samis
Δραστήριο μέλος

πριν 2ωρες το βλαμμένο κατούρησε στο κρεβάτι μου
πριν 1 βδομαδα ειχε ξανακατουρήσει το πάπλωμα... (ειχε να κατουρήσει 2 μήνες ) Βασικα λογο δουλειας το τελευταιο διαστημα δεν παιζω τοσο πολυ οπως πριν μαζι της... τι να πωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
καλε 2 φορες την ημερα σχεδόν την χτενίζω.... τι φταίω εγω αν γλύφετε ολη την ωρα και μετα τρίβετε στους καναπέδες
πριν 2ωρες το βλαμμένο κατούρησε στο κρεβάτι μουπριν 1 βδομαδα ειχε ξανακατουρήσει το πάπλωμα... (ειχε να κατουρήσει 2 μήνες ) Βασικα λογο δουλειας το τελευταιο διαστημα δεν παιζω τοσο πολυ οπως πριν μαζι της... τι να πω
αααααα την ξεμαλιαρα!!!!!!!!

..της αρεσει το free look!!!!!!
..σε πληροφορω..οτι και εμενα η πουπυ μου κατουρησε τα μαξιλαρια της 2 μερες πριν...το κανει πολυ αραια και που...αλλα το κανει...δεν ξερω γιατι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος
αααααα την ξεμαλιαρα!!!!!!!!..της αρεσει το free look!!!!!!
..σε πληροφορω..οτι και εμενα η πουπυ μου κατουρησε τα μαξιλαρια της 2 μερες πριν...το κανει πολυ αραια και που...αλλα το κανει...δεν ξερω γιατι...
![]()
τα δικα της μαξιλαρια να τα κατουραει οσο θελει, τα δικα μου να τα αφοιση υσηχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τα δικα της μαξιλαρια να τα κατουραει οσο θελει, τα δικα μου να τα αφοιση υσηχα![]()

..καλε...τι δικα σου..τι δικα της....ενα πραγμα ειστε τωρα!!!!!!!

brigite
Διάσημο μέλος
Αναμαλλιαρα και κουκλαρα.....φτου σου μαρη μη σε ματιασουμε ....Γλυκακι σκετο εισαι.!!!!!!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
samis
Δραστήριο μέλος
Δεν εκλεισα ματι.... τι κλαμα εκανε απο εξω, τι γρατζουνισμα την πορτα για να μπει... μαλλον σημερα θα κανω αρση της τιμωριας
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εχτες το βραδυ εκλεισα την πορτα του δωματιου μου και δεν την αφοισα να μπει οπως κανει καθε βραδυ για τιμωρια...
Δεν εκλεισα ματι.... τι κλαμα εκανε απο εξω, τι γρατζουνισμα την πορτα για να μπει... μαλλον σημερα θα κανω αρση της τιμωριας
βρε συ..η τιμωρια δεν εχει κανενα απολυτως αποτελεσμα οταν δενν γινεται την ωρα που κανει η γατα τη ζαβολια ή τη ζημια....δεν το ταυτιζει και ετσι δεν εχει κανενα απολυτως νοημα...τσαμπα την εκανες να κλαιει μωρε την κακομοιρα...

..και οσο για σενα..καλα να παθεις που δεν εκλεισες ματι!!

samis
Δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
samis
Δραστήριο μέλος
που το βραδυ να μην σε αφοισουν να κοιμηθης καθολου και να θελουν ολο παιχνιδια....

να σε δω αυριο πως θα πας μαθημα,

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ξυδι εσυ..........που το βραδυ να μην σε αφοισουν να κοιμηθης καθολου και να θελουν ολο παιχνιδια....
να σε δω αυριο πως θα πας μαθημα,
![]()
αχαχαχαχ...ουτως ή αλλως..αυτο συμβαινει γιωργο μου καθε βραδυ...το εκης σκηνικο...πεφτω στο κρεββατι...ερχεται ΠΑΝΤΑ τροχαδην η πουπυ..εμενα πολυ μου αρεσει γιατι ειναινμεσα στο χουρχουρητο και στα χαδια....ερχεται μετα και μπουκακος...αρχιζουν τα κυνηγητα και τα πηδηματα πανω στην κεφαλα μου...εγω τσαντιζομαι ,τα βγαζω και κλεινω και την πορτα...και κατα τις 3 με 4.ΠΑΝΤΑαρχιζουν και τα δυο απεξω να μου χτυπανε την πορτα..και να τραγουδανε μαζι..οσαν την χορωδια τρικαλων...

..εγω αναγκαστικα την ανοιγω,διοτι ο μπουκακος ειναι ικανος και να την σπασει...ξρατωμεσα τον μπουκακο..διοτι αυτος θελει να κοιμηθει το καμαρι μου..και μολις η πουπυ αρχισει την ιδια ιστορια..τσακ..ανοιγω την πορτα και την βγαζω...πιστεψε με.αυτη η δουλεια γινεται..εκτος και αν πεσω και κλεισω κατευθειαν την πορτα..οποτε μετα θα εχω μονο το ξυπνημα στις 4...α..αυτο..δεν το γλιτωνω..
samis
Δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αχαχαχαχα..οποτε...να νιωθεις πολυ τυχερος με το καραμελακι σου!!!

natalouko
Επιφανές μέλος

Εγώ δεν τολμάω να κλείσω την πόρτα της κρεβατοκάμαρας γιατί έχουμε χορωδία 3 γατιών και χτύπημα στην πόρτα από την Ράισα η οποία δεν σταματάει αν δεν την ανοίξει....

Βέβαια έχει άλλη χάρη να κοιμάσαι με τα ζουζουνάκια μαζί!!!

samis
Δραστήριο μέλος

εμας μας αρεσει το ατημελητο look ενταξη????? γιατι ειμαστε και λιγο punk

καλα εχτες της ανοιξα κανονικα και ηρθε αλλα την περισοτερη ωρα κοιμηθηκε στο σαλονι
καποια στιγμη ανεβηκε και πανω μου και το πρωι ηρθε να με ξυπνηση χωρις ανταποκριση ομως 
aporw
Διακεκριμένο μέλος
μην ακους κανεναν!! εμενα μου αρεσει αυτο το αναμαλλιασμενο λουκ!!

samis
Δραστήριο μέλος

samis
Δραστήριο μέλος
λεω να την παω δευτέρα – τρίτη στην γιατρό….. Υπάρχει ειδικός οδοντίατρος η στον κανονικό γιατρο που την παω???
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool