NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ωραίο το μικρούλι!Και η Μόνικα δεν πάει πισω,αλλά έχω μια αδυναμία στα γκριζα...![]()
μα γιατι το λες αυτο???????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω καθόλου...Καμιά ιδέα;μα γιατι το λες αυτο???????
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος

Αυτο το ασπρο που ειναι ξαπλωμενος ο μικρος, ειναι ο φορτιστης του λαπτοπ που πραγματικα ΚΑΙΕΙ, και το εχει κανει φωλιτσα!

Eυχαριστω για τα καλα σας λογια...
Btw, στην Φιλικης εταιριας, μεσα στην αυλη της Μασωνιας ειδα μια γατα με πραγματικα τεραστια κοιλια και μαλλον ειναι ετοιμογενη.. Προσπαθησα να την πιασω αλλα τζιφος. Αν την παρει το ματι σας πουθενα, εχετε το νου σας γιατι θα γεμισουμε παλι κουτσουβελα απ οτι φαινεται.. (εχει αλλες 2 κατω απο το σπιτι μου που εχουν περιπου 1 μηνα μωρα, αλλα και οι μαμαδες και τα μπεμπεκακια ειναι πολυ αγρια. Οταν τους βαζω φαγητο και προσπαθω να τα πλησιασω, βγαινουν τα μαχαιρια..)
moukelis
Επιφανές μέλος

Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος

Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος

Δοκιμασα και σημερα να τα ξαναφερω σε επαφη αλλα τζιφος. Η Μονικα σκυλιαζει συνεχεια...

(...και υπαρχει και σοβαρη περιπτωση ο Ερνεστακος να μου γινει...Ερνεστα!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μην πτοείσαι! Δοκίμασε να τα ταϊσεις μαζί, δίνοντας στη Μόνικα καμιά λαχταριστή λιχουδιά (ζαμπόν, καπνιστή μπριζόλα, κανένα κασεράκι, τόνο κονσέρβα), για να την κάνεις να συνδέσει το μικρό γατί με ωραία, νόστιμα πράγματα (πιο νόστιμα από το ίδιο το γατί!Δοκιμασα και σημερα να τα ξαναφερω σε επαφη αλλα τζιφος. Η Μονικα σκυλιαζει συνεχεια...![]()

). Να της δίνεις τέτοιες λιχουδιές μόνο όταν είναι μπροστά και το μικρό ψιψινίδιον.Πού θα πάει, θα λυγίσει...
Αυτό το ψιψινίδιον ίσως είναι σόι με μια μακαρίτισσα πλέον πανέμορφη γάτα που γεννήθηκε στα υπόγεια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης! Έχουν τα ίδια χρώματα...
Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος
Τι να πω...Αγνωστες οι γατοβουλες...

Φωτορομαντζο συνεχεια, Μονικα η αγριογατα..!

(απο μικρος εχω μεγαλωσει μεσα σε γατες, αλλα ποτε δεν ειχα ΚΑΤΑΔΙΚΗ μου γατα. Η Μονικα ηταν η πρωτη. Πραγματικα, μετα απο 2 βδομαδες συμβιωσης, δεν μπορω να καταλαβω πως ζουσα τοσο καιρο χωρις γατες..)
Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ναι φατσουλα ειναι μωρε...Και οταν κλαιει, λογω μοναξιας μου σπαραζει την καρδια, αλλα τι να κανουμε, so many cats, so little time...
Αυτο το ασπρο που ειναι ξαπλωμενος ο μικρος, ειναι ο φορτιστης του λαπτοπ που πραγματικα ΚΑΙΕΙ, και το εχει κανει φωλιτσα!
Eυχαριστω για τα καλα σας λογια...
Btw, στην Φιλικης εταιριας, μεσα στην αυλη της Μασωνιας ειδα μια γατα με πραγματικα τεραστια κοιλια και μαλλον ειναι ετοιμογενη.. Προσπαθησα να την πιασω αλλα τζιφος. Αν την παρει το ματι σας πουθενα, εχετε το νου σας γιατι θα γεμισουμε παλι κουτσουβελα απ οτι φαινεται.. (εχει αλλες 2 κατω απο το σπιτι μου που εχουν περιπου 1 μηνα μωρα, αλλα και οι μαμαδες και τα μπεμπεκακια ειναι πολυ αγρια. Οταν τους βαζω φαγητο και προσπαθω να τα πλησιασω, βγαινουν τα μαχαιρια..)
Εκει κοντα δρα η στελλα μπορεις να της πεις μηπως εχει την δυνατοτητα να τα πιασει και να δειτε για στειρωσεις
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μπορεί να το βρήκε και να το πήρε κανένα παιδάκι, χωρίς να έχει συναίσθηση ότι του κάνει κακό, ελπίζω. Ίσως πάλι να έπεσε από τη μαμά του κατά τη μεταφορά σε ασφαλέστερη φωλιά. Προτιμώ να φανώ αισιόδοξη και να μην παρασυρθώ σε άλλα, πιο σπλάτερ σενάρια...@Zωη: Δεν νομιζω..Αν και ειδα χθες μια γατα που της εμοιαζε στην αυλη της εκκλησιας Κων/νου και Ελενης, και μαλλον ειχε και γατακια.. Αλλα μου φαινεται περιεργο πως αυτο κατεληξε στα σκουπιδια. Συνηθως οι μαμαδες, δεν αφηνουν τα μικρα να απομακρυνονται ΤΟΣΟ πολυ χωρις συνοδεια-σκεψου πως μπλεχτηκε στην ροδα μου Σβωλου με Ιπποδρομειου...)
Η Μόνικα είναι κ-ο-ύ-κ-λ-α, αν και λίγο ζηλιαρόγατα, ως φαίνεται! Έχω μια αδυναμία στα άσπρα γατιά... χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τρελαίνομαι και για τα υπόλοιπα!
Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος
angelos77
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχως βρεθηκα και εγω αυτες τις μερες να κυνηγαω μια ολοκληρη γειτονια και ο λογος ειναι η γεννα μιας απειρης προφανως γατουλας..Κανεις δεν αντεξε λοιπον τα κλαμματα των μωρων τις και βρεθηκα 3 μερες να γυρναω τους σκουπιδοντενεκεδες και να μαζευω γατακια...τι να πεις πια..καταφεραμε με την γυναικα μου και βρηκαμε τελικα το ενα 3 τετραγωνακατω απο το σπιτι..εκει μαλλον δεν ενοχλουσε το μαζεψαμε λοιπον και του φτιαξαμε ενα ωραιο κουτοκρεβατο!δειχνει να μην εχει προβλημα υγειας παροτι ταλαιπωρηθηκε αρκετα,ειναι ορεξατο και κοιμαται ευτυχως πολυ!!
Δεν εχουμε ξαναμεγαλωσει απο τετοια ηλικια γατακι,ελπιζω ολα να πανε καλα και να γινει ενα κουκλι!!
Ελπιζω μεσα στην ατυχια του να σωθει τουλαχιστον
ruko
Διάσημο μέλος

Τι ηλικία έχει περίπου; Ίσως σας φανεί χρήσιμο αυτό το άρθρο.
angelos77
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool