H καραμέλα

Εγω ημουν στο αγχος μην κατουρισει κανα καναπε η κρεβατι αλλα ολα οκ, ειχα και ενα ναιλον που εβαζα στον καναπε του σαλονιου:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω ημουν στο αγχος μην κατουρισει κανα καναπε η κρεβατι αλλα ολα οκ, ειχα και ενα ναιλον που εβαζα στον καναπε του σαλονιου:P

αχ αυτο το ναυλον!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ αυτο το ναυλον!!!!!!!!!

χωρις το ναιλον πουθενα:P:P:P:lol::lol::lol:
το συνηθησε και μπενει απο μονη της σε σακουλες οπως ειπες:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χωρις το ναιλον πουθενα:P:P:P:lol::lol::lol:
το συνηθησε και μπενει απο μονη της σε σακουλες οπως ειπες:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

η βασσιλισα της σακουλας!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

καλη χρονια γατομαμαδες οτι καλυτερο στα γατονια σας :)
εχτες επεστρεψα μετα απο 1 εβδομαδα διακοπες στα βορεια.. Η καραμελα εμεινε σπιτι μου οπου ερχοταν και την ταιζε ενας φιλος μου. Η αληθεια ειναι οτι κατουρισε και εκανε κακακια της εκτος λεκανης αλλα δεν πειραζει.... Ελοιψα μια εβδομαδα και μου φανηκε οτι αλαξε :P

καλη χρονια και σε σας!!!:up:

Καλη σας χρονια!

Καλή χρονιά και από εμάς!!!:P:P:P

καλυ σου χρονια Γιωργο!!!!!!!( ...και ακατουρητη..:lol: ) σου ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και την καραμελα σου!!!!!!:D:D:D

καλυ σου χρονια Γιωργο!!!!!!!( ...και ακατουρητη..:lol: ) σου ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και την καραμελα σου!!!!!!:D:D:D
αμην η καλυτερη ευχη για την καραμελα....:)

αμην η καλυτερη ευχη για την καραμελα....:)

αμαν παναγιτσα μου......ωραια που το εγραψα το ...καλη....:lol::lol::lol:

Καλη χρονια κι απο μας,τους...συναδελφους!!!:lol::lol::lol:

να ρωτησω κατι κοριτσια? η καραμελα εδω και 2 εβδομαδες κανει τα κακακια της ανα 2 μερες που τα εκανε καθημερινα στην αρχη, η αληθεια ειναι οτι δεν τρωι οπως ετρωγε τους πρωτους 2 μηνες που ηταν υποσιτησμενη. Ειναι νορμαλ αυτο??

θυμασαι ποσα γραμμαρια περιπου ετρωγε και ποσα τρωει τωρα; ή τουλαχιστον ποσα περιπου γραμμαρια τρωει τωρα;:)

πριν της το ειχα παντα γεματο και ετρωγε ολην την ωρα, τωρα της βαζω 40 γρ αλλα ποτε δεν το τρωει ολο , οποτε συμπληρωνω. Να σημειωσω οτι απο την στιγμη που την πειρα εβαλε περιπου 2 κιλα.

τα 40 γραμμαρια οντως μου φαινονται πολυ λιγα,....:hmm::hmm:...κανε ενα τηλεφωνο στο γιατρο σου και ρωτα τον ποσο πρεπει να τρωει...και ενημερωσε τον για αυτα που μου ειπες...οτι και να σου πουμε εμεις,γιατροι δεν ειμαστε..:)....οποτε θα δεις τι θα σου πει..και βλεπουμε..

τα 40 γραμμαρια οντως μου φαινονται πολυ λιγα,....:hmm::hmm:...κανε ενα τηλεφωνο στο γιατρο σου και ρωτα τον ποσο πρεπει να τρωει...και ενημερωσε τον για αυτα που μου ειπες...οτι και να σου πουμε εμεις,γιατροι δεν ειμαστε..:)....οποτε θα δεις τι θα σου πει..και βλεπουμε..
40-45 gr γρ τρωει και η bailey που ειναι πιο μεγαλοσωμη νομιζω απο την καραμελα...αλλα δεν χανει βαρος και ειναι ορεξατη, οποτε θεωρω οτι δεν ειναι παραλογο..καλου κακου ρωτησε ομως τον γιατρο..πρεπει να κανετε και εξεταση για PKD, δεν κανατε ακομη ε? ή γενικες με βιοχημικες..

40-45 gr γρ τρωει και η bailey που ειναι πιο μεγαλοσωμη νομιζω απο την καραμελα...αλλα δεν χανει βαρος και ειναι ορεξατη, οποτε θεωρω οτι δεν ειναι παραλογο..καλου κακου ρωτησε ομως τον γιατρο..πρεπει να κανετε και εξεταση για PKD, δεν κανατε ακομη ε? ή γενικες με βιοχημικες..

ναι..αλλα η καραμελα ομως ετρωγε πολυ περισσοτερο...:hmm::hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back