Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
η πληγη κανονικα φενεται, βασικα πρεπει να ποναει απ την πληγη και κατω. δηλ αν της χαιδεψω ποιο πισω απ την πλατη της νιαουριζει..... απλα απο οτι καταλαβενω δεν θελει πολυ χαιδεμα εκτος απ το κεφαλη της.
δεν μου λες........απο φαγητο σημερα...πως τα παει...εφαγε??? να ξερεις οτι η ορεξη για φαγητο,ειναι ενα σημαδι πολυ σημαντικο για το πως ειναι τα ζωακια μας γενικοτερα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
άκεφη και κοιμάται ολη την ωρα, μολις παω να την χαϊδέψω ποιο κατω απ τον λαιμό της νιαουρίζει και κανει να με δαγκώσει, μάλλον ποναει εκει![]()
επισης ισα που ανοιγη τα μάτια της ειδικα το ενα που το εχει συνεχώς κλειστώ
γιατι να ποναει πιο κατω απο το λαιμο της???.....δεν μου αρεσει καθολου η περιγραφη που μου κανεις.......εμενα και τα δυο μου,απο την επομενη μερα χοροπηδαγαν σαν κατσικια...καλα,η πουπου σχεδον χοροπηδαγε απο την πρωτη........
...την πληγη την κοιταξες??? πως σου φαινεται??? εχει κανενα πρηξιμο,πυον...τιποτα τετοιο???
Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την νάρκωση αυτό.
Αν της έκανε κανονικά διασωλήνωση σίγουρα θα είναι λίγο ερεθισμένη η τραχεία.
Η Μυρτώ θυμάμαι (που την διασωλήνωσε ο κτηνίατρος στην στείρωσή της) την επόμενη μέρα δεν ήθελε να πεί ούτε νερό και ήταν πολύ κακόκεφη.

Αλλά αν έχεις αμφιβολίες καλύτερα να ρωτήσεις τον κτηνίατρό σας ή τον κτηνίατρο του φόρου JohnDVM.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την νάρκωση αυτό.Αν της έκανε κανονικά διασωλήνωση σίγουρα θα είναι λίγο ερεθισμένη η τραχεία.
Η Μυρτώ θυμάμαι (που την διασωλήνωσε ο κτηνίατρος στην στείρωσή της) την επόμενη μέρα δεν ήθελε να πεί ούτε νερό και ήταν πολύ κακόκεφη.
Αλλά αν έχεις αμφιβολίες καλύτερα να ρωτήσεις τον κτηνίατρό σας ή τον κτηνίατρο του φόρου JohnDVM.![]()
α.....ναι?????? τελικα η πουπου........ειναι οντως διαολος..

..φαντασου οτι ειχε και την κοιλη........και εδειχνε μια χαρα...ετρωγε...σκαρφαλωνε...πειραζε τον μπουκακο...

.....μονο απο το πρηξιμο καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα....
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
α.....ναι?????? τελικα η πουπου........ειναι οντως διαολος....φαντασου οτι ειχε και την κοιλη........και εδειχνε μια χαρα...ετρωγε...σκαρφαλωνε...πειραζε τον μπουκακο...
.....μονο απο το πρηξιμο καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα....
![]()
Εφη, μπορεί στην Πουπουλίνα ο δικός σας κτηνίατρος να έκανε αναισθησία με αέριο(χλωροφόρμιο).
Και τότε συνέρχεται πολύ πιό εύκολα και γρήγορα.
Πολλοί κτηνίατροι το προτιμούν,επειδή η γάτα είναι μικρόσωμο ζώο.
Και αν κατάλαβα καλά υπάρχει κάποια διχογνωμία μεταξύ των κτηνιάτρων για τον τρόπο αναισθησίας.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εφη, μπορεί στην Πουπουλίνα ο δικός σας κτηνίατρος να έκανε αναισθησία με αέριο(χλωροφόρμιο).Και τότε συνέρχεται πολύ πιό εύκολα και γρήγορα.
Πολλοί κτηνίατροι το προτιμούν,επειδή η γάτα είναι μικρόσωμο ζώο.
Και αν κατάλαβα καλά υπάρχει κάποια διχογνωμία μεταξύ των κτηνιάτρων για τον τρόπο αναισθησίας.![]()
μπα.......σιγουρα δεν ηταν με αεριο....πρωτα της εκανε προναρκωση.....και μετα αναισθησια με ενεση...την κλασσικη...το ξερω γιατι τον ρωτησα αν κανει με αεριο και μου ειπε οχι.....απλα,ειναι διαολος παιδι μου η πουπου...

..παντως και ο μπουκακος,μια χαρα ηταν την επομενη μερα....
samis
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγω οταν την πηγα την εκανε μαι ενεση και την εβαλε στο κλουβη για κανα 10 λεπτα οπου και κυμηθηκε. Μετα εκλεισε την πορτα αλλα πρεπει να την ειχε και ενα πραγμα σαν ορος που κρεμοταν αλλα δεν ξερω αν το εβαλε σε καποιο ποδι της η στο στωμα
αν δεν της εκανε προναρκωση κακως......πολυ κακως....η συχρονη κτηνιατρικη ΑΠΑΙΤΕΙ προναρκωση......αν παρουσιασει καποιο προβλημα με την προναρκωση.....δεν προχωρει σε ναρκωση.......αν δεν υπαρχει η προναρκωση...ειναι αργα...
samis
Δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
εγω οταν την πηγα την εκανε μαι ενεση και την εβαλε στο κλουβη για κανα 10 λεπτα οπου και κυμηθηκε. Μετα εκλεισε την πορτα αλλα πρεπει να την ειχε και ενα πραγμα σαν ορος που κρεμοταν αλλα δεν ξερω αν το εβαλε σε καποιο ποδι της η στο στωμα
Αρα της έκανε διασωλήνωση όπως γίνεται και στον άνθρωπο όταν κάνει ολική νάρκωση.Αν θυμάμαι καλά στην Μυρτούλα με τον ορό χορηγεί το αναισθητικό ,από το στόμα χορηγεί το οξυγόνο.

Για αυτό νομίζω ότι το θεωρούν καλύτερο κάποια μερίδα κτηνιάτρων. Ετσι ελέγχουν καλύτερα την γενική κατάσταση του ζώου κατά την επέμβαση.

samis
Δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τωρα που της εβαλα και σταγονες στα ματια το ενα που το εχει κλειστο εχει κοκκινιση παρα πολυ το γυρω γυρω αριστερα και δεξια που το κλεινει εσωτερικα στο ματι![]()
μα καλα.......γιατι πηγαινει χειροτερα το ματι??? ο γιατρος δεν σου ειπε οτι πηγαινει καλυτερα...ή θυμαμαι λαθος???
samis
Δραστήριο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Πολυ καλα εκανες,μολις καταλαγιασουν κι οι ορμονες θα ηρεμησεις κι απο το προβλημα τουαλετας.

Τωρα αυτο με το ματακι δεν ξερω πως να το εξηγησω,ισως να ειναι μια απλη επιπεφυκιτιδα κι ετυχε να την κολλησει τωρα,κακο timing δλδ.

Τονισε το στον κτηνιατρο σου παντως,καλα ειναι να εισαι σιγουρος.
samis
Δραστήριο μέλος
, το μονο εινε οτι με κραταει τελικα μουτρα και εχτες δεν ηρθε στο δωματιο να κοιμηθη μαζι μου, ισως οφοιλετε που δεν θελει καθολου την διαδικασια που της βαζω την αντιβιωση με την συρυγγα στο στωμα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
θα της περάσουν τα μούτρα!!!σημερα ειναι πολυ ποιο καλα και ποιο δραστηρια, το μονο εινε οτι με κραταει τελικα μουτρα και εχτες δεν ηρθε στο δωματιο να κοιμηθη μαζι μου, ισως οφοιλετε που δεν θελει καθολου την διαδικασια που της βαζω την αντιβιωση με την συρυγγα στο στωμα....

Έτσι κι αλλιώς για το καλό της το έκανες!!!

samis
Δραστήριο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Το να τα γλύφει δεν είναι κακό αλλά δεν ξέρω με το μπεταντίν τι γίνεται.υπαρχει πρωβλημα που γλυφη τα ραμματα της?? επειδη της βαζω και μπεταντιν επανω

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
υπαρχει πρωβλημα που γλυφη τα ραμματα της?? επειδη της βαζω και μπεταντιν επανω
Το να τα γλύφει δεν είναι κακό αλλά δεν ξέρω με το μπεταντίν τι γίνεται.![]()
Χαιρόμαι που συνέρχεται η Καραμέλα από την επέμβαση.
Η Μυρτούλα μου έκανε τα ίδια με τα ράμματά της.Επειδή ήταν δύσκολη η στείρωση της και είχε μεγαλύτερη τομή ο κτηνίατρος της έβαλε μεταξωτά ράμματα και όχι απορροφήσημα.Φορούσαμε και το κολάρο(σαν λαμπατέρ ήταν
)και πάλι πείραζε συνέχεια τα ράμματα.Μάλιστα τα τραβούσε.
Είδαμε και πάθαμε να περάσει μιά βδομάδα και να της κόψουμε τα ράμμματα.
Εδώ η φωτογραφία της Μυρτούλας με το κολάρο, τότε που κάναμε την στείρωση περίπου 6 μηνών(πρίν 5,5 χρόνια δηλαδή) και....δεν την κολακεύει καθόλου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool