Furminator

μετα απο δοκιμες, μπορω να πω οτι ειμαι κατενθουσιασμενη με το προίον..ενω με την κανονικη χτενια δεν βγαινει σχεδον καθολου τριχα, με το συγκεκριμενο βγαζω τουφες απο νεκρες τριχες, και οχι δεν τις ξυριζει γιατι αν τις ξυριζε δεν θαμενε τριχωμα, οσο την κτενιζω τοσο λιγοτερο βγαζει..μια φορα την βδομαδα και το τριχωμα της γινεται βελουδινο, και το απολαμβανει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το προϊόν αυτό, που από ότι λέτε είναι για κοντότριχα θα κάνει και για εμάς.. υπάρχει πιθανότητα να το προμηθευτεί κανείς από το εμπόριο και όχι ηλεκτρονικά γιατί δεν έχω εξοικίωση με τις ηλεκτρονικές αγορές; ελπίζω να μην αλλάζω θέμα, αλλά μια αγορά μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με ασφάλεια; (και εύχομαι πάλι να μην είμαι σε λάθος topic)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελπίζω να μην αλλάζω θέμα, αλλά μια αγορά μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με ασφάλεια; (και εύχομαι πάλι να μην είμαι σε λάθος topic)
Δες εδώ.;)

το προϊόν αυτό, που από ότι λέτε είναι για κοντότριχα θα κάνει και για εμάς.. υπάρχει πιθανότητα να το προμηθευτεί κανείς από το εμπόριο και όχι ηλεκτρονικά γιατί δεν έχω εξοικίωση με τις ηλεκτρονικές αγορές; ελπίζω να μην αλλάζω θέμα, αλλά μια αγορά μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με ασφάλεια; (και εύχομαι πάλι να μην είμαι σε λάθος topic)
ναι, αναφερθηκαν πριν μερικα πετσοπς που το εχουν, αλλα ειναι πιο ακριβο αποτι στο ιντερνετ. αν κανεις μια internet card εισαι μια χαρα, γιατι θα βαζεις μονο το ποσο για την αγορα που θα κανεις οποτε δεν εχεις φοβο μηπως σου τραβηζουν ποσο..

για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε! θα μελετήσουμε λίγο τις πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές αγορές και μετά θα κοιτάξουμε με καλύτερη λεπτομέρεια πού αναφέρονται τα pet shops... ίσως είμαστε λίγο παραδοσιακές:D, αλλά προτιμούμε το pet shop, μας φαίνεται πιο απλό..

για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε! θα μελετήσουμε λίγο τις πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές αγορές και μετά θα κοιτάξουμε με καλύτερη λεπτομέρεια πού αναφέρονται τα pet shops... ίσως είμαστε λίγο παραδοσιακές:D, αλλά προτιμούμε το pet shop, μας φαίνεται πιο απλό..
Η τιμή είναι τριπλάσια στην Ελλάδα. 42 € κάνει εδώ!!!!!:blink::blink:

τότε θα ξεπεράσουμε την παραδοσιακότητά μας και θα γίνουμε πιο μοντέρνες μελετώντας καλά το link με τις ηλεκτρονικές αγορές..ευχαριστούμε :D

Παιδιά η Πηνελόπη το πήρε 25 από το πετ σοπ της Φωκίονος:hmm:

Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε.
Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας!
Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα!
Ειδαμε τεραστια διαφορα. :up::up::up:

Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε.
Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας!
Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα!
Ειδαμε τεραστια διαφορα. :up::up::up:
Ποιο μέγεθος ? Μου έχουν πει οτι υπάρχουν 3 διαφορετικά. Ισχύει αυτό?

Η κοπελα μας εδειξε 2 μεγεθη, ενα στενο και ενα λιγο πιο φαρδυ, και πηραμε το πιο φαρδυ. Το μικρο λεει οτι ειναι μονο για γατες, και το μεγαλο για σκυλους και γατες.:)

εμενα η γατα μου που ειναι ημιμακρυτριχη , μια χαρα ειναι με το μικρο! το μεγαλο κανει για αλογα αποτι εχω δει, και το μεσαιο για σκυλους.

Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας?

Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας?
τι σκυλος ειναι?:D νομιζω αν ειναι μικροκαμωμενος το μικρο μια χαρα ειναι..αλλιως παρε το μετριο..νομιζω αλλαζει το μεγεθος , και τα δοντακια ειναι πιο μεγαλα,,

Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου:lol:

Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου:lol:
μαλλον θα σε βολεψει και το μικρο, νομιζω..:hmm:

Kι εγώ έτσι νομίζω που το έχω δει.:hmm:

Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα.

Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα.
Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου?

Το μεσαίο κάνει 27Ε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back