H βλακεία που τους δέρνει δεν έχει όρια..

• Thread starter Thread starter NiaR
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τι ωραίο το μικρούλι!Και η Μόνικα δεν πάει πισω,αλλά έχω μια αδυναμία στα γκριζα...:)

μα γιατι το λες αυτο???????
:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι φατσουλα ειναι μωρε...Και οταν κλαιει, λογω μοναξιας μου σπαραζει την καρδια, αλλα τι να κανουμε, so many cats, so little time... :D
Αυτο το ασπρο που ειναι ξαπλωμενος ο μικρος, ειναι ο φορτιστης του λαπτοπ που πραγματικα ΚΑΙΕΙ, και το εχει κανει φωλιτσα! :up:

Eυχαριστω για τα καλα σας λογια...
Btw, στην Φιλικης εταιριας, μεσα στην αυλη της Μασωνιας ειδα μια γατα με πραγματικα τεραστια κοιλια και μαλλον ειναι ετοιμογενη.. Προσπαθησα να την πιασω αλλα τζιφος. Αν την παρει το ματι σας πουθενα, εχετε το νου σας γιατι θα γεμισουμε παλι κουτσουβελα απ οτι φαινεται.. (εχει αλλες 2 κατω απο το σπιτι μου που εχουν περιπου 1 μηνα μωρα, αλλα και οι μαμαδες και τα μπεμπεκακια ειναι πολυ αγρια. Οταν τους βαζω φαγητο και προσπαθω να τα πλησιασω, βγαινουν τα μαχαιρια..)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωπα,είδα μπήκαν και στην υπογραφή!Τι έγινε,μας κατσικώθηκε το μικρούλι;Θα το κρατήσεις;:D

μαλλον... Θα δειξει !! :D

Καναμε μπανακι σημερα και μυριζουμε λεβαντα τωρα..! :D
Δοκιμασα και σημερα να τα ξαναφερω σε επαφη αλλα τζιφος. Η Μονικα σκυλιαζει συνεχεια... :(

(...και υπαρχει και σοβαρη περιπτωση ο Ερνεστακος να μου γινει...Ερνεστα! :D)

Εμ,στο είπαμε από την αρχή ότι μάλλον ειναι κοριτσάκι!Δοκίμασε να τα ξεπλύνεις και τα δύο με φυσιολογικό ορό,ίσως πιάσει.

Δοκιμασα και σημερα να τα ξαναφερω σε επαφη αλλα τζιφος. Η Μονικα σκυλιαζει συνεχεια... :(
Μην πτοείσαι! Δοκίμασε να τα ταϊσεις μαζί, δίνοντας στη Μόνικα καμιά λαχταριστή λιχουδιά (ζαμπόν, καπνιστή μπριζόλα, κανένα κασεράκι, τόνο κονσέρβα), για να την κάνεις να συνδέσει το μικρό γατί με ωραία, νόστιμα πράγματα (πιο νόστιμα από το ίδιο το γατί! :lol::lol:). Να της δίνεις τέτοιες λιχουδιές μόνο όταν είναι μπροστά και το μικρό ψιψινίδιον.
Πού θα πάει, θα λυγίσει...
Αυτό το ψιψινίδιον ίσως είναι σόι με μια μακαρίτισσα πλέον πανέμορφη γάτα που γεννήθηκε στα υπόγεια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης! Έχουν τα ίδια χρώματα...

δεν ειναι θεμα μυρωδιας. Αρχικα δοκιμασα να τα "παναρω" και τα δυο με ταλκ και με βανιλια. Τιποτα απ τα 2 δεν επιασε. Επισης η μονικα τρωει τα "περισευματα" του μικρου (βαζω την κονσερβα πρωτα στο μικρο και οταν χορτασει δινω το υπολοιπο στη μονικα) και οταν χαιδευω το μικρο και μετα την μονικα, δεν εχει καμια αντιδραση. Επισης δεν γδερνει, ουτε μυριζει ουτε στεκεται εξω απ την πορτα του δωματιου του ερνεστο..
Τι να πω...Αγνωστες οι γατοβουλες... :D

Φωτορομαντζο συνεχεια, Μονικα η αγριογατα..! :D

P1010815.jpg

(απο μικρος εχω μεγαλωσει μεσα σε γατες, αλλα ποτε δεν ειχα ΚΑΤΑΔΙΚΗ μου γατα. Η Μονικα ηταν η πρωτη. Πραγματικα, μετα απο 2 βδομαδες συμβιωσης, δεν μπορω να καταλαβω πως ζουσα τοσο καιρο χωρις γατες..)

@Zωη: Δεν νομιζω..Αν και ειδα χθες μια γατα που της εμοιαζε στην αυλη της εκκλησιας Κων/νου και Ελενης, και μαλλον ειχε και γατακια.. Αλλα μου φαινεται περιεργο πως αυτο κατεληξε στα σκουπιδια. Συνηθως οι μαμαδες, δεν αφηνουν τα μικρα να απομακρυνονται ΤΟΣΟ πολυ χωρις συνοδεια-σκεψου πως μπλεχτηκε στην ροδα μου Σβωλου με Ιπποδρομειου...)

Ναι φατσουλα ειναι μωρε...Και οταν κλαιει, λογω μοναξιας μου σπαραζει την καρδια, αλλα τι να κανουμε, so many cats, so little time... :D
Αυτο το ασπρο που ειναι ξαπλωμενος ο μικρος, ειναι ο φορτιστης του λαπτοπ που πραγματικα ΚΑΙΕΙ, και το εχει κανει φωλιτσα! :up:

Eυχαριστω για τα καλα σας λογια...
Btw, στην Φιλικης εταιριας, μεσα στην αυλη της Μασωνιας ειδα μια γατα με πραγματικα τεραστια κοιλια και μαλλον ειναι ετοιμογενη.. Προσπαθησα να την πιασω αλλα τζιφος. Αν την παρει το ματι σας πουθενα, εχετε το νου σας γιατι θα γεμισουμε παλι κουτσουβελα απ οτι φαινεται.. (εχει αλλες 2 κατω απο το σπιτι μου που εχουν περιπου 1 μηνα μωρα, αλλα και οι μαμαδες και τα μπεμπεκακια ειναι πολυ αγρια. Οταν τους βαζω φαγητο και προσπαθω να τα πλησιασω, βγαινουν τα μαχαιρια..)

Εκει κοντα δρα η στελλα μπορεις να της πεις μηπως εχει την δυνατοτητα να τα πιασει και να δειτε για στειρωσεις

@Zωη: Δεν νομιζω..Αν και ειδα χθες μια γατα που της εμοιαζε στην αυλη της εκκλησιας Κων/νου και Ελενης, και μαλλον ειχε και γατακια.. Αλλα μου φαινεται περιεργο πως αυτο κατεληξε στα σκουπιδια. Συνηθως οι μαμαδες, δεν αφηνουν τα μικρα να απομακρυνονται ΤΟΣΟ πολυ χωρις συνοδεια-σκεψου πως μπλεχτηκε στην ροδα μου Σβωλου με Ιπποδρομειου...)
Μπορεί να το βρήκε και να το πήρε κανένα παιδάκι, χωρίς να έχει συναίσθηση ότι του κάνει κακό, ελπίζω. Ίσως πάλι να έπεσε από τη μαμά του κατά τη μεταφορά σε ασφαλέστερη φωλιά. Προτιμώ να φανώ αισιόδοξη και να μην παρασυρθώ σε άλλα, πιο σπλάτερ σενάρια...
Η Μόνικα είναι κ-ο-ύ-κ-λ-α, αν και λίγο ζηλιαρόγατα, ως φαίνεται! Έχω μια αδυναμία στα άσπρα γατιά... χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τρελαίνομαι και για τα υπόλοιπα!

Ευχαριστω Yasmin, την αλλη εβδομαδα που θα γυρισω απ τις διακοπες θα την παρω τηλεφωνο να κανονισουμε. Θα μιλησω και με την Zbeebz, να κανουμε στειρο-εξορμηση..

Καλησπερα σε ολες και ολους!
Δυστυχως βρεθηκα και εγω αυτες τις μερες να κυνηγαω μια ολοκληρη γειτονια και ο λογος ειναι η γεννα μιας απειρης προφανως γατουλας..Κανεις δεν αντεξε λοιπον τα κλαμματα των μωρων τις και βρεθηκα 3 μερες να γυρναω τους σκουπιδοντενεκεδες και να μαζευω γατακια...τι να πεις πια..καταφεραμε με την γυναικα μου και βρηκαμε τελικα το ενα 3 τετραγωνακατω απο το σπιτι..εκει μαλλον δεν ενοχλουσε το μαζεψαμε λοιπον και του φτιαξαμε ενα ωραιο κουτοκρεβατο!δειχνει να μην εχει προβλημα υγειας παροτι ταλαιπωρηθηκε αρκετα,ειναι ορεξατο και κοιμαται ευτυχως πολυ!!
Δεν εχουμε ξαναμεγαλωσει απο τετοια ηλικια γατακι,ελπιζω ολα να πανε καλα και να γινει ενα κουκλι!!
Ελπιζω μεσα στην ατυχια του να σωθει τουλαχιστον

Καλώς ήρθες, μπράβο που το μαζέψατε το μικράκι και καλή επιτυχία.:)
Τι ηλικία έχει περίπου; Ίσως σας φανεί χρήσιμο αυτό το άρθρο.

Σε ευχαριστω,το γατακι πρεπει να ειναι το πολυ 10 ημερων παραπανω δεν πιστευω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back