γυμνοοοοοοο :lol::lol:
Καλύτερα στον ξύπνιο... :rolleyes:
Υπογραφή,
ΕΛΕΝΗ Λουκά, αυτή που έκραζε τον Σάκη για τη "φούστα"

Ιιιιιι! Τα βρακιά του;;;; :blink:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν σήμερα είναι η μεγάλη μέρα!

Λιθουανία: Μια όμορφη μπαλάντα,με ωραίο ρυθμό,πιάνο και μια καλή φωνή.Μια συγκρατημένη σκηνική παρουσία-εκτός από το τέλος με το μαγικό της φωτιάς,που πιστεύω πως θα έπρεπε να το παραλείψουν-όπως πρέπει να έχει μια μπαλάντα.Όμως δεν μπορώ να πω και ότι τρελάθηκα.

Ισραήλ:Καλό κομμάτι με όμορφες φωνές που ντύνουν τη μελωδια.

Γαλλία:Βαρετό,αδιάφορο...

Σουηδία: Δεν είμαι κατά της ασχήμιας,γιατί όλοι άνθρωποι είναι,αλλά έπρεπε να της είχαν έναν καλύτερο μακιγιέρ,κομμωτή.Γιατί ας μην ξεχνάμε η γιουροβίζιον είναι ένα πακέτο.Το τραγούδι της είναι καλούτσικο.

Κροατία:Κοιτάξτε τι γίνεται με αυτό το κομμάτι.Λοιπόν,η γυναίκα έχει μια καταπληκτική φωνή που τη χαραμάει με αυτό το τραγούδι.Ο άντρας μου είναι αδιάφορος.Από όλο το τραγούδι μου άρεσαν μόνο τα 12 δευτερόλεπτα.Το άλλο είναι χάλια.Εκεί που τραγουδάν μαζί είναι ας τα να πάνε.Καλύτερα η Σλοβενία.Καταληκτική μπαλάντα!!!

δεν ξερω γιατι, αλλα εχω την εντυπωση οτι δε θα παμε καλα, ουτε εμεις ουτε η νορβηγια. σημερα μπηκαν στο παιχνιδι η αγγλια και η γαλλια με γνωστους καλλιτεχνες και οι 2, που λογικα θα κονταροχτυπηθουν για την πρωτια. δεν εχω καλο προαισθημα γμτ :(:(:(:(

δεν ξερω γιατι, αλλα εχω την εντυπωση οτι δε θα παμε καλα, ουτε εμεις ουτε η νορβηγια. σημερα μπηκαν στο παιχνιδι η αγγλια και η γαλλια με γνωστους καλλιτεχνες και οι 2, που λογικα θα κονταροχτυπηθουν για την πρωτια. δεν εχω καλο προαισθημα γμτ :(:(:(:(
\

Δεν νομίζω ότι θα τα πάμε πολύ καλά!Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

νομιζω οτι η επομενη διοργανωση θα γινει λονδινο...ο γουεμπερ δεν ηρθε για να χασει, αφηστε που η επιτροπη δε θα αφησει εναν τετοιο καλλιτεχνη να φυγει ηττημενος :mad::mad::(:(:(
και δυστυχως για το σακη δεν ψηφιζει μονο το κοινο, αλλα και η επιτροπη

νομιζω οτι η επομενη διοργανωση θα γινει λονδινο...ο γουεμπερ δεν ηρθε για να χασει, αφηστε που η επιτροπη δε θα αφησει εναν τετοιο καλλιτεχνη να φυγει ηττημενος :mad::mad::(:(:(
και δυστυχως για το σακη δεν ψηφιζει μονο το κοινο, αλλα και η επιτροπη

Δεν μετράει τόσο η επιτροπή,όσο το κοινό!

παντως το τραγουδι του σακη ειναι πολυ μετριο:down::down: απλα ο σακης το απογειωνει.
μηπως αξιζει να το παρει η αγγλια??:hmm::hmm:

ρε παιδια τι κουκλος ειναι αυτος ο σακης:up:

παντως το τραγουδι του σακη ειναι πολυ μετριο:down::down: απλα ο σακης το απογειωνει.
μηπως αξιζει να το παρει η αγγλια??:hmm::hmm:

ρε παιδια τι κουκλος ειναι αυτος ο σακης:up:

απλα κουκλος ????????? αυτος ο αντρας ειναι ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :blink::blink::blink: εχει αστρο ρε παιδι μου, δεν το εχουν ολοι αυτο τελος. ανεβαινει στη σκηνη κ λαμπει ολοκληρος. και τραγουδα χωρις να φαλτσαρει κι ας χοροπηδα σαν το κατσικι, απλα απαιχτος.
για μενα δεν αξιζει να το παρει η αγγλια, αλλα η ελλαδα, οχι γιατι αγαπω σακη, αλλα ο σακης τα εχει ολα. σαν παρουσια ειναι η πιο ολοκληρωμενη απο ολες,αλλα μαλλον δε θα νικησει, ο γουεμπερ εχει μεγαλο ονομα κ ηρθε για να νικησει γμτ.
τελοσπαντων, καλη του τυχη, και πρωτος να μη βγει για μας πρωτος ειναι. :up::up:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν σήμερα είναι η μεγάλη μέρα!
Ναι,σημερα.Αντε και καλη μας επιτυχια:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back