pako
Νεοφερμένο μέλος
Η κούκλα μου λέγεται Ερατώ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Οταν εισαι εκει, και βλεπεις να ανεβαινει στο τραπεζι, πας προς το μερος της, την πιανεις απαλα και την κατεβαζεις, λεγοντας δυνατα και καθαρα "ΜΗ!" (οχι να της παρεις τα αυτια
) Επαναλαμβανεις οποτε ανεβαινει, ακομα και αν το κανεις 10 φορες το λεπτο. Θα το καταλαβει, η θα βαρεθει και θα σταματησει να ανεβαινει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
και γιατι φωναζω "κατωωωωωωωωω"! οποτε ψεκασμα με λιγο νερο και μαζι λεω αυστηρα κατω, εχουν περασει λιγες μερες και συνηθως οταν λεω αρκετες φορες κατω πλεον κατεβαινει, αν οχι του το υπενθυμιζω με ψεκασμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
skai-animals
Δραστήριο μέλος
! τ΄λωρα πια τα έχω όλα άδεια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pako
Νεοφερμένο μέλος
Η Ερατώ είναι 4κ μισό μηνών....Ήταν μεγάλη βοήθεια οι απαντήσεις σαςH Γάτα μου ανεβαίνει στα τραπέζια και τα ρίχνει όλα κάτω...Ρίχνει καφέδες , νερά κ.ο.κ...Την μαλώνω αλλά δεν ξέρω αν το καταλαβαίνει γιατί αυτά συνήθως συμβαίνουν όταν είμαι εκτός σπιτιού...Καταλαβαίνει τον λόγο που την μαλώνω ...κ ποιός τρόπος είναι ο σωστός να την μαλώνω..??Η κούκλα μου λέγεται Ερατώ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum