ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
και οι παπιες καλες ειναι![]()
πολυ αστειο!!!
αλλα και τραγικο για το καημενο το γατακι.. ελπιζω να μην ποναει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ έτσι σκέφτηκα κάποια στιγμή, μήπως βρω ένα σπίτι του κύρου , αλλά κακά τα ψέμματα ποιος θέλει ένα ανάπηρο γατί?...προωθηστε οπου μπορειτε μπας κ μπορεσουμε κ του βρουμε ενα σπιτακι να μεινει ο κακομοιρης
Αφήστε το άλλο , βγαίνοντας εχθές το βράδυ για να ταίσω τον σποράκι , κοιτάω στο σκυλόσπιτο και βλέπω μια άγνωστη φατσούλα.Έχει κάνει κατάληψη ένας νέος χτηπημένος γάτος!Έλεος πια δεν αντέχω, τι στο καλό με μυρίζουν???
Ας με συγχωρέσει ο Θεός, αλλά πλέον είναι πάνω από τις δυνατότητές μου.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Σοφια μηπως να επαιρνες τηλεφωνο σε κανενα σωματειο?
RedCat
Διάσημο μέλος
ίσως να ισχύει αυτό που είπες. Να έφυγε δηλαδή από κάπου. Το τριχωμα που λειπει μπορει να οφείλεται και σε ψύλλους. Αν το ξαναδεις βάλτου καμμια αμπούλα, αν έχεις. Τώρα για την τροφή ή που τρωει αλλου (αυτό το αντιμετωπιζω και εγω με τα αδεσποτα που ταιζω) και είναι ήδη χορτατο ή που είναι αρρωστο. Ξαναφάνηκε? Αν μπορώ να βοηθησω σε κάτι πες.

Για να μην χαλάσουμε το θέμα αυτό, θα γράφω νέα στο θέμα "ατύχημα".Καλημέρα Σοφία,
ίσως να ισχύει αυτό που είπες. Να έφυγε δηλαδή από κάπου. Το τριχωμα που λειπει μπορει να οφείλεται και σε ψύλλους. Αν το ξαναδεις βάλτου καμμια αμπούλα, αν έχεις. Τώρα για την τροφή ή που τρωει αλλου (αυτό το αντιμετωπιζω και εγω με τα αδεσποτα που ταιζω) και είναι ήδη χορτατο ή που είναι αρρωστο. Ξαναφάνηκε? Αν μπορώ να βοηθησω σε κάτι πες.![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool