evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:27 Η evelynkar: #121 01-10-09 13:27 μετα απο δοκιμες, μπορω να πω οτι ειμαι κατενθουσιασμενη με το προίον..ενω με την κανονικη χτενια δεν βγαινει σχεδον καθολου τριχα, με το συγκεκριμενο βγαζω τουφες απο νεκρες τριχες, και οχι δεν τις ξυριζει γιατι αν τις ξυριζε δεν θαμενε τριχωμα, οσο την κτενιζω τοσο λιγοτερο βγαζει..μια φορα την βδομαδα και το τριχωμα της γινεται βελουδινο, και το απολαμβανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:48 Η μουσταρδούλα: #122 01-10-09 13:48 το προϊόν αυτό, που από ότι λέτε είναι για κοντότριχα θα κάνει και για εμάς.. υπάρχει πιθανότητα να το προμηθευτεί κανείς από το εμπόριο και όχι ηλεκτρονικά γιατί δεν έχω εξοικίωση με τις ηλεκτρονικές αγορές; ελπίζω να μην αλλάζω θέμα, αλλά μια αγορά μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με ασφάλεια; (και εύχομαι πάλι να μην είμαι σε λάθος topic) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:50 Η aretha έγραψε: #123 01-10-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: ελπίζω να μην αλλάζω θέμα, αλλά μια αγορά μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με ασφάλεια; (και εύχομαι πάλι να μην είμαι σε λάθος topic) Click για ανάπτυξη... Δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:51 Η evelynkar: #124 01-10-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: το προϊόν αυτό, που από ότι λέτε είναι για κοντότριχα θα κάνει και για εμάς.. υπάρχει πιθανότητα να το προμηθευτεί κανείς από το εμπόριο και όχι ηλεκτρονικά γιατί δεν έχω εξοικίωση με τις ηλεκτρονικές αγορές; ελπίζω να μην αλλάζω θέμα, αλλά μια αγορά μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με ασφάλεια; (και εύχομαι πάλι να μην είμαι σε λάθος topic) Click για ανάπτυξη... ναι, αναφερθηκαν πριν μερικα πετσοπς που το εχουν, αλλα ειναι πιο ακριβο αποτι στο ιντερνετ. αν κανεις μια internet card εισαι μια χαρα, γιατι θα βαζεις μονο το ποσο για την αγορα που θα κανεις οποτε δεν εχεις φοβο μηπως σου τραβηζουν ποσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 14:01 Η μουσταρδούλα: #125 01-10-09 14:01 για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε! θα μελετήσουμε λίγο τις πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές αγορές και μετά θα κοιτάξουμε με καλύτερη λεπτομέρεια πού αναφέρονται τα pet shops... ίσως είμαστε λίγο παραδοσιακές, αλλά προτιμούμε το pet shop, μας φαίνεται πιο απλό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 14:58 Η Felice έγραψε: #126 01-10-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε! θα μελετήσουμε λίγο τις πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές αγορές και μετά θα κοιτάξουμε με καλύτερη λεπτομέρεια πού αναφέρονται τα pet shops... ίσως είμαστε λίγο παραδοσιακές, αλλά προτιμούμε το pet shop, μας φαίνεται πιο απλό.. Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι τριπλάσια στην Ελλάδα. 42 € κάνει εδώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η μουσταρδούλα: #127 01-10-09 15:02 τότε θα ξεπεράσουμε την παραδοσιακότητά μας και θα γίνουμε πιο μοντέρνες μελετώντας καλά το link με τις ηλεκτρονικές αγορές..ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #128 01-10-09 19:22 Παιδιά η Πηνελόπη το πήρε 25 από το πετ σοπ της Φωκίονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η KaterinaP: #129 01-10-09 20:24 Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:34 Η Felice έγραψε: #130 02-10-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Click για ανάπτυξη... Ποιο μέγεθος ? Μου έχουν πει οτι υπάρχουν 3 διαφορετικά. Ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η KaterinaP: #131 02-10-09 20:08 Η κοπελα μας εδειξε 2 μεγεθη, ενα στενο και ενα λιγο πιο φαρδυ, και πηραμε το πιο φαρδυ. Το μικρο λεει οτι ειναι μονο για γατες, και το μεγαλο για σκυλους και γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:09 Η evelynkar: #132 02-10-09 20:09 εμενα η γατα μου που ειναι ημιμακρυτριχη , μια χαρα ειναι με το μικρο! το μεγαλο κανει για αλογα αποτι εχω δει, και το μεσαιο για σκυλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #133 02-10-09 21:45 Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:00 Η evelynkar: #134 03-10-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Click για ανάπτυξη... τι σκυλος ειναι? νομιζω αν ειναι μικροκαμωμενος το μικρο μια χαρα ειναι..αλλιως παρε το μετριο..νομιζω αλλαζει το μεγεθος , και τα δοντακια ειναι πιο μεγαλα,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #135 03-10-09 00:22 Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Η evelynkar: #136 03-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Click για ανάπτυξη... μαλλον θα σε βολεψει και το μικρο, νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #137 03-10-09 00:26 Kι εγώ έτσι νομίζω που το έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η KaterinaP: #138 03-10-09 09:39 Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:54 Η Felice έγραψε: #139 05-10-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μετα απο δοκιμες, μπορω να πω οτι ειμαι κατενθουσιασμενη με το προίον..ενω με την κανονικη χτενια δεν βγαινει σχεδον καθολου τριχα, με το συγκεκριμενο βγαζω τουφες απο νεκρες τριχες, και οχι δεν τις ξυριζει γιατι αν τις ξυριζε δεν θαμενε τριχωμα, οσο την κτενιζω τοσο λιγοτερο βγαζει..μια φορα την βδομαδα και το τριχωμα της γινεται βελουδινο, και το απολαμβανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:48 Η μουσταρδούλα: #122 01-10-09 13:48 το προϊόν αυτό, που από ότι λέτε είναι για κοντότριχα θα κάνει και για εμάς.. υπάρχει πιθανότητα να το προμηθευτεί κανείς από το εμπόριο και όχι ηλεκτρονικά γιατί δεν έχω εξοικίωση με τις ηλεκτρονικές αγορές; ελπίζω να μην αλλάζω θέμα, αλλά μια αγορά μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με ασφάλεια; (και εύχομαι πάλι να μην είμαι σε λάθος topic) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:50 Η aretha έγραψε: #123 01-10-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: ελπίζω να μην αλλάζω θέμα, αλλά μια αγορά μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με ασφάλεια; (και εύχομαι πάλι να μην είμαι σε λάθος topic) Click για ανάπτυξη... Δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:51 Η evelynkar: #124 01-10-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: το προϊόν αυτό, που από ότι λέτε είναι για κοντότριχα θα κάνει και για εμάς.. υπάρχει πιθανότητα να το προμηθευτεί κανείς από το εμπόριο και όχι ηλεκτρονικά γιατί δεν έχω εξοικίωση με τις ηλεκτρονικές αγορές; ελπίζω να μην αλλάζω θέμα, αλλά μια αγορά μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με ασφάλεια; (και εύχομαι πάλι να μην είμαι σε λάθος topic) Click για ανάπτυξη... ναι, αναφερθηκαν πριν μερικα πετσοπς που το εχουν, αλλα ειναι πιο ακριβο αποτι στο ιντερνετ. αν κανεις μια internet card εισαι μια χαρα, γιατι θα βαζεις μονο το ποσο για την αγορα που θα κανεις οποτε δεν εχεις φοβο μηπως σου τραβηζουν ποσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 14:01 Η μουσταρδούλα: #125 01-10-09 14:01 για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε! θα μελετήσουμε λίγο τις πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές αγορές και μετά θα κοιτάξουμε με καλύτερη λεπτομέρεια πού αναφέρονται τα pet shops... ίσως είμαστε λίγο παραδοσιακές, αλλά προτιμούμε το pet shop, μας φαίνεται πιο απλό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 14:58 Η Felice έγραψε: #126 01-10-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε! θα μελετήσουμε λίγο τις πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές αγορές και μετά θα κοιτάξουμε με καλύτερη λεπτομέρεια πού αναφέρονται τα pet shops... ίσως είμαστε λίγο παραδοσιακές, αλλά προτιμούμε το pet shop, μας φαίνεται πιο απλό.. Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι τριπλάσια στην Ελλάδα. 42 € κάνει εδώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η μουσταρδούλα: #127 01-10-09 15:02 τότε θα ξεπεράσουμε την παραδοσιακότητά μας και θα γίνουμε πιο μοντέρνες μελετώντας καλά το link με τις ηλεκτρονικές αγορές..ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #128 01-10-09 19:22 Παιδιά η Πηνελόπη το πήρε 25 από το πετ σοπ της Φωκίονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η KaterinaP: #129 01-10-09 20:24 Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:34 Η Felice έγραψε: #130 02-10-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Click για ανάπτυξη... Ποιο μέγεθος ? Μου έχουν πει οτι υπάρχουν 3 διαφορετικά. Ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η KaterinaP: #131 02-10-09 20:08 Η κοπελα μας εδειξε 2 μεγεθη, ενα στενο και ενα λιγο πιο φαρδυ, και πηραμε το πιο φαρδυ. Το μικρο λεει οτι ειναι μονο για γατες, και το μεγαλο για σκυλους και γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:09 Η evelynkar: #132 02-10-09 20:09 εμενα η γατα μου που ειναι ημιμακρυτριχη , μια χαρα ειναι με το μικρο! το μεγαλο κανει για αλογα αποτι εχω δει, και το μεσαιο για σκυλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #133 02-10-09 21:45 Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:00 Η evelynkar: #134 03-10-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Click για ανάπτυξη... τι σκυλος ειναι? νομιζω αν ειναι μικροκαμωμενος το μικρο μια χαρα ειναι..αλλιως παρε το μετριο..νομιζω αλλαζει το μεγεθος , και τα δοντακια ειναι πιο μεγαλα,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #135 03-10-09 00:22 Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Η evelynkar: #136 03-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Click για ανάπτυξη... μαλλον θα σε βολεψει και το μικρο, νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #137 03-10-09 00:26 Kι εγώ έτσι νομίζω που το έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η KaterinaP: #138 03-10-09 09:39 Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:54 Η Felice έγραψε: #139 05-10-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το προϊόν αυτό, που από ότι λέτε είναι για κοντότριχα θα κάνει και για εμάς.. υπάρχει πιθανότητα να το προμηθευτεί κανείς από το εμπόριο και όχι ηλεκτρονικά γιατί δεν έχω εξοικίωση με τις ηλεκτρονικές αγορές; ελπίζω να μην αλλάζω θέμα, αλλά μια αγορά μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με ασφάλεια; (και εύχομαι πάλι να μην είμαι σε λάθος topic) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:50 Η aretha έγραψε: #123 01-10-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: ελπίζω να μην αλλάζω θέμα, αλλά μια αγορά μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με ασφάλεια; (και εύχομαι πάλι να μην είμαι σε λάθος topic) Click για ανάπτυξη... Δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:51 Η evelynkar: #124 01-10-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: το προϊόν αυτό, που από ότι λέτε είναι για κοντότριχα θα κάνει και για εμάς.. υπάρχει πιθανότητα να το προμηθευτεί κανείς από το εμπόριο και όχι ηλεκτρονικά γιατί δεν έχω εξοικίωση με τις ηλεκτρονικές αγορές; ελπίζω να μην αλλάζω θέμα, αλλά μια αγορά μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με ασφάλεια; (και εύχομαι πάλι να μην είμαι σε λάθος topic) Click για ανάπτυξη... ναι, αναφερθηκαν πριν μερικα πετσοπς που το εχουν, αλλα ειναι πιο ακριβο αποτι στο ιντερνετ. αν κανεις μια internet card εισαι μια χαρα, γιατι θα βαζεις μονο το ποσο για την αγορα που θα κανεις οποτε δεν εχεις φοβο μηπως σου τραβηζουν ποσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 14:01 Η μουσταρδούλα: #125 01-10-09 14:01 για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε! θα μελετήσουμε λίγο τις πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές αγορές και μετά θα κοιτάξουμε με καλύτερη λεπτομέρεια πού αναφέρονται τα pet shops... ίσως είμαστε λίγο παραδοσιακές, αλλά προτιμούμε το pet shop, μας φαίνεται πιο απλό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 14:58 Η Felice έγραψε: #126 01-10-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε! θα μελετήσουμε λίγο τις πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές αγορές και μετά θα κοιτάξουμε με καλύτερη λεπτομέρεια πού αναφέρονται τα pet shops... ίσως είμαστε λίγο παραδοσιακές, αλλά προτιμούμε το pet shop, μας φαίνεται πιο απλό.. Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι τριπλάσια στην Ελλάδα. 42 € κάνει εδώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η μουσταρδούλα: #127 01-10-09 15:02 τότε θα ξεπεράσουμε την παραδοσιακότητά μας και θα γίνουμε πιο μοντέρνες μελετώντας καλά το link με τις ηλεκτρονικές αγορές..ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #128 01-10-09 19:22 Παιδιά η Πηνελόπη το πήρε 25 από το πετ σοπ της Φωκίονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η KaterinaP: #129 01-10-09 20:24 Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:34 Η Felice έγραψε: #130 02-10-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Click για ανάπτυξη... Ποιο μέγεθος ? Μου έχουν πει οτι υπάρχουν 3 διαφορετικά. Ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η KaterinaP: #131 02-10-09 20:08 Η κοπελα μας εδειξε 2 μεγεθη, ενα στενο και ενα λιγο πιο φαρδυ, και πηραμε το πιο φαρδυ. Το μικρο λεει οτι ειναι μονο για γατες, και το μεγαλο για σκυλους και γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:09 Η evelynkar: #132 02-10-09 20:09 εμενα η γατα μου που ειναι ημιμακρυτριχη , μια χαρα ειναι με το μικρο! το μεγαλο κανει για αλογα αποτι εχω δει, και το μεσαιο για σκυλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #133 02-10-09 21:45 Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:00 Η evelynkar: #134 03-10-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Click για ανάπτυξη... τι σκυλος ειναι? νομιζω αν ειναι μικροκαμωμενος το μικρο μια χαρα ειναι..αλλιως παρε το μετριο..νομιζω αλλαζει το μεγεθος , και τα δοντακια ειναι πιο μεγαλα,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #135 03-10-09 00:22 Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Η evelynkar: #136 03-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Click για ανάπτυξη... μαλλον θα σε βολεψει και το μικρο, νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #137 03-10-09 00:26 Kι εγώ έτσι νομίζω που το έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η KaterinaP: #138 03-10-09 09:39 Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:54 Η Felice έγραψε: #139 05-10-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: ελπίζω να μην αλλάζω θέμα, αλλά μια αγορά μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με ασφάλεια; (και εύχομαι πάλι να μην είμαι σε λάθος topic) Click για ανάπτυξη... Δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:51 Η evelynkar: #124 01-10-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: το προϊόν αυτό, που από ότι λέτε είναι για κοντότριχα θα κάνει και για εμάς.. υπάρχει πιθανότητα να το προμηθευτεί κανείς από το εμπόριο και όχι ηλεκτρονικά γιατί δεν έχω εξοικίωση με τις ηλεκτρονικές αγορές; ελπίζω να μην αλλάζω θέμα, αλλά μια αγορά μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με ασφάλεια; (και εύχομαι πάλι να μην είμαι σε λάθος topic) Click για ανάπτυξη... ναι, αναφερθηκαν πριν μερικα πετσοπς που το εχουν, αλλα ειναι πιο ακριβο αποτι στο ιντερνετ. αν κανεις μια internet card εισαι μια χαρα, γιατι θα βαζεις μονο το ποσο για την αγορα που θα κανεις οποτε δεν εχεις φοβο μηπως σου τραβηζουν ποσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 14:01 Η μουσταρδούλα: #125 01-10-09 14:01 για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε! θα μελετήσουμε λίγο τις πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές αγορές και μετά θα κοιτάξουμε με καλύτερη λεπτομέρεια πού αναφέρονται τα pet shops... ίσως είμαστε λίγο παραδοσιακές, αλλά προτιμούμε το pet shop, μας φαίνεται πιο απλό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 14:58 Η Felice έγραψε: #126 01-10-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε! θα μελετήσουμε λίγο τις πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές αγορές και μετά θα κοιτάξουμε με καλύτερη λεπτομέρεια πού αναφέρονται τα pet shops... ίσως είμαστε λίγο παραδοσιακές, αλλά προτιμούμε το pet shop, μας φαίνεται πιο απλό.. Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι τριπλάσια στην Ελλάδα. 42 € κάνει εδώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η μουσταρδούλα: #127 01-10-09 15:02 τότε θα ξεπεράσουμε την παραδοσιακότητά μας και θα γίνουμε πιο μοντέρνες μελετώντας καλά το link με τις ηλεκτρονικές αγορές..ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #128 01-10-09 19:22 Παιδιά η Πηνελόπη το πήρε 25 από το πετ σοπ της Φωκίονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η KaterinaP: #129 01-10-09 20:24 Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:34 Η Felice έγραψε: #130 02-10-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Click για ανάπτυξη... Ποιο μέγεθος ? Μου έχουν πει οτι υπάρχουν 3 διαφορετικά. Ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η KaterinaP: #131 02-10-09 20:08 Η κοπελα μας εδειξε 2 μεγεθη, ενα στενο και ενα λιγο πιο φαρδυ, και πηραμε το πιο φαρδυ. Το μικρο λεει οτι ειναι μονο για γατες, και το μεγαλο για σκυλους και γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:09 Η evelynkar: #132 02-10-09 20:09 εμενα η γατα μου που ειναι ημιμακρυτριχη , μια χαρα ειναι με το μικρο! το μεγαλο κανει για αλογα αποτι εχω δει, και το μεσαιο για σκυλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #133 02-10-09 21:45 Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:00 Η evelynkar: #134 03-10-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Click για ανάπτυξη... τι σκυλος ειναι? νομιζω αν ειναι μικροκαμωμενος το μικρο μια χαρα ειναι..αλλιως παρε το μετριο..νομιζω αλλαζει το μεγεθος , και τα δοντακια ειναι πιο μεγαλα,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #135 03-10-09 00:22 Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Η evelynkar: #136 03-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Click για ανάπτυξη... μαλλον θα σε βολεψει και το μικρο, νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #137 03-10-09 00:26 Kι εγώ έτσι νομίζω που το έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η KaterinaP: #138 03-10-09 09:39 Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:54 Η Felice έγραψε: #139 05-10-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: το προϊόν αυτό, που από ότι λέτε είναι για κοντότριχα θα κάνει και για εμάς.. υπάρχει πιθανότητα να το προμηθευτεί κανείς από το εμπόριο και όχι ηλεκτρονικά γιατί δεν έχω εξοικίωση με τις ηλεκτρονικές αγορές; ελπίζω να μην αλλάζω θέμα, αλλά μια αγορά μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με ασφάλεια; (και εύχομαι πάλι να μην είμαι σε λάθος topic) Click για ανάπτυξη... ναι, αναφερθηκαν πριν μερικα πετσοπς που το εχουν, αλλα ειναι πιο ακριβο αποτι στο ιντερνετ. αν κανεις μια internet card εισαι μια χαρα, γιατι θα βαζεις μονο το ποσο για την αγορα που θα κανεις οποτε δεν εχεις φοβο μηπως σου τραβηζουν ποσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 14:01 Η μουσταρδούλα: #125 01-10-09 14:01 για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε! θα μελετήσουμε λίγο τις πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές αγορές και μετά θα κοιτάξουμε με καλύτερη λεπτομέρεια πού αναφέρονται τα pet shops... ίσως είμαστε λίγο παραδοσιακές, αλλά προτιμούμε το pet shop, μας φαίνεται πιο απλό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 14:58 Η Felice έγραψε: #126 01-10-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε! θα μελετήσουμε λίγο τις πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές αγορές και μετά θα κοιτάξουμε με καλύτερη λεπτομέρεια πού αναφέρονται τα pet shops... ίσως είμαστε λίγο παραδοσιακές, αλλά προτιμούμε το pet shop, μας φαίνεται πιο απλό.. Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι τριπλάσια στην Ελλάδα. 42 € κάνει εδώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η μουσταρδούλα: #127 01-10-09 15:02 τότε θα ξεπεράσουμε την παραδοσιακότητά μας και θα γίνουμε πιο μοντέρνες μελετώντας καλά το link με τις ηλεκτρονικές αγορές..ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #128 01-10-09 19:22 Παιδιά η Πηνελόπη το πήρε 25 από το πετ σοπ της Φωκίονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η KaterinaP: #129 01-10-09 20:24 Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:34 Η Felice έγραψε: #130 02-10-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Click για ανάπτυξη... Ποιο μέγεθος ? Μου έχουν πει οτι υπάρχουν 3 διαφορετικά. Ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η KaterinaP: #131 02-10-09 20:08 Η κοπελα μας εδειξε 2 μεγεθη, ενα στενο και ενα λιγο πιο φαρδυ, και πηραμε το πιο φαρδυ. Το μικρο λεει οτι ειναι μονο για γατες, και το μεγαλο για σκυλους και γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:09 Η evelynkar: #132 02-10-09 20:09 εμενα η γατα μου που ειναι ημιμακρυτριχη , μια χαρα ειναι με το μικρο! το μεγαλο κανει για αλογα αποτι εχω δει, και το μεσαιο για σκυλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #133 02-10-09 21:45 Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:00 Η evelynkar: #134 03-10-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Click για ανάπτυξη... τι σκυλος ειναι? νομιζω αν ειναι μικροκαμωμενος το μικρο μια χαρα ειναι..αλλιως παρε το μετριο..νομιζω αλλαζει το μεγεθος , και τα δοντακια ειναι πιο μεγαλα,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #135 03-10-09 00:22 Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Η evelynkar: #136 03-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Click για ανάπτυξη... μαλλον θα σε βολεψει και το μικρο, νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #137 03-10-09 00:26 Kι εγώ έτσι νομίζω που το έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η KaterinaP: #138 03-10-09 09:39 Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:54 Η Felice έγραψε: #139 05-10-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε! θα μελετήσουμε λίγο τις πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές αγορές και μετά θα κοιτάξουμε με καλύτερη λεπτομέρεια πού αναφέρονται τα pet shops... ίσως είμαστε λίγο παραδοσιακές, αλλά προτιμούμε το pet shop, μας φαίνεται πιο απλό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 14:58 Η Felice έγραψε: #126 01-10-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε! θα μελετήσουμε λίγο τις πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές αγορές και μετά θα κοιτάξουμε με καλύτερη λεπτομέρεια πού αναφέρονται τα pet shops... ίσως είμαστε λίγο παραδοσιακές, αλλά προτιμούμε το pet shop, μας φαίνεται πιο απλό.. Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι τριπλάσια στην Ελλάδα. 42 € κάνει εδώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η μουσταρδούλα: #127 01-10-09 15:02 τότε θα ξεπεράσουμε την παραδοσιακότητά μας και θα γίνουμε πιο μοντέρνες μελετώντας καλά το link με τις ηλεκτρονικές αγορές..ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #128 01-10-09 19:22 Παιδιά η Πηνελόπη το πήρε 25 από το πετ σοπ της Φωκίονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η KaterinaP: #129 01-10-09 20:24 Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:34 Η Felice έγραψε: #130 02-10-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Click για ανάπτυξη... Ποιο μέγεθος ? Μου έχουν πει οτι υπάρχουν 3 διαφορετικά. Ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η KaterinaP: #131 02-10-09 20:08 Η κοπελα μας εδειξε 2 μεγεθη, ενα στενο και ενα λιγο πιο φαρδυ, και πηραμε το πιο φαρδυ. Το μικρο λεει οτι ειναι μονο για γατες, και το μεγαλο για σκυλους και γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:09 Η evelynkar: #132 02-10-09 20:09 εμενα η γατα μου που ειναι ημιμακρυτριχη , μια χαρα ειναι με το μικρο! το μεγαλο κανει για αλογα αποτι εχω δει, και το μεσαιο για σκυλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #133 02-10-09 21:45 Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:00 Η evelynkar: #134 03-10-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Click για ανάπτυξη... τι σκυλος ειναι? νομιζω αν ειναι μικροκαμωμενος το μικρο μια χαρα ειναι..αλλιως παρε το μετριο..νομιζω αλλαζει το μεγεθος , και τα δοντακια ειναι πιο μεγαλα,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #135 03-10-09 00:22 Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Η evelynkar: #136 03-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Click για ανάπτυξη... μαλλον θα σε βολεψει και το μικρο, νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #137 03-10-09 00:26 Kι εγώ έτσι νομίζω που το έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η KaterinaP: #138 03-10-09 09:39 Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:54 Η Felice έγραψε: #139 05-10-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε! θα μελετήσουμε λίγο τις πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές αγορές και μετά θα κοιτάξουμε με καλύτερη λεπτομέρεια πού αναφέρονται τα pet shops... ίσως είμαστε λίγο παραδοσιακές, αλλά προτιμούμε το pet shop, μας φαίνεται πιο απλό.. Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι τριπλάσια στην Ελλάδα. 42 € κάνει εδώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η μουσταρδούλα: #127 01-10-09 15:02 τότε θα ξεπεράσουμε την παραδοσιακότητά μας και θα γίνουμε πιο μοντέρνες μελετώντας καλά το link με τις ηλεκτρονικές αγορές..ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #128 01-10-09 19:22 Παιδιά η Πηνελόπη το πήρε 25 από το πετ σοπ της Φωκίονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η KaterinaP: #129 01-10-09 20:24 Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:34 Η Felice έγραψε: #130 02-10-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Click για ανάπτυξη... Ποιο μέγεθος ? Μου έχουν πει οτι υπάρχουν 3 διαφορετικά. Ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η KaterinaP: #131 02-10-09 20:08 Η κοπελα μας εδειξε 2 μεγεθη, ενα στενο και ενα λιγο πιο φαρδυ, και πηραμε το πιο φαρδυ. Το μικρο λεει οτι ειναι μονο για γατες, και το μεγαλο για σκυλους και γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:09 Η evelynkar: #132 02-10-09 20:09 εμενα η γατα μου που ειναι ημιμακρυτριχη , μια χαρα ειναι με το μικρο! το μεγαλο κανει για αλογα αποτι εχω δει, και το μεσαιο για σκυλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #133 02-10-09 21:45 Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:00 Η evelynkar: #134 03-10-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Click για ανάπτυξη... τι σκυλος ειναι? νομιζω αν ειναι μικροκαμωμενος το μικρο μια χαρα ειναι..αλλιως παρε το μετριο..νομιζω αλλαζει το μεγεθος , και τα δοντακια ειναι πιο μεγαλα,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #135 03-10-09 00:22 Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Η evelynkar: #136 03-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Click για ανάπτυξη... μαλλον θα σε βολεψει και το μικρο, νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #137 03-10-09 00:26 Kι εγώ έτσι νομίζω που το έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η KaterinaP: #138 03-10-09 09:39 Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:54 Η Felice έγραψε: #139 05-10-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τότε θα ξεπεράσουμε την παραδοσιακότητά μας και θα γίνουμε πιο μοντέρνες μελετώντας καλά το link με τις ηλεκτρονικές αγορές..ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #128 01-10-09 19:22 Παιδιά η Πηνελόπη το πήρε 25 από το πετ σοπ της Φωκίονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η KaterinaP: #129 01-10-09 20:24 Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:34 Η Felice έγραψε: #130 02-10-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Click για ανάπτυξη... Ποιο μέγεθος ? Μου έχουν πει οτι υπάρχουν 3 διαφορετικά. Ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η KaterinaP: #131 02-10-09 20:08 Η κοπελα μας εδειξε 2 μεγεθη, ενα στενο και ενα λιγο πιο φαρδυ, και πηραμε το πιο φαρδυ. Το μικρο λεει οτι ειναι μονο για γατες, και το μεγαλο για σκυλους και γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:09 Η evelynkar: #132 02-10-09 20:09 εμενα η γατα μου που ειναι ημιμακρυτριχη , μια χαρα ειναι με το μικρο! το μεγαλο κανει για αλογα αποτι εχω δει, και το μεσαιο για σκυλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #133 02-10-09 21:45 Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:00 Η evelynkar: #134 03-10-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Click για ανάπτυξη... τι σκυλος ειναι? νομιζω αν ειναι μικροκαμωμενος το μικρο μια χαρα ειναι..αλλιως παρε το μετριο..νομιζω αλλαζει το μεγεθος , και τα δοντακια ειναι πιο μεγαλα,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #135 03-10-09 00:22 Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Η evelynkar: #136 03-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Click για ανάπτυξη... μαλλον θα σε βολεψει και το μικρο, νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #137 03-10-09 00:26 Kι εγώ έτσι νομίζω που το έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η KaterinaP: #138 03-10-09 09:39 Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:54 Η Felice έγραψε: #139 05-10-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά η Πηνελόπη το πήρε 25 από το πετ σοπ της Φωκίονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η KaterinaP: #129 01-10-09 20:24 Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:34 Η Felice έγραψε: #130 02-10-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Click για ανάπτυξη... Ποιο μέγεθος ? Μου έχουν πει οτι υπάρχουν 3 διαφορετικά. Ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η KaterinaP: #131 02-10-09 20:08 Η κοπελα μας εδειξε 2 μεγεθη, ενα στενο και ενα λιγο πιο φαρδυ, και πηραμε το πιο φαρδυ. Το μικρο λεει οτι ειναι μονο για γατες, και το μεγαλο για σκυλους και γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:09 Η evelynkar: #132 02-10-09 20:09 εμενα η γατα μου που ειναι ημιμακρυτριχη , μια χαρα ειναι με το μικρο! το μεγαλο κανει για αλογα αποτι εχω δει, και το μεσαιο για σκυλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #133 02-10-09 21:45 Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:00 Η evelynkar: #134 03-10-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Click για ανάπτυξη... τι σκυλος ειναι? νομιζω αν ειναι μικροκαμωμενος το μικρο μια χαρα ειναι..αλλιως παρε το μετριο..νομιζω αλλαζει το μεγεθος , και τα δοντακια ειναι πιο μεγαλα,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #135 03-10-09 00:22 Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Η evelynkar: #136 03-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Click για ανάπτυξη... μαλλον θα σε βολεψει και το μικρο, νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #137 03-10-09 00:26 Kι εγώ έτσι νομίζω που το έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η KaterinaP: #138 03-10-09 09:39 Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:54 Η Felice έγραψε: #139 05-10-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:34 Η Felice έγραψε: #130 02-10-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Click για ανάπτυξη... Ποιο μέγεθος ? Μου έχουν πει οτι υπάρχουν 3 διαφορετικά. Ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η KaterinaP: #131 02-10-09 20:08 Η κοπελα μας εδειξε 2 μεγεθη, ενα στενο και ενα λιγο πιο φαρδυ, και πηραμε το πιο φαρδυ. Το μικρο λεει οτι ειναι μονο για γατες, και το μεγαλο για σκυλους και γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:09 Η evelynkar: #132 02-10-09 20:09 εμενα η γατα μου που ειναι ημιμακρυτριχη , μια χαρα ειναι με το μικρο! το μεγαλο κανει για αλογα αποτι εχω δει, και το μεσαιο για σκυλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #133 02-10-09 21:45 Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:00 Η evelynkar: #134 03-10-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Click για ανάπτυξη... τι σκυλος ειναι? νομιζω αν ειναι μικροκαμωμενος το μικρο μια χαρα ειναι..αλλιως παρε το μετριο..νομιζω αλλαζει το μεγεθος , και τα δοντακια ειναι πιο μεγαλα,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #135 03-10-09 00:22 Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Η evelynkar: #136 03-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Click για ανάπτυξη... μαλλον θα σε βολεψει και το μικρο, νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #137 03-10-09 00:26 Kι εγώ έτσι νομίζω που το έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η KaterinaP: #138 03-10-09 09:39 Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:54 Η Felice έγραψε: #139 05-10-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Απο πετ σοπ στη Φωκιονος το πηραμε 27Ε. Ηταν η καλυτερη αγορα που καναμε για τα γατουνια μας! Βγαζει τις τριχες πριν ανεβουν στην επιφανεια και αμα το κανεις καθε μερα, στο τελος πεφτουν πολυ λιγες στο πατωμα! Ειδαμε τεραστια διαφορα. Click για ανάπτυξη... Ποιο μέγεθος ? Μου έχουν πει οτι υπάρχουν 3 διαφορετικά. Ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η KaterinaP: #131 02-10-09 20:08 Η κοπελα μας εδειξε 2 μεγεθη, ενα στενο και ενα λιγο πιο φαρδυ, και πηραμε το πιο φαρδυ. Το μικρο λεει οτι ειναι μονο για γατες, και το μεγαλο για σκυλους και γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:09 Η evelynkar: #132 02-10-09 20:09 εμενα η γατα μου που ειναι ημιμακρυτριχη , μια χαρα ειναι με το μικρο! το μεγαλο κανει για αλογα αποτι εχω δει, και το μεσαιο για σκυλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #133 02-10-09 21:45 Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:00 Η evelynkar: #134 03-10-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Click για ανάπτυξη... τι σκυλος ειναι? νομιζω αν ειναι μικροκαμωμενος το μικρο μια χαρα ειναι..αλλιως παρε το μετριο..νομιζω αλλαζει το μεγεθος , και τα δοντακια ειναι πιο μεγαλα,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #135 03-10-09 00:22 Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Η evelynkar: #136 03-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Click για ανάπτυξη... μαλλον θα σε βολεψει και το μικρο, νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #137 03-10-09 00:26 Kι εγώ έτσι νομίζω που το έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η KaterinaP: #138 03-10-09 09:39 Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:54 Η Felice έγραψε: #139 05-10-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η κοπελα μας εδειξε 2 μεγεθη, ενα στενο και ενα λιγο πιο φαρδυ, και πηραμε το πιο φαρδυ. Το μικρο λεει οτι ειναι μονο για γατες, και το μεγαλο για σκυλους και γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:09 Η evelynkar: #132 02-10-09 20:09 εμενα η γατα μου που ειναι ημιμακρυτριχη , μια χαρα ειναι με το μικρο! το μεγαλο κανει για αλογα αποτι εχω δει, και το μεσαιο για σκυλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #133 02-10-09 21:45 Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:00 Η evelynkar: #134 03-10-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Click για ανάπτυξη... τι σκυλος ειναι? νομιζω αν ειναι μικροκαμωμενος το μικρο μια χαρα ειναι..αλλιως παρε το μετριο..νομιζω αλλαζει το μεγεθος , και τα δοντακια ειναι πιο μεγαλα,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #135 03-10-09 00:22 Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Η evelynkar: #136 03-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Click για ανάπτυξη... μαλλον θα σε βολεψει και το μικρο, νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #137 03-10-09 00:26 Kι εγώ έτσι νομίζω που το έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η KaterinaP: #138 03-10-09 09:39 Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:54 Η Felice έγραψε: #139 05-10-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα η γατα μου που ειναι ημιμακρυτριχη , μια χαρα ειναι με το μικρο! το μεγαλο κανει για αλογα αποτι εχω δει, και το μεσαιο για σκυλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #133 02-10-09 21:45 Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:00 Η evelynkar: #134 03-10-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Click για ανάπτυξη... τι σκυλος ειναι? νομιζω αν ειναι μικροκαμωμενος το μικρο μια χαρα ειναι..αλλιως παρε το μετριο..νομιζω αλλαζει το μεγεθος , και τα δοντακια ειναι πιο μεγαλα,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #135 03-10-09 00:22 Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Η evelynkar: #136 03-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Click για ανάπτυξη... μαλλον θα σε βολεψει και το μικρο, νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #137 03-10-09 00:26 Kι εγώ έτσι νομίζω που το έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η KaterinaP: #138 03-10-09 09:39 Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:54 Η Felice έγραψε: #139 05-10-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:00 Η evelynkar: #134 03-10-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Click για ανάπτυξη... τι σκυλος ειναι? νομιζω αν ειναι μικροκαμωμενος το μικρο μια χαρα ειναι..αλλιως παρε το μετριο..νομιζω αλλαζει το μεγεθος , και τα δοντακια ειναι πιο μεγαλα,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #135 03-10-09 00:22 Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Η evelynkar: #136 03-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Click για ανάπτυξη... μαλλον θα σε βολεψει και το μικρο, νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #137 03-10-09 00:26 Kι εγώ έτσι νομίζω που το έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η KaterinaP: #138 03-10-09 09:39 Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:54 Η Felice έγραψε: #139 05-10-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χμ εγώ που έχω 2 γάτες και ένα γατόσκυλο πιο να πάρω. Στο μεσαίο αλλάζει το μέγεθος ή και το είδος της χτένας? Click για ανάπτυξη... τι σκυλος ειναι? νομιζω αν ειναι μικροκαμωμενος το μικρο μια χαρα ειναι..αλλιως παρε το μετριο..νομιζω αλλαζει το μεγεθος , και τα δοντακια ειναι πιο μεγαλα,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #135 03-10-09 00:22 Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Η evelynkar: #136 03-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Click για ανάπτυξη... μαλλον θα σε βολεψει και το μικρο, νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #137 03-10-09 00:26 Kι εγώ έτσι νομίζω που το έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η KaterinaP: #138 03-10-09 09:39 Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:54 Η Felice έγραψε: #139 05-10-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:24 Η evelynkar: #136 03-10-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Click για ανάπτυξη... μαλλον θα σε βολεψει και το μικρο, νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #137 03-10-09 00:26 Kι εγώ έτσι νομίζω που το έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η KaterinaP: #138 03-10-09 09:39 Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:54 Η Felice έγραψε: #139 05-10-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πεκινουά θιβετιανό. Στο μέγεθος του Αιμίλιου Click για ανάπτυξη... μαλλον θα σε βολεψει και το μικρο, νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:26 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #137 03-10-09 00:26 Kι εγώ έτσι νομίζω που το έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η KaterinaP: #138 03-10-09 09:39 Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:54 Η Felice έγραψε: #139 05-10-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kι εγώ έτσι νομίζω που το έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η KaterinaP: #138 03-10-09 09:39 Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:54 Η Felice έγραψε: #139 05-10-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 13:54 Η Felice έγραψε: #139 05-10-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οι δικοι μου που ειναι μεγαλοι γατοι (7,5 κιλα ο ενας) με το μεσαιο χτενιζονται μια χαρα. Γιατι δε χρειαζεται να το περασεις πολλες φορες για να κανεις ολο τους το σωμα. Click για ανάπτυξη... Και πόσο τελικά είναι το κόστος του μεσαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:41 Η KaterinaP: #140 05-10-09 19:41 Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το μεσαίο κάνει 27Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.