Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ισα ισα σημερα δεν την χτενησα
καλα λιγο.....
με δουλευεις;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος

ζητω οι φωτογραφίες με ατημέλητο τρίχωμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
samis
Δραστήριο μέλος

φτου φτου μην την μιαταξω εχει σχεδον ενα μηνα να με κατουρησει
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εκτος το να κατουραει απο εδω και απο εκει περνει και ωραιεες ποζες
φτου φτου μην την μιαταξω εχει σχεδον ενα μηνα να με κατουρησει
μην την "θαβεις" την καραμελα ΜΟΥ...

samis
Δραστήριο μέλος
μην την "θαβεις" την καραμελα ΜΟΥ...![]()
κοιτά μην σου την φέρω καμία μέρα στο καινούριο σου σπίτι και στο κανει αγνώριστο
ασε που θα κακομάθει και τα δικα σου 

samis
Δραστήριο μέλος
, το πρωι ενώ κοιμόμουν άκουσα να ξύνει στην γωνία του στρώματος μου και ξύπνησα και ειδα ότι μου το κατούρησε ενώ εγώ ήμουν επάνω και κοιμόμουν. Αυτό δεν το εχει ξανακάνει ποτε ενώ κοιμαμε. Να πω ότι αγχώθηκε η στρεσαρίστηκε από κάτι εχτες τίποτα μια χαρα ήταν όλα, ισα ισα και παίξαμε και χαδια κάναμε ..Δεν ξερω τι να κανω
Την εχω τώρα τιμωρημένη στο κλουβί της από το πρωίμου αρεσει που εχτες καυχιόμουν οτι ειχε καιρό να κατουρήσει
moukelis
Επιφανές μέλος

samis
Δραστήριο μέλος
Και οι 2 γιατροι που την εχουν δει μου ειπαν οτι ειναι αντιδραση της σε κατι που ισως την ενοχλη. Δεν ξερω τι να πω εγω δεν βλεπω κατι που να την πειραζει......
natalouko
Επιφανές μέλος

Εύχομαι να το βρεις γρήγορα...

avtwvia
Διάσημο μέλος

Βεβαια και η Σισσυ και ο Ραμσης σταματησαν να τα κανουν εκτος.. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο παντως σιγα σιγα θα το κοψει.. Υπομονη..

aporw
Διακεκριμένο μέλος

samis
Δραστήριο μέλος
... ειχα το βιβλιαριο υγειας της καραμελας στην τσεπη του τζιν μου το οποιο το εβαλα στο πληντηριο
δεν εμεοινε σχεδον τπτ απο αυτο.. ευτηχως ψιλοεμοιναν τα αυτοκολοιτα απο τα εμβολια...Η γιατρος μπορει να μου κανει καινουριο εεεε????
natalouko
Επιφανές μέλος
Αν της πας τα αυτοκόλητα από τα εμβόλια θα σου βγάλει καινούριο!!!αν σας πω τη εκανα... ειχα το βιβλιαριο υγειας της καραμελας στην τσεπη του τζιν μου το οποιο το εβαλα στο πληντηριο
δεν εμεοινε σχεδον τπτ απο αυτο.. ευτηχως ψιλοεμοιναν τα αυτοκολοιτα απο τα εμβολια...
Η γιατρος μπορει να μου κανει καινουριο εεεε????

Voula
Διάσημο μέλος
Κατάλαβα ότι υπάρχει πρόβλημα με πιπί. Φαντάζομαι ότι έχεις δοκιμάσει feliway και δεν έκανε τίποτα, ε ?
Σκέφτηκες να ρωτήσεις ένα ομοιοπαθητικό και να πάρεις μια γνώμη κι απο κει ?
Αν θες μπορώ να σου πω όνομα και δ/νση.
samis
Δραστήριο μέλος
ναι αυτο με το πιπι στην αρχη ηταν μεγαλο πρωβλημα και το εκανε συνεχεια, βεβαια με τον καιρο τα κρουσματα εχουν λιγοστέψει αλλα οχι σταματήσει εντελώς..... 1 φορα τον μηνα το κάνει, για ποιο λογο μονο αυτη ξερει.Αν πιστεύεις οτι μπορει να βοηθήσει ομοιοπαθητικός στειλε μου infosΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Την μια περίπτωση που ξέρω καλά ήταν θέμα επιθετικότητας. Ο γατούλης αυτός τώρα είναι αρνάκι.
Θα μάθω όνομα και τηλ και θα σου πω, δεν χάνεις και τίποτα.
Voula
Διάσημο μέλος
Περικλής Αντωνίου
Υμηττού 151 - 153 & Αρυββου, Παγκράτι (Προφήτης Ηλίας)
210 7516320 και 6977 305 566
Το μειλ μου είναι v_xenou@yahoo.gr. Στείλε μου το δικό σου για να σου πω κάποιες περαιτέρω λεπτομέρειες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool