Felix, ο νέος κάτοικος του μπαλκονιού

• Thread starter Thread starter ladycat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
τωρα εχω ενα μικρο προβληματακι πρεπει να δωσω τον μικρο φελιξ για υιοθεσια αλλα δεν θελω οι αλλοι γατοι μου δεν τον θελουν στο σπιτι πλακωνονται μονο ο λαμπης μπαινει μπροστα κ τον προστατευει οταν πλακωνονται ειναι τρισχαριτωμενο πλασμα γλυκο κ ευαισθητο μενει στο μπαλκονι του φτιαξαμε ενα σπιτι γιατι δεν του παλυαρεσει το μεσα για το μονο πραγμα που ανυσηχω ειναι ο χειμωνας που δεν θα θελει να μπει μεσα :/: μακαρι να βρεθει καποιος να τον υιοθετηση εχω μια προταση απο τον κυριο διπλα στο εργοστασιο που του εχει κανει κ εκεινος σπιτακι αλλα μεσα στο γραφειο του το εχει διπορτο ο κυριος φελιξ τελικα δεν θα τον δωσω θα τον κρατησουμε κ οι δυο:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο φελιξ μετα απο αρκετο καιρο γυρισε στο μπαλκονι μου χαλια ειναι το γατι χρειαζετε γιατρο καποιος του εχει βγαλει τα μπροπστινα του ποδια δεν περπαταει καθολου καλα ειναι σαν παραλυτο θα μαζεψω λεφτα κ θα τονπαω στον γιατρο να δω μπας μπορουμε να κανουμε τιποτα μεχρι κ ο κυριακος κοκκαλωσε μολις τον ειδε κ τον μαζεψε μεσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φροσω αν το γατι χρειαζεται αμεσα κτηνιατρικη βοηθεια, ευχαριστως να σε βοηθησω οικονομικα και οχι μονο.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σαρδελακι μου το μονο που χρειαζομαι αυτη την στιγμη ειναι να κανετε ολοι μια ευχη να φτιαχνονται τα ποδαρακια του γιατι τον βλεπω κ ποναω εγω που δεν μπορει να χαρει οπως εκανε πρωτα ειναι φοβισμενος κ εχει προσκοληθει επανω στον κυριακο κ σε εμενα λες κ ξερει οτι θελουμε να τον κανουμε καλα

Βαλ'τον να κοιμηθει καπου ησυχα και ζεστα, δωστου να φαει, να πιει και το πρωι βλεπεις την κατασταση του.
Ισως να ειναι απο το σοκ, ή κατι παρομοιο η παραλυση.
Μακαρι ολα να πανε καλα!

απο οτι επιασα τα ποδαρακια του στους αγκωνες εχουν δεσει στραβα το δεξι ειναι τελειως στραβο κ το αριστερο τον ποναει περπαταει σαν να ειναι ενα τα μπροστινα του ποδια κ δεν μπορει να τα λυγισει αντε να δω κ ποσα θα θελει ο γιατρος κ αμα ειναι θα του τα δωσω με δοσεις

Εχει δικιο η σαρδελιτσα, μαλλον ειναι απ'το σοκ.. εμεις παντως θα ευχομαστε οτι ειναι να ειναι περαστικο:)

το γατουλι το καημενο.. ευχομαι να πανε ολα καλα...

Καλή τύχη στον γατούλη. Μήπως όταν ακούσεις το μπουγιουρντί του γιατρού να βάλουμε σε δράση αυτό που λέγαμε για τα χρήματα; Ότι μπορεί ο καθένας βέβαια.

Καλή τύχη στον γατούλη. Μήπως όταν ακούσεις το μπουγιουρντί του γιατρού να βάλουμε σε δράση αυτό που λέγαμε για τα χρήματα; Ότι μπορεί ο καθένας βέβαια.

Eγω ειμαι μεσα.:)
Πιστευω οτι ειναι πολυ καλη η περισταση να εφαρμοσουμε αυτα που λεμε.

Ναι ναι κι εγω μεσα παιδια!!Βασικα να προτεινω και κατι αλλο? να βαλουμε σε ενα φορουμ τα τηλεφωνα μας σε περιπτωση που καποιος δεν εχει μπει να δει τα μυνηματα?Π.χ. εγω ημουν αρρωστη αρκετες μερες τωρα και δεν μπορουσα να μπω να δω μυνηματα..ωστε να ειδοποιουμαστε και μεσω μυνηματων για τετοιες περιπτωσεις, τι λετε?

kelly, τα μηνυματα δεν τα βλεουμε μονο εμεις, αλλα οποισδηποτε μπει, εστω και σαν απλος επισκεπτης.
Υπαρχουν πολλοι ανεπιδεκτοι που θα αρχισουν φαρσες κτλ.
Αν θες, αυτο μπορει να γινει με ΠΜ.

Φρόσω περαστικά. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να γινει γρήγορα καλά ο Φέλιξάκος.
Και εννοείται ότι θα βοηθήσουμε. Τόσο καιρό το συζητάμε. Καιρός να το βάλουμε μπρος και να το κάνουμε πράξη.

Περαστικά για τον Φέλιξ. Εύχομαι να είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί και κυρίως να μην πονάει πολύ. Ενημέρωσέ μας σχετικά και ότι χρειαστεί είμαι και εγω εδω..:)

εχεις δικιο σαρδελιτσα, δεν το σκεφτηκα. οποτε ναι με πμ. να σου στειλω το δικο μου με πμ να το εχεις ωστε αν συμβει κατι να μ'ενημερωσεις? ή μηπως θες να το κανουμε καπως αλλιως?

Mόλις διάβασα το thread και μου ''κόπηκαν'' τα πόδια... Μένω Ηράκλειο και δεν μπορώ να βοηθήσω οικονομικά. Μπορώ όμως να βοηθήσω πνευματικά...:) Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. (Οι γάτες είναι 7/9ψυχες...)

Το καλυτερο θα ηταν να γινει μια κατηγορια στη συζητηση, που να μπορουν να την δουν ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ, για να τα γνωριζουμε.
Εκει μπορω να δωσω τον αριθμο του κινητου μου, και ισως καποια αλλα προσωπικα στοιχεια.
Βεβαια, δεν ξερω κατα ποσο συμφωνει η Michelle και οι υπολοιποι moderators.

Για τον φελιξ οτι χρειασθει αν ειναι πειτε μου μονο πος μπορω να στηλω λεφτα για να γηνει καλα το νιαουρακι μας.:)

αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυ αν ειναι πολλα τα λεφτα θα ξερω παρασκευη βραδυ που θα μπορω να τον παω στον γιατρο δεν θα στειρωσω την πατουνα κ τα λεφτα της σειρωσεις της θα τα δωσω για το φελιξακο η πατουνα μπορει να περιμενει ενα μηνα ακομη

Φροσακι, προς το παρον ηρεμισε και ασε το γατακι να ηρεμισει.
Ισως αυριο ειναι καλυτερα και δεν χρειαστει καθολου κτηνιατρο.
Καλη τυχη!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back