Facebook

γι ατο εφυγε..:/::/: πηγε να βρει αντρα..:/::/: μακαρι να γυρισει καποια στιγμη..εγκυος..αλλα τουλαχιστον να γυρισει..:/:

Αυτο ευχομαι κ εγω....ξερεις, αν δεν την στειρωνα, σ εναν εικονικο κοσμο, θα θελα να κρατησω ολα της τα παιδια (στειρωνοντας τα) και να γινεται στο σπιτι ενας γατοχαμος...μακαρι, ελπιζω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο ευχομαι κ εγω....ξερεις, αν δεν την στειρωνα, σ εναν εικονικο κοσμο, θα θελα να κρατησω ολα της τα παιδια (στειρωνοντας τα) και να γινεται στο σπιτι ενας γατοχαμος...μακαρι, ελπιζω...

μακαρι...εχουμε ακουσει για γατες που λειπουν καιρο και μια μερα επιστρεφουν..:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΠουπουλινόΕφη, Δάφνη,Αμαλία και toufakos θα σας κάνω add αύριο γιατί εδώ που ειμαι μου βγάζει πρόβλημα το φατσοβίβλιο στο λαπιτόπι.:hmm:Μπορεί να φταίει η πολύ χαμηλή σύνδεση που έχω, γιατί μπαίνω από το ασύρματο μόντεμ του γείτονα. ;)
Πάντος πλάκα έχει να σας ξαναγνωρίζω φυσιογνωμικά αυτήν την φορά.;)Οσες δεν ξέρω ήδη, δηλαδή.
Οταν γράφεις post σε κάποιον, άθελα σου πλάθεις με την φαντασία σου μια εικόνα και καμιά φορά η πραγματικότητα σε διαψεύδει πανηγηρικά!;):P

οκ κουμπαρα....γιατι αν περιμενεις απο μενα....ετσι ασχετη που ειμαι,μπορει να μην σου ελθει ποτε η προσκληση!!!!!!!!!! ασε που μπορει να την στειλω και σε κανεναν Ομπαμα!!!!!!!!!!!! ειμαι ικανη:lol::lol::lol:

μακαρι...εχουμε ακουσει για γατες που λειπουν καιρο και μια μερα επιστρεφουν..:happy:

Και εγώ έχω ακούσει και διαβάσει(και εδώ) περιπτώσεις γατιών που γύρισαν ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα.:)
Μην χάνεις το κουράγιο σου.:)
Και μόλις γυρίσει, απ'το αυτί και βουρρ για τον κτηνίατρο για στείρωση!;)

Και εγώ έχω ακούσει και διαβάσει(και εδώ) περιπτώσεις γατιών που γύρισαν ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα.:)
Μην χάνεις το κουράγιο σου.:)
Και μόλις γυρίσει, απ'το αυτί και βουρρ για τον κτηνίατρο για στείρωση!;)

Ακριβως ετσι θα γινει...αρκει να μου ρθει...σας ευχαριστω Νικη και Σιμωνη για την ενθαρρυνση.....

Λοιπον, και χωρις παρεξηγηση κοριτσια και αγορια, πηρα το θαρρος τελικα και εκανα εγω request σε ολα τα ονοματα που ειδα σε 9 σελιδες συζητηση (ναι ναι, η τρελη Mina Koueli ειμαι εγω....:blink:!!!)

Ακριβως ετσι θα γινει...αρκει να μου ρθει...σας ευχαριστω Νικη και Σιμωνη για την ενθαρρυνση.....

Λοιπον, και χωρις παρεξηγηση κοριτσια και αγορια, πηρα το θαρρος τελικα και εκανα εγω request σε ολα τα ονοματα που ειδα σε 9 σελιδες συζητηση (ναι ναι, η τρελη Mina Koueli ειμαι εγω....:blink:!!!)

και πολυ καλα εκανες!!!:up::up::up:

Αύριο που θα πεταχτώ για μιά μέρα Θεσ/νίκη και έχω κανονική σύνδεση, θα σας κάνω αποδοχή όλες!:up::up::up:

εμενα μου βγαζει 2 κοριτσια με ακριβως το ιδιο ονομα. μια καστανη κ μια ξανθια με μακρια μαλλαια, ποια εισαι? γατακια δε βλεπω γμτ:([/qu ειμαι αυτη με τα μακρια μαλλια

Καλημέρα σε όλους!!! και σας ευχαριστώ για τις αποδοχες στο fb!!!
Ειστε ολοι μια χαρα :)....και έχετε και κατι γατόνια....κουκλια!!:up:

ειχα ενα θεμα με το λογαριασμο αλλα τωρα επανηλθα.. να ναι καλα η Michelle!!
Αvta Tr ειμαι εγω στο facebook..

Με παιζετε και εμενααα? :redface:
Afroditi Haritaki ειναι το δικο μου, εχω μια ψιλο-καλλιτεχνικη/ψωνιστικη φωτο στο προφιλ μου:redface:

kounelaki rethymno ;)

ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ADD :up::up: :lol:

Μαρη κουνελενα,με κενο αναμεσα;
Μαμα του Μικοτο τοση χαρα πια;:lol:

ναι με κενο.οπως το εγραψα.

(ειναι καινουριος λογαριασμος)

κουνελακι σε εκανα add και εγω.. ειμαι η vivian cat ..σε προτεινα επισεις σε ολα τα κοριτσια που εχω φιλες στο fb.αν χαθω για λιγο καιρο αρχες σεπτεβριου μην απορισετε...μετακομιζωωωωωωωωωω..(επιτελους)

δωρα εσενα σε εχω στο fb? αν οχι περασε με η πες μου να σε περασω εγω...

To κοριτσι μπηκε και μου εκανε κοπλιμεντα σε ενα σωρο φωτογραφιες μου :redface: Εξου και η χαρα :lol:
Να'σαι καλα κουνελακι! :happy:
[FONT=&quot](\ /)
( . .)
c(")(")[/FONT]

Ενταξει κουνελακι κι εγω σε βρηκα.

δωρα εσενα σε εχω στο fb? αν οχι περασε με η πες μου να σε περασω εγω...
Δε θυμαμαι καθολου...Antoniou Dora ειμαι,βρες με.Εχω μια φωτο με ενα γαλαζιο παντελονι σε κατι δεντρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back