H γάτα μου ανεβαίνει στα τραπέζια και τα ρίχνει όλα κάτω...

pako

Νεοφερμένο μέλος

Ο pako αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
H Γάτα μου ανεβαίνει στα τραπέζια και τα ρίχνει όλα κάτω...Ρίχνει καφέδες , νερά κ.ο.κ...Την μαλώνω αλλά δεν ξέρω αν το καταλαβαίνει γιατί αυτά συνήθως συμβαίνουν όταν είμαι εκτός σπιτιού...Καταλαβαίνει τον λόγο που την μαλώνω ...κ ποιός τρόπος είναι ο σωστός να την μαλώνω..??:mad: Η κούκλα μου λέγεται Ερατώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεις να βαζεις αλουμινοχαρτο στο τραπεζι ή να την ψεκαζεις με λιγο νερακι στο μουσουδι καθε φορα για να το κοψει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λιγη προνοητικοτητα χρειαζεται στην αρχη...δεν αφηνεις καφεδες κλπ...στο τραπεζι οταν λειπεις...δεν μας ειπες και ποσο χρονων ειναι...σιγα σιγα θα μαθει...αλλα θελει να προνοουμε και εμεις για καποια πραγματα...:)

Υπαρχουν στο εμποριο διαφορα απωθητικα για γατες. Ψεκαζεις στο σημειο που δεν θες να πηγαινει η γατουλα σου, και εν μερει εισαι καλυμμενος. Το θεμα ειναι, οτι ισως να μην λειτουργησει με την γατα σου. Αυτο που πρεπει πρωτα απο ολα να φροντισεις, ειναι να μην υπαρχει τιποτα πανω στο τραπεζι. Ποτηρια με καφεδες, νερα, οτιδηποτε δεν χρειαζεται να υπαρχει εκει, ας μην το αφηνεις εκει. Μετα, αν εχεις κανα βαζο με λουλουδακια, μπορεις να δοκιμασεις να το ψεκασεις με το σπρευ, και αν δεν λειτουργει, δοκιμασε να περιοριζεις την γατα σου σε ενα δωματιο οταν φευγεις απο το σπιτι :happy: Οταν εισαι εκει, και βλεπεις να ανεβαινει στο τραπεζι, πας προς το μερος της, την πιανεις απαλα και την κατεβαζεις, λεγοντας δυνατα και καθαρα "ΜΗ!" (οχι να της παρεις τα αυτια :P) Επαναλαμβανεις οποτε ανεβαινει, ακομα και αν το κανεις 10 φορες το λεπτο. Θα το καταλαβει, η θα βαρεθει και θα σταματησει να ανεβαινει.

Το ιδιο θεμα εχουμε με τον Μικυ που ως αδεσποτακι δεν εχει ιδεα γιατι δεν πρεπει να ανεβει εκει ή δεν κανει να ξαπλωνει στην κουζινα:blink:και γιατι φωναζω "κατωωωωωωωωω"! οποτε ψεκασμα με λιγο νερο και μαζι λεω αυστηρα κατω, εχουν περασει λιγες μερες και συνηθως οταν λεω αρκετες φορες κατω πλεον κατεβαινει, αν οχι του το υπενθυμιζω με ψεκασμα.

Και ακομα το ζωακι να μην το μαλωνεις ποτε οταν εχει περασει αρκετος χρονος απο τη ζημια που εκανε.διοτι δεν καταλαβαινει γιατι το μαλωνεις.Μονο τη στιγμη που γινεται η ζημια και εισαι μπροστα.

βασικά να αφήνεις άδειο το τραπέζι...κι εμένα έχουν μια μανία να ανεβαίνου και στο τραπέζι και στο γραφείο μου και τα ρίχνουν όλα μα όλαααα:lol:! τ΄λωρα πια τα έχω όλα άδεια...

Ευχαριστώ για την βοήθεια

H Γάτα μου ανεβαίνει στα τραπέζια και τα ρίχνει όλα κάτω...Ρίχνει καφέδες , νερά κ.ο.κ...Την μαλώνω αλλά δεν ξέρω αν το καταλαβαίνει γιατί αυτά συνήθως συμβαίνουν όταν είμαι εκτός σπιτιού...Καταλαβαίνει τον λόγο που την μαλώνω ...κ ποιός τρόπος είναι ο σωστός να την μαλώνω..??:mad: Η κούκλα μου λέγεται Ερατώ...
Η Ερατώ είναι 4κ μισό μηνών....Ήταν μεγάλη βοήθεια οι απαντήσεις σας:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back