Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
οκ ,σε εκανα φιλη..οραια φωτο κοπελια..χεχεχε...λοιπον οταν μετακομισω με το καλο και σας καλεσω ολες θα σας κανω δωρο ενα σχεδιο kitty cat στα νυχακια...χεχεχεΔε θυμαμαι καθολου...Antoniou Dora ειμαι,βρες με.Εχω μια φωτο με ενα γαλαζιο παντελονι σε κατι δεντρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εγω που δεν κανω σχεδια στα νυχια θα μου κανεις ενα τατου να παθει η μαμα μου δευτερο εγκεφαλικο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
αμε (με χενα να φανταστω??) επρεπε να δεις την δικια μου μαμα οταν ειδε την τρυπα στη γλωσσα(8 μηνες μετα αφου την ειχα κανει)...στο 1 τατουαζ εκλαιγε,απο το 2 και μετα το συνιθησε..Ευχαριστω πολυ,ειναι απο τας Σκωτιας.
Εγω που δεν κανω σχεδια στα νυχια θα μου κανεις ενα τατου να παθει η μαμα μου δευτερο εγκεφαλικο.![]()
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Που θα μετακομίσεις Βιβή στο Βόλο;οκ ,σε εκανα φιλη..οραια φωτο κοπελια..χεχεχε...λοιπον οταν μετακομισω με το καλο και σας καλεσω ολες θα σας κανω δωρο ενα σχεδιο kitty cat στα νυχακια...χεχεχε
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
εμενα το 1 τατουαζ νομιζε οτι ειναι χεννα...εκανε 1 χρονο να καταλαβει οτι ειναι αληθινο...τωρα με εχει πριξει να μην κανει ο γιαννης τατουαζ...λεει "εσυ εισαι χοντροπετση στο δικο σου γαιδουροδερμα κανε οτι θες ,το παιδι μου να το αφισεις ησυχο" καταλαβες τι τραβαω???Ε με χεννα,ειπαμε εγκεφαλικο,οχι εμφραγμα.Εμενα με ρωτησε ολο ελπιδα "φευγει ε;"![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
χαλκιδα ,λιγο πιο εξω απο τη χαλκιδα..η παραλια λεγεται λευκαντι ειναι πριν την ερετρια...εχω δικο μου σπιτι εκει και καθομαι και λιωνω στην αθηνα...ευτυχως ξυπνισα...Που θα μετακομίσεις Βιβή στο Βόλο;
myrtos
Δραστήριο μέλος
) η κιτσοπουλου,τσαπου , και κατζιλιερη ειναι απο εδω?
κατι αγορακια τεκνα να υποοθεσω οτι δεν ειναι απο εδω ε?
αρχιζω να στελνω αδδ σε οσες ους δεν εχω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
όσοι θέλετε καντε με add στο facebook, θα χαρώ πολύ! (ακόμη δεν έχω βάλει φωτογραφίες της bailey αλλα αναμένονται σύντομα!!) ψαξτε με evelyn karayianni
εγω θα σε κανω.!!!!!!!!!!!!!...αλλα δεν ξερω πως!!!!!!!!!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
απο το searchεγω θα σε κανω.!!!!!!!!!!!!!...αλλα δεν ξερω πως!!!!!!!!!!!![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
απο το search![]()
και πως θα με καταλαβεις βρε,ποια ειμαι???...δεν γραφω πουπουλινα......

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
και πως θα με καταλαβεις βρε,ποια ειμαι???...δεν γραφω πουπουλινα......![]()
μα εσυ ειπες οτι θα την κανεις add!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
θα σε καταλάβω..θα δω την γατοοικογένεια είμαι σίγουρη![]()
μαρη....θα κατσω να σε ψαξω τωρα.....για να μαθεις...για να δουμε,θα σε βρω???...αιντε..και για να ξερεις εφη χασαπη με λενε...και ειμαι η μονη που το εχω γραψει στα ελληνικα...για να μην με βρουνε οι μαθητες μου..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
εγώ σε έχω ήδη ΜαράκιΝα και το σκατο(εμενα λεω )που εχει και facebook.Θα με βρητε Maria Swthriou![]()
νόμιζα πάντος οτι το facebook είναι για άτομα άνω των 18 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool