Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
προς το παρών ειναι ήσυχη και ξαπλώνει.....![]()
μου φενεται στην επομεη επισκεψη μου στο γιατρο ενα τευτερι με ερωτησεις θα του παω και συπτωματα![]()
Δεν ειναι κακη ιδεα!Εγω καθε που παω κατι ξεχναω να του πω
οποτε ειναι μια λυση οι σημειωσεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
samis
Δραστήριο μέλος
Οχι,δυστυχως τιποτα...Ποτε κανονισες για τη στειρωση;
βασικα δεν κανονισα ακομα
επηδει ειναι να παω στις 20 για το 2 εμβολιο ελεγα να τα κανω ολα τοτε, κΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
samis
Δραστήριο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

.......σου ετυχε και λυσσαρα!!!!!!

samis
Δραστήριο μέλος
Μηπως μεχρι να στειρωθεί να την δωσω και εγω κατι τέτοιο??
aporw
Διακεκριμένο μέλος
θα των παρω τηλ να κλείσω ραντεβού, το χθεσινό ήταν.............. εντωμεταξύ η καθαρίστρια μου μου είπε που εχει και αυτη γάτα της δίνη κατι σταγόνες απο την Ρωσία οταν εχει οίστρο και επανέρχεται.
οχιιι! κατα την γνωμη μου μην της δωσεις τετοια! φανταζομαι θα ειναι κατι σαν τις ενεσεις που σταματανε τον οιστρο!δεν κανουν καλο στα γατουνια!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
θα των παρω τηλ να κλείσω ραντεβού, το χθεσινό ήταν.............. εντωμεταξύ η καθαρίστρια μου μου είπε που εχει και αυτη γάτα της δίνη κατι σταγόνες απο την Ρωσία οταν εχει οίστρο και επανέρχεται.
ΟΧΙ! ΟΧι Μη Μη!!! αν δεν ξερεις τι ειναι σαν ουσία, ποτε μη δινεις κατι που σου συνεστησε αλλος, δεδομενου οτι οι ενεσεις κατα του οιστρου και αλλα σκευασματα προκαλουν καρκινο . Στειρωσε την οπως προγραμματιζεις.
Και μπραβο που την πηρες εμενα μου φαινεται περσικη παντως και νομιζω εξηγειται κα το θεμα με τα ματια ιδιως αν εχει και χλαμυδια η αλλο επιπλεον της φυσικης ευαισθησιας τους. Πολύ χαιρομαι που την εχεις εσυ μονο μη της δωσεις αυτα τα πραματα.
Και πες και στη καθαριστρια σου αν ειναι να της δωσουμε κανενα φτηνο κτηνιατρο εκει να τη στειρωσει γιατι θα τη χασει τη γατουλα της ετσι. Εκτος αν εχουν τιποτα βοτανα οι σταγονες και ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο οτι ξερουμε ( που δε το πιστευω) κα παλι θα πρεπει να ειναι τελειως σιγουρος για καθε συστατικο του, το ονομα και να ξερεις τι προκαλει ακριβως σαν παρενεργεια και νατο δεις με γιατρο καλο (οχι τετοιον που να λεει οτι ειναι ευρωπαικη κοινη ( δηλ κοντοτριχη)ενω ειναι εμφανως περσιδα calico).
samis
Δραστήριο μέλος
οχιιι! κατα την γνωμη μου μην της δωσεις τετοια! φανταζομαι θα ειναι κατι σαν τις ενεσεις που σταματανε τον οιστρο!δεν κανουν καλο στα γατουνια!![]()
ΟΧΙ! ΟΧι Μη Μη!!! αν δεν ξερεις τι ειναι σαν ουσία, ποτε μη δινεις κατι που σου συνεστησε αλλος, δεδομενου οτι οι ενεσεις κατα του οιστρου και αλλα σκευασματα προκαλουν καρκινο . Στειρωσε την οπως προγραμματιζεις.
Και μπραβο που την πηρες εμενα μου φαινεται περσικη παντως και νομιζω εξηγειται κα το θεμα με τα ματια ιδιως αν εχει και χλαμυδια η αλλο επιπλεον της φυσικης ευαισθησιας τους. Πολύ χαιρομαι που την εχεις εσυ μονο μη της δωσεις αυτα τα πραματα.
Και πες και στη καθαριστρια σου αν ειναι να της δωσουμε κανενα φτηνο κτηνιατρο εκει να τη στειρωσει γιατι θα τη χασει τη γατουλα της ετσι. Εκτος αν εχουν τιποτα βοτανα οι σταγονες και ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο οτι ξερουμε ( που δε το πιστευω) κα παλι θα πρεπει να ειναι τελειως σιγουρος για καθε συστατικο του, το ονομα και να ξερεις τι προκαλει ακριβως σαν παρενεργεια και νατο δεις με γιατρο καλο (οχι τετοιον που να λεει οτι ειναι ευρωπαικη κοινη ( δηλ κοντοτριχη)ενω ειναι εμφανως περσιδα calico).
εχετε δικιο δεν δοκιμάζω τπτ, οταν της μίλησα και εγω για στείρωση καπως ξίνισε...
πάντως είτε είναι είτε οχι περσική εγω την λάτρεψα και ειναι πολυ φιλικια και ήσυχη

( εκτος τελευταία που νιαουρίζει λογο οίστρου)το μεσημέρι που γύρισα απο δουλείες κοιμόταν και πηγα στο αφτί της και έκανα νιαου νιαου νιαου νιαου ετσι για να δει πως ειναι

natalouko
Επιφανές μέλος

[/quote]Σε αυτήν την περίπτωση δεν φταίει η κακομοίρα...

Πάντως και εγώ πολλές φορές σκέφτομαι να τους κάνω αυτά που μου κάνουν για να δουν τι περνάω!!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Και παλι μπραβο που τη φροντιζεις με τοση αγαπη και ειπαμε οταν ερθε η καθαριστρια πες της κα για το καρκινο αποξω αποξω

μπας και τη στειρωσει να ησυχασει η γατουλα τηςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πληροφοριακα απλα,η ευρωπαϊκη κοινη υπαρχει και σε μεσαιο μηκος τριχωματος και σε μακρυτριχο.νατο δεις με γιατρο καλο (οχι τετοιον που να λεει οτι ειναι ευρωπαικη κοινη ( δηλ κοντοτριχη)ενω ειναι εμφανως περσιδα calico).

Το τι ρατσα ειναι η γατουλα μπορει μονο ειδικος να το καταλαβει,και ο γιατρος ειναι για να θεραπευει,δε σημαινει οτι ειναι υποχρεωμενος να ξερει επ'εξω κι ανακατωτα ολες τις φυλες και τους χρωματισμους,ουτε σημαινει οτι δεν ειναι καλος γιατρος επειδη ειπε οτι ειναι κοινη η γατουλα.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
το μεσημέρι που γύρισα απο δουλείες κοιμόταν και πηγα στο αφτί της και έκανα νιαου νιαου νιαου νιαου ετσι για να δει πως ειναι![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

samis
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool