samis
Δραστήριο μέλος
σημερα την πηρα αγκαλια και την επαιζα χωρις να θελει φυσικα και μου δινει μια με το ποδι της στο ματι και την αφησα να πεσει γιατι με ετσουξε το ματι, ευτυχως δεν μου βγαζει νυχια οταν με χτυπαει... και μαλλον καταλαβε τι εκανε γιατι ετριβα το ματι μου, εβγαλε ενα περιεργο νιαουρισμα και αρχισε να τριβετε στα ποδια μου.... τετοια μου κανει καθε φορα η πο....νιτσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
παλι καλα εμαθα με το σφυριγμα και ερχεται και την χαιδευω αλλιως μπααααα.....
σημερα την πηρα αγκαλια και την επαιζα χωρις να θελει φυσικα και μου δινει μια με το ποδι της στο ματι και την αφησα να πεσει γιατι με ετσουξε το ματι, ευτυχως δεν μου βγαζει νυχια οταν με χτυπαει... και μαλλον καταλαβε τι εκανε γιατι ετριβα το ματι μου, εβγαλε ενα περιεργο νιαουρισμα και αρχισε να τριβετε στα ποδια μου.... τετοια μου κανει καθε φορα η πο....νιτσα![]()
εισαι πολυ τυχερος αγαπητε μου...εμενα και τα δυο αγκαλια...δεν με αφηνουν να τα παρω...παρα ελαχιστα δευτερολεπτα...και ο μπουκακος....βγαζει νυχια!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος
εβελυν σορυ που θα στο πω αλλα εγω δεν θα αντεχα με ενα τετοιο γατι μονο στο σπιτι..θελω και ενα γατακι σκυλακι σαν τον αντρεα..αλλιως δεν μπορω..![]()
δηλ τι κανει αυτο το γατακι σκυλακι????????
samis
Δραστήριο μέλος
εισαι πολυ τυχερος αγαπητε μου...εμενα και τα δυο αγκαλια...δεν με αφηνουν να τα παρω...παρα ελαχιστα δευτερολεπτα...και ο μπουκακος....βγαζει νυχια!!!!!!![]()
νυχια ποτε, ουτε οταν παλευω μαζι της στο πατωμα, μπορει να με χτυπαει αλλα χωρις νυχια.... καλα δαγκωμα παρα πολυ αλλα απαλο
Hlianna
Διάσημο μέλος
δηλ τι κανει αυτο το γατακι σκυλακι????????
οπου και να παω στο σπιτι ειναι απο πισω μου..οταν τον φωναζω ερχεται κατευθειαν κατω στα ποδια μου και μου νιαουριζει..οταν παω κοντα σε τοιχο και τον φωναζω σηκωνεται στα 2 του ποδια και τριβεται για χαδια..ειναι λιχουδης..με αφηνει να τον παιρνω αγκαλια οποτε θελω οσο θελω το ιδιο και με τα χαδια..μονο που δεν γαβγιζει και δεν θελει βολτες..

νυχια ποτε, ουτε οταν παλευω μαζι της στο πατωμα, μπορει να με χτυπαει αλλα χωρις νυχια.... καλα δαγκωμα παρα πολυ αλλα απαλο
ουτε η φλαφυ βγαζει νυχια..ποτε..
samis
Δραστήριο μέλος
οπου και να παω στο σπιτι ειναι απο πισω μου..οταν τον φωναζω ερχεται κατευθειαν κατω στα ποδια μου και μου νιαουριζει..οταν παω κοντα σε τοιχο και τον φωναζω σηκωνεται στα 2 του ποδια και τριβεται για χαδια..ειναι λιχουδης..με αφηνει να τον παιρνω αγκαλια οποτε θελω οσο θελω το ιδιο και με τα χαδια..μονο που δεν γαβγιζει και δεν θελει βολτες..
ουτε η φλαφυ βγαζει νυχια..ποτε..
πολυ γλυκο

samis
Δραστήριο μέλος
η εκδικηση της καραμελας........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

.....να προσεχεις πολυ οταν την κανεις μπανιο....αν και τωρα...εισαι εμπειρος γατομπαμπας...τα ξερεις...κανονικα θελουν στεγνωμα μεπιστολακι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Πόσο μικρούλα φαίνεται με βρεγμένα μαλλάκια!!!

samis
Δραστήριο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
της 2 τελευταιες μερες που μπαινω σπιτι τρεχει στην πορτα και η θα τριβετε στα ποδια μου η θα βγαινει εξω και θα καθεται στο χαλακι της πορτας χωρις μπαινει η θα θελει εξερευνει τον οροφο![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
της 2 τελευταιες μερες που μπαινω σπιτι τρεχει στην πορτα και η θα τριβετε στα ποδια μου η θα βγαινει εξω και θα καθεται στο χαλακι της πορτας χωρις μπαινει η θα θελει εξερευνει τον οροφο![]()
ωχ...δεν πιστευω να σκεφτεται να κανει καμμια εξερευνηση καμμια μερα..και να πεταχτει πουθενα;

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ωχ...δεν πιστευω να σκεφτεται να κανει καμμια εξερευνηση καμμια μερα..και να πεταχτει πουθενα;![]()
αμαν μαρη πουπι εσυ και η φαντασια σου..

samis
Δραστήριο μέλος
εξω παντως δεν μπορει να βγει.. Εδω στα τελευταια κρυα βγηκα στο μπαλκονι να κανω κατι και βγηκε και αυτη και την εκλεισα εξω για 20 λεπτα οπου αρχισε να νιαουριζει και την πειρα χαμπαρι
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αμαν μαρη πουπι εσυ και η φαντασια σου..![]()
![]()
σου θυμιζω μονο τι ειχε παθει η Ελενη Π..με την μπαχχυ...στην πολυκατοικια...

samis
Δραστήριο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
σου θυμιζω μονο τι ειχε παθει η Ελενη Π..με την μπαχχυ...στην πολυκατοικια...![]()
ενταξει δεν λεω..πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι..ολα μπορουν να συμβουν ομως..δεν μπορουμε να τα κλεισουμε σε γυαλα..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ενταξει δεν λεω..πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι..ολα μπορουν να συμβουν ομως..δεν μπορουμε να τα κλεισουμε σε γυαλα..![]()
οχι...αλλα ΠΡΕΠΕΙ να περνουμε τα μετρα μας...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool