Furminator

Η απάντηση είναι μία: Το furminator είναι καταπληκτικό! Τόσο σε μακρύτριχες όσο και σε κοντότριχες γάτες και γιατί όχι σε σκυλιά. Μόνο που έχει κι αυτό τις τεχνικές του. Έχει σημασία το πως θα το δουλέψεις για να βγάλει το τρίχωμα σε κάθε περίπτωση. Το έχω 3 χρόνια και βγάζω και τους πιο δύσκολους κόμπους με αυτό. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους. Μόνο να είναι καλής ποιότητας. Στην Ελλάδα δεν ξέρω αν έχει. Τα δικά μου είναι από Αμερική. Καλή συνέχεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πήρα το furminator και χτένισα τη γατούλα μου και διαπίστωσα ότι κάνει θαύματα στις ποσότητες τριχώματος που αφαιρεί!!!! αλλά σήμερα διαπίστωσα ότι έχει ένα σημείο δεξιά στο ύψος του πίσω γοφού όπου οι τρίχες είναι λίγο πιο αραιές. δε φαίνονται να είναι κομμένες απλά δεν έχει μακριές πολύ τρίχες και από μέσα πυκνές κοντές. δε νομίζω να οφείλεται στο furminator γιατί το χρησιμοποίησα με την ίδια δύναμη σε όλο της το σώμα. ξέρει μήπως κανείς από τί μπορεί να είναι αυτή η "αραίωση" ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ομως καποιοι χρηστες εχουν αναφερει αυτην την αραιωση..και καποιες φορες οντως οφειλεται εκει.:/:
Δεν ξερω βεβαια για την δικια σου περιπτωση.Απλα σου αναφερω τι εχω διαβασει κατα καιρους.:)

επειδή εκεί νομίζω ότι ήταν το σημείο που είχε κάνει πριν 2 χρόνια τη στείρωση και για καιρό φαινόταν ότι της έλειπαν απο εκεί τρίχες, υπάρχει περίπτωση μετά από τόσο καιρό να οφείλεται εκεί αυτό το έλλειμμα;;;

Καλησπέρα.Με τις απλές βούρτσες των 5 ευρώ το χτένισμα του γάτου μου ήταν αναποτελεσματικό για μένα και βασανιστικό για κείνον. Έβλεπε το βουρτσάκι και έτρεχε να κρυφτεί. Με το furminator ή όπως αλλιώς λέγεται το συγκεκριμένο χτενάκι, βρήκα τη λύση. Είναι μεν ακριβό αλλά αφαιρεί τις νεκρές τρίχες πανεύκολα, ο γάτος μου το φχαριστιέται ( γυρίζει μόνος του και ανάσκελα . Αποφεύγω το καθημερινό βούρτσισμα όμως γιατί τρομάζω με τη ποσότητα των τριχών που αφαιρεί.Μα καλά είναι όλες νεκρές τρίχες ? 2 με 3 φορές την εβδομάδα τον χτενίζω και είμαστε κύριοι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
28 ευρώ για το μικρό μέγεθος, δηλαδή για short hair cat, είναι νορμαλ τιμή;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ' όσο θυμάμαι, ναι.
Κάπου εκεί είναι το κόστος. :)

28 ευρώ για το μικρό μέγεθος, δηλαδή για short hair cat, είναι νορμαλ τιμή;

καλύτερα να την παραγγείλεις απο άμαζον αγγλίας, οι τιμές είναι πολύ χαμηλές, καμία σχέση με Ελλάδα!!!!! φαντάσου οτι 28 λίρες έχει την μεγάλη για μακρίτριχες!!! μεταφορικά δεν έχει, εαν η παραγγελία είναι πάνω απο 20 λίρες, προσοχή να την πουλάει το ίδιο το άμαζον και όχι μια άλλη εταιρία μέσω αυτής!!!!!!!!

από αμαζον αγγλίας είναι η τιμή!

να ρωτήσω κάτι, όσοι το χρησιμοποιείτε το κάνετε μόνο την άνοιξη; μήπως τώρα που πάμε προς χειμώνα θα είναι "επικίνδυνο" να αρπάξουν κρύωμα τα γατάκια αν το χρησιμοποιήσουμε και τους βγάλουμε τόσο μαλλάκι;

Δεν υπαρχει κινδυνος να τους βγαλεις μαλλι. Αυτο που βγαινει με το βουρτσισμα ειναι ηδη νεκρες τριχες, γι' αυτο και τις αφαιρουμε, για να μην τις καταπινουν ολες αυτες οταν πλενονται.
Το βουρτισμα πρεπει να γινεται ολο το χρονο, τις βοηθαει, απλα απο ανοιξη, μεχρι και φθινοπωρα που η τριχοπτωση ειναι πολυ μεγαλη, καλο ειναι να γινεται πιο συχνα.

Απάντηση: Γάτα και μπάνιο

Καλημέρα.
Επειδή μου είπανε πολύ καλά λόγια για το Furminator (βούρτσα δεν είναι αυτό;), που μπορώ να το βρω; Βρίσκεται εύκολα σε πετ-σοπ ή υπάρχει online;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το βρίσκεις πιά και σε pet-shop. Ίσως όχι στα πολύ μικρά, πάντως το έχω δει στα ράφια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ειδα εχτες στο πετσοπ που πηγα να παρω χτενα για τον Μακ και ειχε περιπου 35 ευρω περιπου αν θυμαμαι καλα. Φυσικα του πηρα απλη...

Πάντως κάνει δουλειά, δεν είναι μια απλή χτένα. Κι έχει αντίσοτιχα για κοντότριχες και μακρύτριχες γάτες.

Τελευταία επεξεργασία:
Εγω βρηκα αυτο https://www.smartavenue.gr/bazaar/pr/BAZ-00114/600318/Spray%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9%20%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%87%CF%8C%CF%80%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82,%20FURMINATOR#.UQ6vWGcoHIU

• Spray για γάτες που μειώνει την τριχόπτωση, FURMINATOR 250ml
  • Προέλευση: ΗΠΑ
  • Μείγμα από φυσικά συστατικά, ειδικά σχεδιασμένο για γάτες. Μειώνει την τριχόπτωση και βοηθάει στην αποφυγή συσσώρευσης τριχών στην πεπτική οδό. Εμπλουτισμένο με Omega 3, Omega 6 λιπαρά οξέα και λάδι από σπόρους κάρδαμου. Για τοπική χρήση σε γάτες με ηλικία άνω των 6 εβδομάδων. Σπρέυ που εφαρμόζεται απευθείας πάνω στο τρίχωμα. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Δεν περιέχει χημικά συντηρητικά (parabens) ή χημικές βαφές.

ξερει κανεις για ημιμακρυτριχο ποια απ τις 2 βουρτσες furminator κανει? αυτη που ειναι για κοντοτριχα ή αυτη που ειναι για μακρυτριχα? :hmm:

Το δευτερο πιστευω.

Εγώ πήρα το furminator από την έκθεση της γάτας και το πήρα μόνο 13,5 ευρώ! οπτικά είναι ίδιο με τα άλλα, άλλα χρώματα κλπ. αλλά το σχέδιο είναι ίδιο. Απλά η τιμή ήταν πολύ καλύτερη.

Μία αφελής ερώτηση ακόμη:
Κάτω από την κοιλίτσα κάνει να χτενίζουμε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back