Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Καλά άμα δείτε τον δικό μου πως στύνεται για χτένισμα θα με μισήσετε.![]()

τον ανταλλαζεις με τον δικο μου;;; Ειναι προβατακι, μονο στο χτενισμα νευριαζει

τωρα που ανακαλυψα οτι η παλια μου φωτ. μηχανη δεν ειναι χαλασμενη και μπορω να τραβηξω βιντεο, θα σας δειξω πως κανει ο ναρουτο οταν βλεπει χτενα. Μεταμορφωνεται κυριολεκτικα σε δαιμονα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Μπα να τον αλλάξω δεν τον αλλάζω με τίποτα τον χοντρούλη μου. Άσε που και προβατάκι είναι και νύχια του κόβω και χτενίζεται το αγόρι μου. Εμπιστεύεται την γατομανούλα του.

μωρε τι μας λέτε, κι ο Τούλης μου απλώνει την κορμάρα του στο τραπέζι της βεράντας και τον χτενίζω μέχρι....

να βγει ο διάολος απο μέσα του και να μ'αρχίσει στις τσουχτερές

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
μωρε τι μας λέτε, κι ο Τούλης μου απλώνει την κορμάρα του στο τραπέζι της βεράντας και τον χτενίζω μέχρι....
να βγει ο διάολος απο μέσα του και να μ'αρχίσει στις τσουχτερές
![]()
Kαλά θα στον φτιάξω εγώ αυτόν

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι?Το συστεινεις δηλαδη?
Small,medioum ή large να παρω για τα κοντοτριχα μου?
natalouko
Επιφανές μέλος
Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!Ναι?Το συστεινεις δηλαδη?
Small,medioum ή large να παρω για τα κοντοτριχα μου?

Το small να πάρεις!!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!Το small να πάρεις!!
![]()

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Προσεχετε οταν χτενιζετε την γατα σας με αυτη τη χτενα, κυριως αν η γατουλα σας εχει ευαισθητο δερμα. Εχω διαπιστωσει οτι ξεριζωνει μερικες τριχες οταν τα χτενιζεις με αυτο. Αν η γατα σας δεν καθεται να την χτενισετε, αφηστε το στην ακρη γιατι μαλλον η γατουλα ποναει και δεν μπορει να το ανεχτει.
Dianna1
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι πολυ πιθανον το κατι να ειχε προβλημα δερματικο η κατι και να ερεθιστηκε.Παντως, με τις σωστες κινησεις δουλευει τελεια και βγαζει μονο τις νεκρες τριχες, τιποτα παραπανω.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Πηγα χθες και αγορασα μια λαστιχενια βουρτσα (zoom groom της kong) και ειναι καταπληκτικη. Οχι μονο τεντωνοταν να τον χτενισω περισσοτερο, αλλα εβγαζε και περισσοτερη τριχα απο το furminator. Δεν περιμενα να βγαλει τοση τριχα αυτη η χτενα 
kounelaki
Περιβόητο μέλος

ΕΙΡΗΝΗ.ΣΚ
Νεοφερμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Εγώ το έχω πάρει πρόσφατα από Ελλάδα, 20 ευρώ και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!Αυτό που λέτε είναι βούρτσα ή ξυρίζει το γατί?Μπήκα στο site αλλά δεν καταλάβα ακριβώς τι είναι αυτό!Κάποιος που το έχει πάρει πρόσφατα μπορεί να με ενημερώσει για τιμή και αν υπάρχει στην Ελλάδα?Καλύτερη εφαρμογή έχει σε μακρύ τρίχωμα ή κοντό?Ο γατούλης μου είναι κοντότριχος!Ευχαριστώ!

Τους βγάζει περισσότερες τρίχες απ ότι οι συνηθισμένες βούρτσες και μαδάνε πολύ λιγότερο!!
Και τα δικά μου κοντότριχα είναι!!

ΕΙΡΗΝΗ.ΣΚ
Νεοφερμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω αν το φέρνουν όλα τα πετ σοπ.Να το ζητήσω furminator δηλαδή το ξέρουν!Από κάποιο γνωστό Pet το έχεις πάρει αν είναι να το αναζητήσω σε συγκεκριμένο κατάστημα!Ευχαριστώ πάντως!

Εγώ το αγοράσα από το www.onlinepetshop.gr:):)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΙΡΗΝΗ.ΣΚ
Νεοφερμένο μέλος
starblood
Νεοφερμένο μέλος
https://www.tiierisch.de/produkt/furminator-katze-neues-modell
Μήπως αυτό εδώ κάνει την ίδια δουλεία;
https://www.tiierisch.de/produkt/unterwollbuerste-carding-striegel-fuer-hunde-und-katzen
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Χμμ Εδώ έχει και για μακρύτριχες γάτες
https://www.tiierisch.de/produkt/furminator-katze-neues-modell
Μήπως αυτό εδώ κάνει την ίδια δουλεία;
https://www.tiierisch.de/produkt/unterwollbuerste-carding-striegel-fuer-hunde-und-katzen
ναι. Το όνομα αλλάζει μόνο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
είχε εγγύηση εφόρου ζωής, αλλά ωστόσο έδιναν και 1 ανταλακτικό δωρεάν!

starblood
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool