H καραμέλα

οχι καλε γιατι :P:P
ζητω οι φωτογραφίες με ατημέλητο τρίχωμα :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χτενισμενη ή αχτενιστη...κουκλα ειναι η ατιμη..:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απίθανη ειναι,τι ποζα!

εκτος το να κατουραει απο εδω και απο εκει περνει και ωραιεες ποζες :P

φτου φτου μην την μιαταξω εχει σχεδον ενα μηνα να με κατουρησει

εκτος το να κατουραει απο εδω και απο εκει περνει και ωραιεες ποζες :P

φτου φτου μην την μιαταξω εχει σχεδον ενα μηνα να με κατουρησει

μην την "θαβεις" την καραμελα ΜΟΥ...:hehe::hehe::hehe::hehe::bleh::bleh:

μην την "θαβεις" την καραμελα ΜΟΥ...:hehe::hehe::hehe::hehe::bleh::bleh:

κοιτά μην σου την φέρω καμία μέρα στο καινούριο σου σπίτι και στο κανει αγνώριστο :P ασε που θα κακομάθει και τα δικα σου :devil::teasing::teasing::teasing::teasing::teasing::teasing::hehe::hehe::hehe::hehe:

Τελικα αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με την καραμέλα :(, το πρωι ενώ κοιμόμουν άκουσα να ξύνει στην γωνία του στρώματος μου και ξύπνησα και ειδα ότι μου το κατούρησε ενώ εγώ ήμουν επάνω και κοιμόμουν. Αυτό δεν το εχει ξανακάνει ποτε ενώ κοιμαμε. Να πω ότι αγχώθηκε η στρεσαρίστηκε από κάτι εχτες τίποτα μια χαρα ήταν όλα, ισα ισα και παίξαμε και χαδια κάναμε ..

Δεν ξερω τι να κανω :( Την εχω τώρα τιμωρημένη στο κλουβί της από το πρωί

μου αρεσει που εχτες καυχιόμουν οτι ειχε καιρό να κατουρήσει

O γιατρος τι σου ειπε;:hmm:

μια χαρα ειναι η υγεια της και οι αιματολογικες που εκανα βγηκαν ολες καθαρες... ειναι καθαρα θεμα αντιδρασης....
Και οι 2 γιατροι που την εχουν δει μου ειπαν οτι ειναι αντιδραση της σε κατι που ισως την ενοχλη. Δεν ξερω τι να πω εγω δεν βλεπω κατι που να την πειραζει......

Όταν κάνουν κάτι από αντίδραση είναι πολύ δύσκολο να βρεις τι είναι αυτό που τα ενοχλεί...;););)Εύχομαι να το βρεις γρήγορα...:):)

Οταν η Σισσυ μου τα εκανε εκτος μου ειχε πει η κτηνιατρος οτι τα περσικα δυσκολα κοβουν μια κακια συνηθεια..:/:
Βεβαια και η Σισσυ και ο Ραμσης σταματησαν να τα κανουν εκτος.. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο παντως σιγα σιγα θα το κοψει.. Υπομονη..;)

Θεα η Καραμελα!!! :clapup::clapup::clapup:

αν σας πω τη εκανα:redface:... ειχα το βιβλιαριο υγειας της καραμελας στην τσεπη του τζιν μου το οποιο το εβαλα στο πληντηριο:redface: δεν εμεοινε σχεδον τπτ απο αυτο.. ευτηχως ψιλοεμοιναν τα αυτοκολοιτα απο τα εμβολια...
Η γιατρος μπορει να μου κανει καινουριο εεεε????

αν σας πω τη εκανα:redface:... ειχα το βιβλιαριο υγειας της καραμελας στην τσεπη του τζιν μου το οποιο το εβαλα στο πληντηριο:redface: δεν εμεοινε σχεδον τπτ απο αυτο.. ευτηχως ψιλοεμοιναν τα αυτοκολοιτα απο τα εμβολια...
Η γιατρος μπορει να μου κανει καινουριο εεεε????
Αν της πας τα αυτοκόλητα από τα εμβόλια θα σου βγάλει καινούριο!!!:P:P:P

samou είδα την Καραμέλα, διάβασα ότι την βρήκες στον δρόμο και έπαθα πλάκα. Είναι πολύ όμορφη.

Κατάλαβα ότι υπάρχει πρόβλημα με πιπί. Φαντάζομαι ότι έχεις δοκιμάσει feliway και δεν έκανε τίποτα, ε ?
Σκέφτηκες να ρωτήσεις ένα ομοιοπαθητικό και να πάρεις μια γνώμη κι απο κει ?
Αν θες μπορώ να σου πω όνομα και δ/νση.

σε ευχαριστω Βουλα μου :) ναι αυτο με το πιπι στην αρχη ηταν μεγαλο πρωβλημα και το εκανε συνεχεια, βεβαια με τον καιρο τα κρουσματα εχουν λιγοστέψει αλλα οχι σταματήσει εντελώς..... 1 φορα τον μηνα το κάνει, για ποιο λογο μονο αυτη ξερει.Αν πιστεύεις οτι μπορει να βοηθήσει ομοιοπαθητικός στειλε μου infos

Εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία. Αλλά τον έχουν επισκεφθεί 2 φίλες για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.
Την μια περίπτωση που ξέρω καλά ήταν θέμα επιθετικότητας. Ο γατούλης αυτός τώρα είναι αρνάκι.
Θα μάθω όνομα και τηλ και θα σου πω, δεν χάνεις και τίποτα.

Λοιπόν τα στοιχεία του ομοιπαθητικού είναι
Περικλής Αντωνίου
Υμηττού 151 - 153 & Αρυββου, Παγκράτι (Προφήτης Ηλίας)
210 7516320 και 6977 305 566

Το μειλ μου είναι v_xenou@yahoo.gr. Στείλε μου το δικό σου για να σου πω κάποιες περαιτέρω λεπτομέρειες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back