H καραμέλα

Λογικά θα αναφερόταν 125mgr που είναι για βρέφη...:hmm:Η 250mgr είναι για παιδιά.Να σκεφτείς ότι στην 500mgr η δόση είναι 5ml και είναι για ενήλικες ανθρώπους.:)
Διευκρίνησε το οπωσδήποτε καθώς και την συχνότητα...μιλούσε για μία ή δύο φορές την ημέρα;;; :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πρωι βραδυ ειπε αντιβιωση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πρωι βραδυ ειπε αντιβιωση

δηλαδη.....καθε 12 ωρες?????? μα τι παει να πει πρωι βραδυ.......με τις ωρες πηγαινει.......:mad:

κοιτα και εγω που επερνα πρωι βραδυ αντιβιωση πριν κατι μερες την επερνα μετα το φαγητο, δεν μου ειχε πει ωρες ο γιατρος

κοιτα και εγω που επερνα πρωι βραδυ αντιβιωση πριν κατι μερες την επερνα μετα το φαγητο, δεν μου ειχε πει ωρες ο γιατρος

καλε....ειναι δυνατον??/:blink::blink::blink: εχει πολυ μεγαλη σημασια....γιατι αν την παρεις πιο νωρις,ειναι σαν να παιρνεις παραπανω δοση....αν την παρεις πιο αργα....ελατωνεται η δραση της....ελεος...εμενα ο γιατρος μου ηταν καθετος με τις ωρες.....βεβαια δεν μιλαμε για ενα τεταρτο...αλλα το πολυ μιση ωρα διαφορα απο την ωρα που πρεπει να την παρει...:)

την εβγαλα απ το κλουβι και σχεδον σερνοταν, οποτε την ξαναεβαλα μεσα αν και θελει να βγει. Θα περιμενω να συνελθει εντελος και μετα.

θα ρωτισω και ακριβως τις ωρες οποτε

την εβγαλα απ το κλουβι και σχεδον σερνοταν, οποτε την ξαναεβαλα μεσα αν και θελει να βγει. Θα περιμενω να συνελθει εντελος και μετα.

θα ρωτισω και ακριβως τις ωρες οποτε

μπορεις επισης να της αφησεις την πορτα ανοιχτη....οποτε αυτη θα βγει...οποτε θελησει......:):):)

ναι...:)

οταν εφευγα μου λεει παρε με αυριο τηλ. να μου πεις πως παει η σιμωνη :P:P:P ειδε το ονομα στο κλουβι γραμμενο :lol::lol::lol::lol::lol: του ειπα καραμελααααα την λενε και οτι το κλουβι εινε δανισμενο:lol::lol::lol:

ναι...:)

οταν εφευγα μου λεει παρε με αυριο τηλ. να μου πεις πως παει η σιμωνη :P:P ειδε το ονομα στο κλουβι γραμμενο :lol::lol: του ειπα καραμελααααα την λενε και οτι το κλουβι εινε δανισμενο:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:.......αη στο καλο σου παλιοπραγμα...με εκανες και γελασα...:lol::lol::lol:

επισης μου ειπε για την διατροφή μετα την στείρωση οτι με τις τροφες ειδικα για στειρωμένα γατιά δεν χρειάζεται στις θηλυκές γιατι εινε πολυ μικρη η ουρήθρα τους και αν δημιουργηθεί πετρά βγαίνει άμεσος σε σχεση με τα αρσενικά

αυτο δεν ισχυει..πολλες περιπτωσεις ουρολιθιασης εγιναν σε θηλυκα γατια..το καλυτερο ειναι μια σωστη διατροφη για να αποφυγεις οποιοδηποτε προβλημα..

επισης μου ειπε για την διατροφή μετα την στείρωση οτι με τις τροφες ειδικα για στειρωμένα γατιά δεν χρειάζεται στις θηλυκές γιατι εινε πολυ μικρη η ουρήθρα τους και αν δημιουργηθεί πετρά βγαίνει άμεσος σε σχεση με τα αρσενικά

δεν συμφωνω........εκτος του οτι κανενας γιατρος δεν μου το εχει πει αυτο.( και πιστεψε με..εχω ρωτησει πολλους)......τοτε..ποια η αναγκαιοτητα να βγαινουν ειδικες τροφες για στειρωμενες θηλυκες????.απλα στα αρσενικα,ειναι μεγαλυτερο το προβλημα....
ουτως ή αλλως...οι καλες τροφες εχουν περιπου την ιδια τιμη με αυτες που ειναι γαι τις στειρωμενες.....οποτε εσυ να της παιρνεις για τις στειρωμενες.......φανταζεσαι να παθει αργοτερα απο τα νεφρα της??? δεν θα το εχεις τυψεις συνειδησης???:)

αυτο δεν ισχυει..πολλες περιπτωσεις ουρολιθιασης εγιναν σε θηλυκα γατια..το καλυτερο ειναι μια σωστη διατροφη για να αποφυγεις οποιοδηποτε προβλημα..

πες τα χρυσοστομη.........μονη μου μιλαω τοση ωρα!!!!!!:lol::lol::lol:

κοριτσια την εβγαλα εξω και αρχισε να περπαταει και να παραπαται σαν μαστουτομρνο, δεν την κανει κακο αυτο για την πληγη της που περπατει ???

ασε που τα περσικα ειναι πιο ευαισθητα με νεφρικα προβληματα..ε δεν λεει να την ταιζεις οτι νανε...:)

κοριτσια την εβγαλα εξω και αρχισε να περπαταει και να παραπαται σαν μαστουτομρνο, δεν την κανει κακο αυτο για την πληγη της που περπατει ???
οχι...να μην χοροπηδαει σαν κατσικι μονο και το περπατημα δεν ειναι τπτ:P

κατι αλλο...γιατι δεν της εβαλε ενεσιμη αντιβιωση που διαρκει πολλες μερες..ετσι δεν θα χρειαζοταν να της δινεις εσυ..

οχι........αν της εχει κανει πυκνα εσωτερικα ραμματα....κανενα προβλημα δεν θα υπαρχει...εμενα της πουπου της τα ειχε κανει αραια( φανταζομαι λογω απειριας καθοτι και νεαρουλης...) και με το πολυ χωροπηδημα,επαθε κοιλη......βγηκε οξω δηλαδη το αντερακι της..:lol::lol::lol:
οταν λεω εξω,μην φανταστεις οτι το εβλεπα...ηταν αναμεσα στο εξωτερικο και εσωτερικο δερμα........εγω το καταλαβα γιατι σιγα σιγα αρχισε να εξωγκονεται το σημειο της τομης....μην ανησυχεις....απλα να προσεχεις εκεινο το σημειο ....πως πηγαινει...

μου ειπε βασικα οτι του εκανε ενεση με αντιβιωση αλλα και παυσίπονο για σημερα, αλλα καλο ειναι να του δώσω και αμοξιλ για να δυναμώσει και μην παθει καμια γριπη λογο ευαισθησιας

μου ειπε βασικα οτι του εκανε ενεση με αντιβιωση αλλα και παυσίπονο για σημερα, αλλα καλο ειναι να του δώσω και αμοξιλ για να δυναμώσει και μην παθει καμια γριπη λογο ευαισθησιας

ναι.......οπωσδηποτε πρεπει να παρει αντιβιωση......απλα αυριο να διευκρινισεις τα μιλιγκραμ του αμοξιλ και τις ωρες ακριβως....δηλαδη καθε 6?? καθε 12??.....και εννοειται για ποσες μερες,.........:D

ΥΓ......καλε....δεν δυναμωνεις με την αντιβιωση..........τα μικροβια καταπολεμαει....:lol:

λεπτομέρειες εφη:P:P:P:P:P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back