H καραμέλα

Oλοι ετσι ειναι στην αρχη!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

προς το παρών ειναι ήσυχη και ξαπλώνει.....:/:

:blink::blink::blink::blink::blink:

μου φενεται στην επομεη επισκεψη μου στο γιατρο ενα τευτερι με ερωτησεις θα του παω και συπτωματα:P:P:P:P:lol::lol:

Δεν ειναι κακη ιδεα!Εγω καθε που παω κατι ξεχναω να του πω:/: οποτε ειναι μια λυση οι σημειωσεις:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το βαδυ που μας πέρασε ηταν το χειρότερο δεν έκλεισα ματι, ολην την ωρα νιαούριζε τοσο σπαστικαααααααα, μπορει να σηκώθηκα 7 φορες οπου αρκετές φορες στεκοταν στην εξώπορτα και τις άλλες νιαούριζε μεσα στο δωματιο μου οπου όταν την έλεγα σουτ η ανέβαινε επάνω μου η καθόταν διπλά στο κεφαλι μου αλλά κ αυτό για πολύ λιγο…. Υπάρχει καμια λυση μεχρη να την στειρώσω???

Οχι,δυστυχως τιποτα...Ποτε κανονισες για τη στειρωση;

Οχι,δυστυχως τιποτα...Ποτε κανονισες για τη στειρωση;

βασικα δεν κανονισα ακομα :redface: επηδει ειναι να παω στις 20 για το 2 εμβολιο ελεγα να τα κανω ολα τοτε, κ

Κανε το συντομοτερο τη στειρωση και κανε το εμβολιο 1-2 εβδομαδες μετα,δεν γινεται;

δεν κανει ολα μαζι???

Απ'ότι ξέρω δεν το κάνουν την ίδια μέρα.Αν δεν έχουν περάσει 30 μέρες από το πρώτο εμβόλιο,κάνε τη στείρωση πρώτα κ όταν θα πας για να βγάλετε τα ραμματάκια κάνε της το εμβόλιο τότε.Ρώτα κ το γιατρό σου.

Οχι,ολα μαζι ας μην τα κανει...καλυτερα να μην ειναι πεσμενη και απο τη ναρκωση και απο το εμβολιο.Κλεισε ραντεβου για τη στειρωση και το εμβολιο δεν πειραζει να καθυστερησει λιγο.

εχουν δικιο οι κοπελες...οχι ολα μαζι.....και αν θες να κοιμασαι.......κανε πρωτα τη στειρωση..:lol::lol::lol:.......σου ετυχε και λυσσαρα!!!!!!:lol::lol::lol::P

θα των παρω τηλ να κλείσω ραντεβού, το χθεσινό ήταν.............. εντωμεταξύ η καθαρίστρια μου μου είπε που εχει και αυτη γάτα της δίνη κατι σταγόνες απο την Ρωσία οταν εχει οίστρο και επανέρχεται.
Μηπως μεχρι να στειρωθεί να την δωσω και εγω κατι τέτοιο??

θα των παρω τηλ να κλείσω ραντεβού, το χθεσινό ήταν.............. εντωμεταξύ η καθαρίστρια μου μου είπε που εχει και αυτη γάτα της δίνη κατι σταγόνες απο την Ρωσία οταν εχει οίστρο και επανέρχεται.

οχιιι! κατα την γνωμη μου μην της δωσεις τετοια! φανταζομαι θα ειναι κατι σαν τις ενεσεις που σταματανε τον οιστρο!δεν κανουν καλο στα γατουνια!:/::/::/:

ΟΧΙ! ΟΧι Μη Μη!!! αν δεν ξερεις τι ειναι σαν ουσία, ποτε μη δινεις κατι που σου συνεστησε αλλος, δεδομενου οτι οι ενεσεις κατα του οιστρου και αλλα σκευασματα προκαλουν καρκινο . Στειρωσε την οπως προγραμματιζεις.

Και μπραβο που την πηρες εμενα μου φαινεται περσικη παντως και νομιζω εξηγειται κα το θεμα με τα ματια ιδιως αν εχει και χλαμυδια η αλλο επιπλεον της φυσικης ευαισθησιας τους. Πολύ χαιρομαι που την εχεις εσυ μονο μη της δωσεις αυτα τα πραματα.
Και πες και στη καθαριστρια σου αν ειναι να της δωσουμε κανενα φτηνο κτηνιατρο εκει να τη στειρωσει γιατι θα τη χασει τη γατουλα της ετσι. Εκτος αν εχουν τιποτα βοτανα οι σταγονες και ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο οτι ξερουμε ( που δε το πιστευω) κα παλι θα πρεπει να ειναι τελειως σιγουρος για καθε συστατικο του, το ονομα και να ξερεις τι προκαλει ακριβως σαν παρενεργεια και νατο δεις με γιατρο καλο (οχι τετοιον που να λεει οτι ειναι ευρωπαικη κοινη ( δηλ κοντοτριχη)ενω ειναι εμφανως περσιδα calico).

οχιιι! κατα την γνωμη μου μην της δωσεις τετοια! φανταζομαι θα ειναι κατι σαν τις ενεσεις που σταματανε τον οιστρο!δεν κανουν καλο στα γατουνια!:/::/::/:

ΟΧΙ! ΟΧι Μη Μη!!! αν δεν ξερεις τι ειναι σαν ουσία, ποτε μη δινεις κατι που σου συνεστησε αλλος, δεδομενου οτι οι ενεσεις κατα του οιστρου και αλλα σκευασματα προκαλουν καρκινο . Στειρωσε την οπως προγραμματιζεις.

Και μπραβο που την πηρες εμενα μου φαινεται περσικη παντως και νομιζω εξηγειται κα το θεμα με τα ματια ιδιως αν εχει και χλαμυδια η αλλο επιπλεον της φυσικης ευαισθησιας τους. Πολύ χαιρομαι που την εχεις εσυ μονο μη της δωσεις αυτα τα πραματα.
Και πες και στη καθαριστρια σου αν ειναι να της δωσουμε κανενα φτηνο κτηνιατρο εκει να τη στειρωσει γιατι θα τη χασει τη γατουλα της ετσι. Εκτος αν εχουν τιποτα βοτανα οι σταγονες και ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο οτι ξερουμε ( που δε το πιστευω) κα παλι θα πρεπει να ειναι τελειως σιγουρος για καθε συστατικο του, το ονομα και να ξερεις τι προκαλει ακριβως σαν παρενεργεια και νατο δεις με γιατρο καλο (οχι τετοιον που να λεει οτι ειναι ευρωπαικη κοινη ( δηλ κοντοτριχη)ενω ειναι εμφανως περσιδα calico).

εχετε δικιο δεν δοκιμάζω τπτ, οταν της μίλησα και εγω για στείρωση καπως ξίνισε...

πάντως είτε είναι είτε οχι περσική εγω την λάτρεψα και ειναι πολυ φιλικια και ήσυχη :):):) ( εκτος τελευταία που νιαουρίζει λογο οίστρου)

το μεσημέρι που γύρισα απο δουλείες κοιμόταν και πηγα στο αφτί της και έκανα νιαου νιαου νιαου νιαου ετσι για να δει πως ειναι :P:P:P:P:lol::lol::lol:

το μεσημέρι που γύρισα απο δουλείες κοιμόταν και πηγα στο αφτί της και έκανα νιαου νιαου νιαου νιαου ετσι για να δει πως ειναι :P:P:P:P:lol::lol::lol:[/quote]
Σε αυτήν την περίπτωση δεν φταίει η κακομοίρα...;););) Πάντως και εγώ πολλές φορές σκέφτομαι να τους κάνω αυτά που μου κάνουν για να δουν τι περνάω!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P

Καλο ειναι να ξερεις τι ειναι αν ειναι περσικη απλα γιατι η ρατσα εχει καποιες ευαισθησιες που χρειαζεται να εχεις κατα νου οπως ολες οι ρατσες, εγω εχω απο το παρελθον και περσακι και εχω και τα αγαπημενα μου που ειναι πραγματικες ευρωπαικες κεραμυδιου κοντοτριχες μοναδικου χρωματος καλους και χαρακτηρα και τις βρηκα στο δρομο και αυτο δεν εχει καμμια σημασια γιατι το καθενα το αγαπαω γι αυτο που ειναι οχι αν ειναι ρατσα η οχι αλλα οσο να ναι ενα καθαρισματακι στα ματια και μια ειδικη τροφουλα και καμμια εξεταση παραπανω στο περσακι χρειαζεται για να αποφευχθουν προβληματα.

Και παλι μπραβο που τη φροντιζεις με τοση αγαπη και ειπαμε οταν ερθε η καθαριστρια πες της κα για το καρκινο αποξω αποξω:P;) μπας και τη στειρωσει να ησυχασει η γατουλα της

νατο δεις με γιατρο καλο (οχι τετοιον που να λεει οτι ειναι ευρωπαικη κοινη ( δηλ κοντοτριχη)ενω ειναι εμφανως περσιδα calico).
Πληροφοριακα απλα,η ευρωπαϊκη κοινη υπαρχει και σε μεσαιο μηκος τριχωματος και σε μακρυτριχο.;)
Το τι ρατσα ειναι η γατουλα μπορει μονο ειδικος να το καταλαβει,και ο γιατρος ειναι για να θεραπευει,δε σημαινει οτι ειναι υποχρεωμενος να ξερει επ'εξω κι ανακατωτα ολες τις φυλες και τους χρωματισμους,ουτε σημαινει οτι δεν ειναι καλος γιατρος επειδη ειπε οτι ειναι κοινη η γατουλα.

το μεσημέρι που γύρισα απο δουλείες κοιμόταν και πηγα στο αφτί της και έκανα νιαου νιαου νιαου νιαου ετσι για να δει πως ειναι :P:P:P:P:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τι κανει η............λυσσαρα μας??????????:lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P

τωρα κοιματε, ετοιμαζεται για μεταμεσονυχτια ξαγρυπνια:mad::mad::mad::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back