Furminator

Κοριτσια γεια και απο μενα, ειδα και εγω το βιντεακι και θελω να βαλω εναν επιπλεον προβληματισμο. Ειχα πιο παλια επιχειρησει να ξυριστω στεγνα χωρις αφρο...:whistle: το αποτελεσμα ηταν κατι παραπανω απο επιπονο, στο βιντεακι που ειδα, παρατηρησα το γατουλι να απολαμβανει το χτενισμα-"ξυρισμα":hmm:. Μηπως τελικα ο ηχος που οντως μοιαζει σαν ξυρισμα να ειναι ο ηχος των χαλαρων τριχων που αφαιρουνται με το βουρτσισμα???:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εσεις που έχετε δει to original τι λέτε?
Έτσι όπως το βλέπω, μου φαίνεται ίδιο με το δικό μου.
"Ήχο ξυρίσματος" δεν ακούω στο βίντεο (ούτε όταν χρησιμοποιώ το δικό μου), πάντως το αν ξυρίζει ή όχι το δικό σου νομίζω πως είναι σχετικά απλό να το διαπιστώσεις αν δεις πώς είναι οι τρίχες που βγαίνουν. Δεν είναι το ίδιο μια τρίχα ξυρισμένη, κομμένη δηλαδή σε κάποιο σημείο πιο πάνω από τη ρίζα της, με μια τρίχα που έχει πέσει ολόκληρη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παραποναται που δεν μπαινεις στο θεμα ντου!
Θα μπω:) θα μπω:D:D
Μην νομίζεις τρέχω να προλάβω. Τώρα ξεκίνησε η δουλειά και με το ζόρι προλαβαίνω.
Φιλάκια

ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια ..
Οχι οχι δεν θα έλεγα ότι έχει ξυράφι αναμεσα.Αναρωτιέμαι όμως μην είναι ακονισμένα τα δοντάκια. :hmm:

Έτσι όπως το βλέπω, μου φαίνεται ίδιο με το δικό μου.
"Ήχο ξυρίσματος" δεν ακούω στο βίντεο (ούτε όταν χρησιμοποιώ το δικό μου), πάντως το αν ξυρίζει ή όχι το δικό σου νομίζω πως είναι σχετικά απλό να το διαπιστώσεις αν δεις πώς είναι οι τρίχες που βγαίνουν. Δεν είναι το ίδιο μια τρίχα ξυρισμένη, κομμένη δηλαδή σε κάποιο σημείο πιο πάνω από τη ρίζα της, με μια τρίχα που έχει πέσει ολόκληρη...

Είναι αλήθεια ότι δεν ακουγεται καλά στο βίντεο. Βάλτο στο δυνατό .:happy:
Το κουφό είναι :blink:ότι η δικιά μου βούρτσα : κάνει ήχο σαν να ξυρίζει, βγάζει πολύ τρίχα, αλλά βγάζει και μακριές εξωτερικές τρίχες αλλά βγάζει και κάτι κοντές από μέσα. Στο κοντότριχο θα το καταλάβαινα αλλά στο μακρύτριχο πως γίνεται να βγάζει και κοντές?Τα μακρύτριχα έχουν κοντές από μέσα?
Aretha όχι δεν καταλαβαίνω αν είναι κομμένες. Μερικές δείχνουν ολόκληρες άλλες όμως είναι πολύ κοντές.
Βασικά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι πράγματι όπως είπε η Giannis-vivi να μαζευτούμε να τις δούμε από κοντά και να τις δοκιμάσουμε κιόλας πάνω σε ένα ζώο. :P
Δεν με πειράζει αν είναι μαιμού. Αυτό που με απασχολεί είναι να μην μου ξεριζώνει/ κόβει τις τρίχες του ζώου και του προκαλέσω βλάβη.:/:
Αν και πράγματι δεν φαίνονται να πονάνε.:hmm:

Παιδιά γεια σας,
ήθελα να σας πώ ότι δεν ξέρω αν τελικά έχω πάρει την original ή όχι βούρτσα , πάντως εγώ βρήκα τρόπο να την κάνω να είναι χρήσιμη και να βγάλει τα λεφτά της που έδωσα εις τριπλούν.
Φοβάστε ότι δεν κάνει να το χρησιμοποιήσετε στα ζώα σας?
Χρησιμοποιήστετο για οικιακές δουλειές!!!!!!! :bleh::bleh::bleh:
1)Φορέστε το αγαπημένο σας πουλόβερ, που όμως μετα την χρησιμοποίηση των χρονων απόκτησε κομπάκια, και βάλτε κάποιον να σας χτενίσει. Θα ανακαλύψετε ότι η βούρτσα αφαιρεί όλους τους κόμπους και το παλιό πουλόβερ αναπάντεχα φρεσκάρεται ευχάριστα.
2)Έχετε να βάλετε μπουγάδα τα ριχτάρια του καναπέ :mpliaks::mpliaks::mpliaks:και των κρεβατιών και σκέφτεστε με βαρεμάρα :/::/:το ξετρίχιασμα που πρέπει να κάνετε ποιο πρίν. Ρίξτε το ριχτάρι στο σχοινί τεντώστετο με το αριστερό χέρι και με το δεξί βουρτσίστετο με το Furminator. Θα ενθουσιαστείτε με το πόση τρίχα βγάινει αμέσως απο το ριχτάρι. Στον μισό χρόνο που θα χρειαζόσασταν.
3)Βουρτσίστε και φρεσκάρετε τα χαλάκια απο δέρμα προβάτου.
4)Βουρτσίστε και φρεσκάρετε τα λουτρινα ζωάκια του παιδικού δωματίου.
5)Ότι αξεσουαρ έχετε που να ειναι απομίμηση γούνας.
Όπως καταλαβαίνετε ποιο πολύ το χρησιμοποίησα στο σπίτι παρά στα ζώα μου.
Δεν το βγάζω άχρηστο για τα ζώα απλά τώρα που έρχετε χειμώνας δεν θεωρώ ότι είναι συνετό να τα βουρτσίζω και να τους βγάζω τα πουλόβερ τους.Την άνοιξη όμως θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα τότε ποιο πολύ.
ΑΑΑ! και μην ξεχνάτε με προσοχή το βούτσισμα μην βγάζετε πόντους:bleh::bleh:
Ετσι?!!!!;)

Παιδιά γεια σας,
ήθελα να σας πώ ότι δεν ξέρω αν τελικά έχω πάρει την original ή όχι βούρτσα , πάντως εγώ βρήκα τρόπο να την κάνω να είναι χρήσιμη και να βγάλει τα λεφτά της που έδωσα εις τριπλούν.
Φοβάστε ότι δεν κάνει να το χρησιμοποιήσετε στα ζώα σας?
Χρησιμοποιήστετο για οικιακές δουλειές!!!!!!! :bleh::bleh::bleh:
1)Φορέστε το αγαπημένο σας πουλόβερ, που όμως μετα την χρησιμοποίηση των χρονων απόκτησε κομπάκια, και βάλτε κάποιον να σας χτενίσει. Θα ανακαλύψετε ότι η βούρτσα αφαιρεί όλους τους κόμπους και το παλιό πουλόβερ αναπάντεχα φρεσκάρεται ευχάριστα.
2)Έχετε να βάλετε μπουγάδα τα ριχτάρια του καναπέ :mpliaks::mpliaks::mpliaks:και των κρεβατιών και σκέφτεστε με βαρεμάρα :/::/:το ξετρίχιασμα που πρέπει να κάνετε ποιο πρίν. Ρίξτε το ριχτάρι στο σχοινί τεντώστετο με το αριστερό χέρι και με το δεξί βουρτσίστετο με το Furminator. Θα ενθουσιαστείτε με το πόση τρίχα βγάινει αμέσως απο το ριχτάρι. Στον μισό χρόνο που θα χρειαζόσασταν.
3)Βουρτσίστε και φρεσκάρετε τα χαλάκια απο δέρμα προβάτου.
4)Βουρτσίστε και φρεσκάρετε τα λουτρινα ζωάκια του παιδικού δωματίου.
5)Ότι αξεσουαρ έχετε που να ειναι απομίμηση γούνας.
Όπως καταλαβαίνετε ποιο πολύ το χρησιμοποίησα στο σπίτι παρά στα ζώα μου.
Δεν το βγάζω άχρηστο για τα ζώα απλά τώρα που έρχετε χειμώνας δεν θεωρώ ότι είναι συνετό να τα βουρτσίζω και να τους βγάζω τα πουλόβερ τους.Την άνοιξη όμως θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα τότε ποιο πολύ.
ΑΑΑ! και μην ξεχνάτε με προσοχή το βούτσισμα μην βγάζετε πόντους:bleh::bleh:
Ετσι?!!!!;)

Μην τα λες αυτα ρε έτσι δημόσια. Θα ανεβάσουν κι άλλο την τιμή του.
Αλλα θα σου πω αγαπητή μου ότι άργησες να ανακαλύψεις τις επιπλεον χρησεις του εξαρτηματος.:bleh::cool:

Μην τα λες αυτα ρε έτσι δημόσια. Θα ανεβάσουν κι άλλο την τιμή του.
Αλλα θα σου πω αγαπητή μου ότι άργησες να ανακαλύψεις τις επιπλεον χρησεις του εξαρτηματος.:bleh::cool:
Ουπς!!! δίκιο εχεις.:D:D
ΑΑΑ !!!!! από ότι βλέπω και άλλοι το έχουν χρησιμοποιήσει με άλλη χρήση.
Λοιπόν εμεις θα του αλλάξουμε το όνομα και θα το πούμε :
super Furhousemator.:P:P:P:lol::lol::lol::lol:

τελικα το furminator κανει για περσακια ή οχι?

τελικα το furminator κανει για περσακια ή οχι?
Ηλιάνα μου εάν θέλεις το ζώο να το πας σε έκθεση τότε θέλεις πλήρη ανάπτυξη τριχώματος. Εάν πάρεις το Furminator βουρτσίζοντας το θα του βγάλεις όλο το υπόστρωμα με αποτέλεσμα το τρίχωμα του ζώου να μην είναι πολύ φουντωτό.
Εάν πάλι δεν σε ενδιαφέρει να έχει τρίχα για έκθεση σαφώς δεν θα παθει τίποτα νατο βουρτσίσεις. Γενικά το Furminator εγώ νομίζω ότι ειναι για την άνοιξη που μαδάνε τρομερά, π.χ τώρα δεν τους το κάνω γιατί θέλω να έχουν τρίχωμα για το κρύο.
Φιλάκια:D

ευχαριστω πολυ Λεττα μου:D

Παιδιά παρήγγειλα το εργαλείο και έχω να πω ότι είμαι καταενθουσιασμένη και εγώ και τα μικρά μου. Το είχε το μικρό προσφορά για αυτό τον μήνα 20 €. Καλέ το βλέπει ο Αιμίλιος και του λέω έλα να σε ξύσω και έρχεται. Το ίδιο και η σκυλίτσα. Η δε Πουπίνα στην αρχή μου έκανε την δύσκολη μέχρι που κατάλαβε τι κάνει και κρατάει κόντρα την πολυθρόνα να την ξύσω:lol:. Το έκανα στο χέρι μου και δεν ξυρίζει ρε παιδιά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εμενα η Βailey απολαμβανει το κτενισμα με το furminator, με αλλες κτενες οχι..και κανει πολυ καλη δουλεια οντως το μικρο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω ρανια το μετανιωσα που δεν παρηγγειλα και ειπα στην ναταλια να μου το παρει και να της δωσω τα λεφτα:lol:

To έχει σε πολύ καλή τιμή. Σήμερα χτένισα 3 ζώα με αυτό και το απόλαυσαν. Χαλάλι τα λεφτά του.

To έχει σε πολύ καλή τιμή. Σήμερα χτένισα 3 ζώα με αυτό και το απόλαυσαν. Χαλάλι τα λεφτά του.
Σε έναν καφέ φέρτε τα βρε παιδια να κάνουμε σύγκριση;) και πάνω σε ζώο.

Ράνια εσύ από πού το πήρες?:hmm:
Εγώ είχα αγοράσει ο μικρό από το πετσοπ στη Φ.Νέγρη. Έμεινα αρκετά ευχαριστημένη βγάζοντας τεράστιες τούφες, η Μπουμπού δεν μάδησε, αλλά πάντα έμενα με την υποψία ότι μπορεί να βγάζει και ζωντανό υποτρίχωμα (η Μπουμπού έχει εσωτερικό χνούδι). Όμως, ήταν αχτένιστη για 1 μήνα καλοκαίρι και μπορεί όντως να είχε συσσωρευτεί πολλή νεκρή τρίχα, καθότι δεν γλύφεται ιδιαίτερα. Το σύστησα σε μια κοπέλα με σκύλο και μπήκα να της βάλω το λινκ και ανακάλυψα αυτό το θέμα με τις μαϊμούδες και προβληματίστηκα... Το δικό μου είναι ίδιο με αυτό της φωτογραφίας.
Μήπως το πετσοπ έφερε σε κάποιες παρτίδες μούφα χωρίς να το γνωρίζει? Δηλαδή να φταίει ο προμηθευτής? Και η Γιούλη με την Αναστασία που τους μάδησε τα γατιά, ήταν από ίντερνετ?:hmm::hmm::hmm:

Ράνια εσύ από πού το πήρες?:hmm:
Εγώ είχα αγοράσει ο μικρό από το πετσοπ στη Φ.Νέγρη. Έμεινα αρκετά ευχαριστημένη βγάζοντας τεράστιες τούφες, η Μπουμπού δεν μάδησε, αλλά πάντα έμενα με την υποψία ότι μπορεί να βγάζει και ζωντανό υποτρίχωμα (η Μπουμπού έχει εσωτερικό χνούδι). Όμως, ήταν αχτένιστη για 1 μήνα καλοκαίρι και μπορεί όντως να είχε συσσωρευτεί πολλή νεκρή τρίχα, καθότι δεν γλύφεται ιδιαίτερα. Το σύστησα σε μια κοπέλα με σκύλο και μπήκα να της βάλω το λινκ και ανακάλυψα αυτό το θέμα με τις μαϊμούδες και προβληματίστηκα... Το δικό μου είναι ίδιο με αυτό της φωτογραφίας.
Μήπως το πετσοπ έφερε σε κάποιες παρτίδες μούφα χωρίς να το γνωρίζει? Δηλαδή να φταίει ο προμηθευτής? Και η Γιούλη με την Αναστασία που τους μάδησε τα γατιά, ήταν από ίντερνετ?:hmm::hmm::hmm:
Εγώ νομίζω ότι η απάντηση θα έβγαινε κατόπιν ενος γκάλοπ. Οι δυσαρεστημένες τι χτένισαν μακρύτριχα? ή κοντότριχα? Μου φαίνεται μακρύτριχα εάν δεν κάνω λαθος. Εσύ ράνια τι χτένισες μακρύτριχα ή κοντότριχα? Εγώ απο την προσωπική μου εμπειρία χτενίζοντας το κοντότριχο το γατί φαινόταν να το απολαμβάνει το μακρύτριχο όμως που έχει πάρα πολύ υποτρίχωμα φαινόταν ότι δεν του άρεσε. Πιστέυω ότι πάει το υπόστρωμα και κολάει στην βούρτσα που είναι σφιχτη και τραβώντας του σίγουρα του βγάζουμε και καλό.
Άμα το σκεφτεί κάποιος ειναι λογικό ότι άλλη βούρτσα θέλει ένα κοντότριχο και άλλη ένα μακρύτριχο με παχύ τρίχωμα.:hmm:
Τι λέτε? :hmm:
Εσύ Ηλιάννα το δοκίμασες στον Ανδρέα? Σου έκατσε? ή πόναγε?

Εγώ παιδιά το χρησιμοποίησα και σε μακρύτριχα και σε κοντίτριχα. Μακρύτριχη η σκυλίτσα και κοντίτριχα τα γατόνια. Και τα τρία το απολάμβαναν τρελά. Τους το δείχνω και έρχονται μόνα τους εκτός από την μικρή που παρόλο που της αρέσει απλά δεν έρχεται. Το πήρα από το online petshop που είναι αυτό της Φωκίονος Νέγρη.:) Σίγουρα ΔΕΝ ΞΥΡΙΖΕΙ.

εγω το χρησιμοποιησα στον αντρεα που ειναι κοντοτριχος..στην φλαφυ δεν δοκιμαζω γιατι δεν ξερω αν αφαιρει το υποστρωμα και δεν ειμαι για δοκιμες τωρα..:Pτο καλοκαιρι ομως θα της το κανω..ο αντρεας δεν το απολαμβανε αλλα δεν εδειχνε να ποναει..ισως του φαινεται περιεργο γιατι δεν τον εχω χτενισει ποτε..ποτε δεν μαδαγε και εμεινα εκπληκτη με τις τουφες που εβγαλε..εμενα δεν μου φαινεται να ξυριζει ουτε εχω δει καποια διαφορα ή αραιωση στο τριχωμα..και εγω απο εκει που το πηρε και η ρανια το πηρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back