samis
Δραστήριο μέλος

(ακους πουπουλινα νιτσα νιτσα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
οχι βρε γιατι να βρισω την ποθ...νιτσα μου(ακους πουπουλινα νιτσα νιτσα)
![]()
μπραβο τεκνον μου.........ταξης και ηθικη.....ταξης και ηθικη.....

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι βρε γιατι να βρισω την ποθ...νιτσα μου(ακους πουπουλινα νιτσα νιτσα)
![]()
Θελω να δω τι θα πεις αμα σε ρωτανε απο τι ξενυχτησες και εισαι "κομμενος"

samis
Δραστήριο μέλος
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω πλεον συνηθηση..... σε λιγο θα νιαουριζω και εγω

αστο μην το δει για ερωτικο καλεσμα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

πως ειναι τωρα??? συνερχεται??? την ψυχουλα μου....

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

samis
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

τι να σου πω...βλεποντας και κανοντας...αν χτυπιεται παντως,σιγουρα ειναι καλυτερο να την βγαλεις...

δοσολογια ακριβη,σου ειπε για το αμοξιλ??.μην το ξεκανεις το γατι...

samis
Δραστήριο μέλος

μου ειπε με συριγκα στο στoμα της 2 ml
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ειδη αρχισε να θελει να βγει εξω
μου ειπε με συριγκα στο στoμα της 2 ml
κοιτα................να κρατησεις μεσα στο κλουβι μια γατα...οταν δεν το θελει...ειναι αδυνατον...οποτε κανε αυτο που σου ειπα....οταν αρχισει να δυσανασχετει σοβαρα...βγαλτην.......εξαλλου,νομιζω οτι και πολλες απο εδω,μην σου πω οι περισσοτερες δεν τις αφησαμε μεσα στο κλουβι....γιατι η καραμελα να αποτελεσει εξαιρεση???

ενημερωνε μας...

samis
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
κοιτα.......κανονικα...πρεπει να φαει αυριο....ομως εγω και στα δυο μου,δεν τα αφησα νηστικα...δεν μπορουσα να τα βλεπω......οσο περναει η ωρα δυσανασχετη και περισσοτερο αν και παραπαταει στο κλουβι, ποσες ωρες μετα ειχες πει εφη μπωρη να φαει??? πειρα μια κονσερβα που ειναι για αναρωση, θα μπορεσει να παει να φαει ???

..ειχαν ομως ξυπνησει κανονικα...δεν παραπαταγαν δηλαδη...ειναι σημαντικο αυτο,για να μην πνιγουνε...οταν την δεις οτι ειναι οκ απο τη ναρκωση...βαλε της λιγη κονσερβουλα και νερακι...αλλα να εισαι σιγουρος οτι στην αρχη...θα σου κανει ρουκετες...

........μην την πιεσεις να φαει....αυτη θα παει μονη της...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος

με τα τσισα τι θα κανω?? θα κατουραει οπου περπαταει???

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εδω κανονικα πρεπει να παω στο αλλο θεμαμε τα τσισα τι θα κανω?? θα κατουραει οπου περπαταει???
![]()
οχι καλε.....δεν χρειαζεται να πας στο αλλο...

..οτιδηποτε αφορα τα γατονια μας...στο θεμα τους το γραφουμε...

για σημερα λες??? οχι...........μπορουν και πηγαινουν κανονικα στην τουαλετα μετα την στειρωση.....
τωρα για την συνηθεια που εχει....πολυ βιαζεσαι...πρεπει να περασει τουλαχιστον κανας μηνας....οι ορμονες ακομα υπαρχουν στο αιμα τους....καλα,οι ορμονες υπαρχουν και για παραπανω καιρο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ την Μυρτώ την είχα βάλει στο κρεβατάκι της και μετά κοιμήθηκε μαζί μου.
Όσο συνερχόταν από την νάρκωση μέσα στην νύχτα, θυμάμαι ξυπνούσε και έκλαιγε, την έπερνα αγκαλιά και την ησύχαζα.

Η Μυρτώ έφαγε την άλλη μέρα, αν θυμάμαι καλά, αλλά και πάλι μας έκανε εμετό.
Περαστικούλια σας!!!γρήγορα σιδερένια!

Υ.Γ Φαντάζομαι ότι σου διευκρίνησε ο κτηνίατρος σε ποιό Amoxil αναφερόταν;

Γιατί έχει σιρόπι και 125mgr,250mgr και 500mgr.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν κατάλαβα γιατί να παραμείνει στο κλουβί η Καραμέλα...
Όσο συνερχόταν από την νάρκωση μέσα στην νύχτα, θυμάμαι ξυπνούσε και έκλαιγε, την έπερνα αγκαλιά και την ησύχαζα.
Η Μυρτώ έφαγε την άλλη μέρα, αν θυμάμαι καλά, αλλά και πάλι μας έκανε εμετό.![]()
Γιατί έχει σιρόπι και 125mgr,250mgr και 500mgr.![]()
παρα πολυ σημαντικο αυτο........αν και εγω δεν καταλαβα γιατι επρεπε να σου δωσει ανθρωπινη αντιβιωση.τοσες γατισιες κυκλοφορουνε...

samis
Δραστήριο μέλος
Δεν κατάλαβα γιατί να παραμείνει στο κλουβί η Καραμέλα...
Η Μυρτώ έφαγε την άλλη μέρα, αν θυμάμαι καλά, αλλά και πάλι μας έκανε εμετό.![]()
Γιατί έχει σιρόπι και 125mgr,250mgr και 500mgr.![]()
σε ευχαριστω νικη

hmmm μαλλον καποιος θα παρει αυριο τηλ. τον γιατρο να ρωτησει τα mgr

θα την βγαλω σε λιγο αν ειναι και μολις αρχισει να περπαταει καλα θα της βαλω νερακι κ λιγο κονσερβα.
μαλλον ο γιατρος μου ειπε να παραμινει στο κλουβι ολο το βραδυ για να μην ξερναει απο εδω και απο εκει. εδω καθαρισα τοσα τσισα της λιγο εμετε θα με φοβισει.
ΑΑΑ απο οτι ειδα αποκοιμηθηκε ξανα η καιμενουλα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

....λες και ειμαστε και εμεις γιατροι ή φαρμακοποιοι.....αμαν ηταν ετσι....δεν θα πηγαιναμε σε αυτους...θα τα καναμε μονοι μας...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool