H δοκιμασία!!!

mimikaki

Διάσημο μέλος

Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
το μωρακι μου εκανε κατι σημερα που με εκανε να το λατρεψω ακομη περισσοτερο!!! :inlove:
ετρωγα ενα ωραιοτατο λουκανικο που εφερε η μαμα μου απο την αραχωβα:bleh: και ημουν στο γραφειο για να μπορω να κοιταζω και το φορουμ! ο φρου μου συνηθιζει να ανεβαινει πανω οταν ειμαι εδω και να καθεται διπλα μου.. τωρα ομως ειχα και φαγητο εδω, το οποιο το ειχε μυρισει απο ωρα οσο μαγειρευοταν και με ειχε τρελανει στο νιαουριτο! καποια στιγμη θελησα να πιω κατι και σηκωθηκα να παω κουζινα , και για λιγο κοντοσταθηκα γιατι σκεφτηκα οτι ο φρου θα βρει ευκαιρια και θα "επιτεθει" στο λουκανικο!!
ειπα λοιπον απο μεσα μου οτι θα ειναι ενα "τεστ δοκιμασια " για το αν ειναι καλο παιδι η αν το αγριο ενστικτο υπερισχυσει:hmm: .. περιττο να πω πως εριχνα κλεφτες ματιες και το μωρο μου ηταν αγαλματακι ακουνητο καθολη την διαρκεια! ουτε το κεφαλακι του ουτε το ποδαρακι του δεν κουνησε!!! και του εδωσα μεγαλο περιθοριο!!! αυτος βραχος!!! νηστεια!!:D :D
ειχε πολυ πλακα ετσι οπως ειχε κοκαλωσει σε αποσταση αναπνοης απο το φαγητο!
σωστος ομως! οπως εγω δεν τρωω το φαγητο του, ετσι και αυτος δεν αγγιζει το δικο μου!!!:) :)
τον λατρευω!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σωστός Κυριος ο μικρός!!!!
:D :D :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδη αμα ετρωγε απο το δικο σου, μετα θα ετρωγες τις κροκετες του?:lol:

Δηλαδη αμα ετρωγε απο το δικο σου, μετα θα ετρωγες τις κροκετες του?:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: οχι αλλα αυτος δεν το ξερει!;)

Μαλλον επειδη το φανταστηκε δεν πειραξε το φαγητο σου!:lol:

Α, μάλλον γι'αυτό ο Σάκης δεν έχει προσπαθήσει ποτέ να μου φάει το φαγητό :hmm:! Έτσι εξηγούνται πολλά!

Πόσο τυχερές είστε...Ο Πέπε αρκεί να σηκωθείς από το τραπέζι να βάλεις νερό και μέχρι να ξαναγυρίσεις να τον δεις έχει ήδη προλάβει να δοκιμάσει...!!!:mad:
'Ασε που τρώει τα πάντα. Του έχουμε δώσει να δοκιμάσει ρεβύθι, γίγαντα, μακαρόνι, μπάμια, κοτόπουλο (καλα νορμαλ είναι αυτό) και πολλά άλλα ακόμα και τα τρώει όλα! Ο Ποκίτο από την άλλη...μόνο γατοτροφή.

εαν ηταν στο σπιτι μου δεν θα μου εμενε ουτε δειγμα απο το λουκανικο

βραχος ηθικης ο Φρου:lol: :lol: :lol:

ας ηταν ο Κανελος, ουτε ο γειτονας δεν θα ειχε λουκανικο:lol: :lol:
Μππραβο το Φρουνακι..:D :cool: :redface: :up:

...μπράβο μιμικάκι, το'χεις αναθρέψει σωστα το παιδί...:) εμένα ο δικός μου δεν θα πείραζε το λουκάνικο, αλλά αν υπήρχε ποτήρι με νερό στο τραπέζι δεν υπάρχει περίπτωση, θα τον εβρισκα με την μουσούδα του μέσα...ακόμα και αν δεν διψάει πάντα πίνει:hmm:

τον εχω μαθει απο μικρο να μην ανεβαινει στα τραπεζια, παγκους κλπ!!!
αλλα μια φορα στο σπιτι της μαμας μου ειχαμε εναν γατο πολυ αλητη, και μια μερα στο σπιτι απεναντι ειχαν αφησει ενα ταψι με ψητο που ειχαν παρει απο τον φουρνο, και μαλλον το ειχαν αφησει να κρυωσει και βλεπουμε τον γατο να εχει μπει με τα τεσσερα μεσα στο ταψι και να το εχει τσακισει!!! τι γελιο ριξαμε δεν λεγεται!!! του φωναζαμε αλλα τιποτα!!!
μετα καναμε τους κινεζους!!!:whistle: :whistle:

:lol: :lol: :lol:

Πως το κατάφερες να μην ανεβαίνει στα τραπέζια? Με ενδιαφέρει γιατί ο Μπιάνκο δεν μπορεί ακόμα να πηδήξει ψηλά και θέλω να το προλάβω όταν αρχίσει...

κοιτα εμενα το γατακι ηταν κακοποιημενο οταν το βρηκα και γενικα πολυ τρομαγμενο οποτε δεν ηταν πολυ δυσκολο να ακουσει οταν το μαλωνα... ας πουμε στις πρωτες αποπειρες να ανεβει τον μαλωνα λεγοντας του "μη" με αυστηρο υφος και χτυπουσα παλαμακι... μια δυο τρεις το εμαθε οτι δεν πρεπει να πηγαινει σε καποια μερη...πρεπει να μην σου παρει τον αερα γιατι αν το αφησεις μια φορα και μετα το μαλωσεις θα μπερδευτει και το ιδιο... ακομη και τωρα αν παει να κανει καμια βλακεια, πριν προλαβω να πω το "μη" εχει ηδη φυγει και μονο απο το υφος μου!!!

Πώς το έχεις καταφέρει αυτό? γιατί ο Μπιάνκο ακόμα δεν μπορεί να πηδήξει στα τραπέζια:happy: αλλά 'οταν αρχίσει θα έχω πρόβλημα... :( γιαυτό πες μου με τι τρόπο το κατόρθωσες να μην ανεβαίνει?:cool:

sorry δεν το έβλεπα το προηγούμενο μου μήνυμα...
α! ωραία σ'ευχαριστώ πολύ...ελπίζω να πιάσει και στον Μπιάνκο...

Ε κρίμα τον καημενούλη, έπρεπε να του δώσεις λίγο μετά μωρέε!

Τα συγχαρητήρια μου για την ανατροφή που του έδωσες.:up: Σοβαρά όταν τελείωσες το λουκάνικο σου δεν του έβαλες λίγο στο πιάτο του ή έστω κάποια δικιά του λιχουδιά..:blink: Αν όχι έχεις πρόβλημα εκπαίδευσης:P .Όσο για τραπέζια πάγκους κτλ ο Mύρτος το έχει μάθει ότι δεν πρέπει να ανεβαίνει και την μέρα δεν το κάνει ποτέ Τη νύχτα όμως............ξέρει ότι κοιμάμαι και.....κακό παιδί:/:

Μπραβο εκπαιδευση ο Φρου! Ο Σαββας μας δεν πολυτρωει δικα μας φαγητα(μονο για κυμα τρελαινεται), ο Μισκα ομως ερχοταν σε καθε γευμα στα ποδια μου και ζητιανευε τα παντα!!! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back