Furminator

Καλά άμα δείτε τον δικό μου πως στύνεται για χτένισμα θα με μισήσετε.:)
:pfff::pfff::pfff::pfff::pfff:

τον ανταλλαζεις με τον δικο μου;;; Ειναι προβατακι, μονο στο χτενισμα νευριαζει :P

τωρα που ανακαλυψα οτι η παλια μου φωτ. μηχανη δεν ειναι χαλασμενη και μπορω να τραβηξω βιντεο, θα σας δειξω πως κανει ο ναρουτο οταν βλεπει χτενα. Μεταμορφωνεται κυριολεκτικα σε δαιμονα :devil:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα να τον αλλάξω δεν τον αλλάζω με τίποτα τον χοντρούλη μου. Άσε που και προβατάκι είναι και νύχια του κόβω και χτενίζεται το αγόρι μου. Εμπιστεύεται την γατομανούλα του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα να τον αλλάξω δεν τον αλλάζω με τίποτα τον χοντρούλη μου. Άσε που και προβατάκι είναι και νύχια του κόβω και χτενίζεται το αγόρι μου. Εμπιστεύεται την γατομανούλα του.

:P:P:P:P:P μωρε τι μας λέτε, κι ο Τούλης μου απλώνει την κορμάρα του στο τραπέζι της βεράντας και τον χτενίζω μέχρι....:whistle::whistle::whistle:να βγει ο διάολος απο μέσα του και να μ'αρχίσει στις τσουχτερές:D:D:D:D:D

:P:P:P:P:P μωρε τι μας λέτε, κι ο Τούλης μου απλώνει την κορμάρα του στο τραπέζι της βεράντας και τον χτενίζω μέχρι....:whistle::whistle::whistle:να βγει ο διάολος απο μέσα του και να μ'αρχίσει στις τσουχτερές:D:D:D:D:D

Kαλά θα στον φτιάξω εγώ αυτόν:whistle:

Εγώ το πήρα από το www.onlinepetshop.gr και κοστίζει 25 ευρώ.!!:P:P Έχω σωθεί πάντως!!!:D:D
Ναι?Το συστεινεις δηλαδη?
Small,medioum ή large να παρω για τα κοντοτριχα μου?

Ναι?Το συστεινεις δηλαδη?
Small,medioum ή large να παρω για τα κοντοτριχα μου?
Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!:):) Το small να πάρεις!!:P

εγω πλεον δεν το συστηνω καθολου μετα απο οσα περασαμε. Τον ειχα χτενισει τον μαρτιο με αυτο και λιγες μερες αργοτερα εμφανισε ενα πρηξιμο στην ραχη του. Απο τοτε δεν τον ξαναχτενισα με furminator (μπορει και να τον χτενισα, αλλα οχι κανονικα... ισα ισα να προλαβα να τον ακουμπησω με την χτενα 2-3 φορες). Γενικα οταν εβλεπε το furminator ετρεχε να κρυφτει ή γρυλιζε, εκανε κχχχχχχ και εδινε σφαλιαρες. Πριν λιγες μερες, επειδη εχουμε μπει σε εποχη τριχοπτωσης και μαδαει, αποφασισα να τον χτενισω με το furminator για να μειωθουν οι τριχομπαλες. Επειδη μαδουσε κυριως γυρω απο το λαιμο και στα μαγουλα και επειδη εκει το ανεχεται λιγο περισσοτερο το χτενισμα, εστιασα την προσοχη μου εκει. 2 μερες αργοτερα εμφανισε ενα τεραστιο πρηξιμο στην δεξια πλευρα, κατω απο το μαγουλο, το οποιο ηταν κατακοκκινο. Μπορει βεβαια να οφειλεται αυτο και στην αλλεργια που εμφανισε προσφατα, αλλα ειναι πολυ διαβολικη συμπτωση να πρηζεται καθε φορα που τον χτενιζω με furminator (μια αλλη φορα ειχε κοκκινισει το πιγουνι του οταν τον χτενιζα εκει που του αρεσει πολυ). Δεν προκειται να τον ξαναχτενισω με κατι τετοιο και θα χρησιμοποιω μια λαστιχενια βουρτσα που δεν ερεθιζει καθολου το δερμα.

Προσεχετε οταν χτενιζετε την γατα σας με αυτη τη χτενα, κυριως αν η γατουλα σας εχει ευαισθητο δερμα. Εχω διαπιστωσει οτι ξεριζωνει μερικες τριχες οταν τα χτενιζεις με αυτο. Αν η γατα σας δεν καθεται να την χτενισετε, αφηστε το στην ακρη γιατι μαλλον η γατουλα ποναει και δεν μπορει να το ανεχτει.

Πρωτη φορα ακουω να παθει τετοιο πραγμα ζωο με το Furminator.Μηπως εκανες εσυ λαθος κινησεις και τον γκρατσουνισες η κατι? Εγω το εχω το Furminator 7 μηνες και η δικια μου το λατρευει, ακομα και η μικρουλα τρελλαινοτανε μ'αυτο και ας μην της αρεσαν οι αλλες βουρτσες.
Ειναι πολυ πιθανον το κατι να ειχε προβλημα δερματικο η κατι και να ερεθιστηκε.Παντως, με τις σωστες κινησεις δουλευει τελεια και βγαζει μονο τις νεκρες τριχες, τιποτα παραπανω.

τον χτενιζα με αργες, κοντες και απαλες κινησεις κρατωντας την χτενα οσο το δυνατον πιο μακρια απο το δερμα. Δεν εχουν ολες οι γατες το ιδιο δερμα γι' αυτο χρειαζεται προσοχη. Η δικια σου μπορει να το ανεχεται, ο δικος μου ομως πρηζεται :( Πηγα χθες και αγορασα μια λαστιχενια βουρτσα (zoom groom της kong) και ειναι καταπληκτικη. Οχι μονο τεντωνοταν να τον χτενισω περισσοτερο, αλλα εβγαζε και περισσοτερη τριχα απο το furminator. Δεν περιμενα να βγαλει τοση τριχα αυτη η χτενα :eek:

χμμ παλι με μπερδεψατε!:/:

Αυτό που λέτε είναι βούρτσα ή ξυρίζει το γατί?Μπήκα στο site αλλά δεν καταλάβα ακριβώς τι είναι αυτό!Κάποιος που το έχει πάρει πρόσφατα μπορεί να με ενημερώσει για τιμή και αν υπάρχει στην Ελλάδα?Καλύτερη εφαρμογή έχει σε μακρύ τρίχωμα ή κοντό?Ο γατούλης μου είναι κοντότριχος!Ευχαριστώ!

Αυτό που λέτε είναι βούρτσα ή ξυρίζει το γατί?Μπήκα στο site αλλά δεν καταλάβα ακριβώς τι είναι αυτό!Κάποιος που το έχει πάρει πρόσφατα μπορεί να με ενημερώσει για τιμή και αν υπάρχει στην Ελλάδα?Καλύτερη εφαρμογή έχει σε μακρύ τρίχωμα ή κοντό?Ο γατούλης μου είναι κοντότριχος!Ευχαριστώ!
Εγώ το έχω πάρει πρόσφατα από Ελλάδα, 20 ευρώ και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!:):)Τους βγάζει περισσότερες τρίχες απ ότι οι συνηθισμένες βούρτσες και μαδάνε πολύ λιγότερο!!:D:D Και τα δικά μου κοντότριχα είναι!!:P:P

Να το ζητήσω furminator δηλαδή το ξέρουν!Από κάποιο γνωστό Pet το έχεις πάρει αν είναι να το αναζητήσω σε συγκεκριμένο κατάστημα!Ευχαριστώ πάντως!

Να το ζητήσω furminator δηλαδή το ξέρουν!Από κάποιο γνωστό Pet το έχεις πάρει αν είναι να το αναζητήσω σε συγκεκριμένο κατάστημα!Ευχαριστώ πάντως!
Δεν ξέρω αν το φέρνουν όλα τα πετ σοπ.:hmm::hmm:Εγώ το αγοράσα από το www.onlinepetshop.gr:):)

Αχ ωραία!Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!Όταν το πάρω θα σου στείλω εντυπώσεις !Καλό μεσημέρι!

Χμμ Εδώ έχει και για μακρύτριχες γάτες
https://www.tiierisch.de/produkt/furminator-katze-neues-modell
Μήπως αυτό εδώ κάνει την ίδια δουλεία;
https://www.tiierisch.de/produkt/unterwollbuerste-carding-striegel-fuer-hunde-und-katzen

ναι. Το όνομα αλλάζει μόνο :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είχα ρωτήσει για την χτένα αυτή και το αστείο πιο ήταν;
είχε εγγύηση εφόρου ζωής, αλλά ωστόσο έδιναν και 1 ανταλακτικό δωρεάν!:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και η διαφορά τιμής τεράστια... :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back