Felix, ο νέος κάτοικος του μπαλκονιού

τα νεα του γατου ειναι ας τα λεμε καλα δεν περνει εγχειρηση στα ποδια του δεν ειναι σπασμενα απλα του ειχαν βγει απο επιθεση απο σκυλο δυστυχως εχουν δεσει στραβα η μαλλον εχου ξαναδημιουργησει χονδρο στης αρθρωσεις που τσαμπα θα τον ταλαιπωρησουμε και να γινει η εγχειρηση οποτε παρακαλω προωθηστε οπου μπορειτε μπας κ μπορεσουμε κ του βρουμε ενα σπιτακι να μεινει ο κακομοιρης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ουτε καποια θεραπεια για να ισιωσουν τα ποδαρακια του?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κανει καποια θεραπεια αλλα δεν ροκειτε να ισιωσουν τα ποδια του μια ζωη θα περπαταει σαν παπια

και οι παπιες καλες ειναι :)

και οι παπιες καλες ειναι :)

πολυ αστειο!!!:lol: :lol: :lol: αλλα και τραγικο για το καημενο το γατακι.. ελπιζω να μην ποναει...

παιδια,ο Φελιξ ειναι απιστευτος!!τον γνωρισα σημερα στο γιατρο,ενω η δικια μου εκανε σαν αγριογατα,τον Φελιξ τον ειχε παρει ο υπνος πανω στη ζυγαρια!!!!τρομερο γατι και πολυ ομορφο!!

...προωθηστε οπου μπορειτε μπας κ μπορεσουμε κ του βρουμε ενα σπιτακι να μεινει ο κακομοιρης
Και εγώ έτσι σκέφτηκα κάποια στιγμή, μήπως βρω ένα σπίτι του κύρου , αλλά κακά τα ψέμματα ποιος θέλει ένα ανάπηρο γατί?:(
Αφήστε το άλλο , βγαίνοντας εχθές το βράδυ για να ταίσω τον σποράκι , κοιτάω στο σκυλόσπιτο και βλέπω μια άγνωστη φατσούλα.Έχει κάνει κατάληψη ένας νέος χτηπημένος γάτος!Έλεος πια δεν αντέχω, τι στο καλό με μυρίζουν???
Ας με συγχωρέσει ο Θεός, αλλά πλέον είναι πάνω από τις δυνατότητές μου.

Τι εχει ο νεος γατος?Μηπος ηρθε η ωρα να κανουμε αυτο που λεγαμε και να μαζεψουμε κανα φραγκο να βοηθησουμε.

ελα βρε σοφακι θα βοηθαμε η μια την αλλη ειπαμε εδω μεσα ειμαστε ολοι μια οικογενεια οτι δεν καναμε για τον φελιξ ας το κανουμε για τον γατουλη που εμφανιστηκε στην αυλη σου

Οποτε ολα καλα Φροσω!
Σοφια μηπως να επαιρνες τηλεφωνο σε κανενα σωματειο?

Εγώ δεν άντεξα να δω το πως είναι, γιατί κάθεται τελείως ακίνητο μέσα και μόνο μας κοιτάει.Έτσι εχτές έβαλα τον άντρα μου να δει τι γίνεται, και πήγε και άνοιξε το καπάκι απο το σπίτι ,και αυτό ήταν πολύ ήρεμο.Εγώ από την αρχή είχα υποθέσει ότι ή έγκυος είναι και είναι στη ώρα της, ή φολιασμένο.Τελικά κουνώντας λίγο το σπίτι , σηκώθηκε και έφυγε κουτσαίνοντας.Επίσης του λείπει λέει αρκετό τρίχωμα στα πλευρά , αλλά χωρίς αίμα και πληγές.Μου φαίνεται πολύ ήρεμο για αδέσποτο , έτσι που σκέφτομαι μήπως χάθηκε από κάπου, και όσες φορές έχω βάλει φαί δεν έχει κάνει κίνηση για να φάει,όυτε καν να το μυρίσει.

Καλημέρα Σοφία,

ίσως να ισχύει αυτό που είπες. Να έφυγε δηλαδή από κάπου. Το τριχωμα που λειπει μπορει να οφείλεται και σε ψύλλους. Αν το ξαναδεις βάλτου καμμια αμπούλα, αν έχεις. Τώρα για την τροφή ή που τρωει αλλου (αυτό το αντιμετωπιζω και εγω με τα αδεσποτα που ταιζω) και είναι ήδη χορτατο ή που είναι αρρωστο. Ξαναφάνηκε? Αν μπορώ να βοηθησω σε κάτι πες. :)

Καλημέρα Σοφία,

ίσως να ισχύει αυτό που είπες. Να έφυγε δηλαδή από κάπου. Το τριχωμα που λειπει μπορει να οφείλεται και σε ψύλλους. Αν το ξαναδεις βάλτου καμμια αμπούλα, αν έχεις. Τώρα για την τροφή ή που τρωει αλλου (αυτό το αντιμετωπιζω και εγω με τα αδεσποτα που ταιζω) και είναι ήδη χορτατο ή που είναι αρρωστο. Ξαναφάνηκε? Αν μπορώ να βοηθησω σε κάτι πες. :)
Για να μην χαλάσουμε το θέμα αυτό, θα γράφω νέα στο θέμα "ατύχημα".

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back