Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος
Ελπίζω να περάσατε καλά το καλοκαιρι σας. Εγω όπως ειχα πει πειγα Κύπρο και μετα Χαλκιδική.
Η Κύπρος ηταν τελοια και επαθα πλακά, το μονο αρνητικό ηταν η πολυυυυ ζέστη.
Την καραμέλα την φιλοξένησε μια γνωστη μου οποτε δεν ταλαιπωρήθηκε στην διαδικασία του ταξιδιού. Ευτυχώς δηλ. γιατι με τοση ζεστή δεν θα αντεχε.
Από ότι μου είπε η γνωστή μου ηταν πολύ ήσυχη, ευτηχως δεν την κατούρησε καθόλου αλλα εκανε τα κακα της συνεχεία στην μπανιέρα της κοπέλας.
Με το που την πείρα σπιτι μου εκανε τρελά χαδια
αλλα δυστηχως δεν γλυτωσα το κατουριμα,μου κατούρησε 2 φορες τον καναπέ και μου κανει τα κακα της σχεδον καθημερινά στο γνωστο σημείο διπλα απ την καρέκλα μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

...........καλε η καραμελα...σε καλοσωριζει για αυτο σου τα εκανε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος
samis
Δραστήριο μέλος

να σημειωσω οτι η καραμελα εδω και 1 μηνα κανει ομοιοπαθητική και εχει γινει ένα τελείως διαφορετικό γατάκι.
Δεν τρομάζει εύκολα, έχει γίνει πολύ κοινωνική με τον κόσμο, πολύ χαδιάρα, το πρόσωπο της έχει αποκτήσει εκφραστικότητα και δεν εχει εκείνο το αχανές βλέμμα, όταν θελει κατι το δειχνει και το βασικότερο εχει να κατουρήσει και να κανει κακά εκτός αμολεκανης πολύ καιρο

Mου το εχουν πει πολλοί που την ξέρουν και την ειδαν ότι εχει αλλάξει
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
σε ευχαριστω
να σημειωσω οτι η καραμελα εδω και 1 μηνα κανει ομοιοπαθητική και εχει γινει ένα τελείως διαφορετικό γατάκι.
Δεν τρομάζει εύκολα, έχει γίνει πολύ κοινωνική με τον κόσμο, πολύ χαδιάρα, το πρόσωπο της έχει αποκτήσει εκφραστικότητα και δεν εχει εκείνο το αχανές βλέμμα, όταν θελει κατι το δειχνει και το βασικότερο εχει να κατουρήσει και να κανει κακά εκτός αμολεκανης πολύ καιρο
να ρωτησω γιατι κανετε ομοιοπαθητικη;
Ενδιαφερομαι και εγω για ασχετο λογο (εχω αλλεργικο γατο) και επειδη βλεπω οτι εχετε καλα αποτελεσματα σκεφτομαι να τον παω σε ομοιοπαθητικο (αν και δεν εχουμε προβλημα τωρα... θα ηθελα ομως να τρωει παλι κοτοπουλο χωρις να τον πειραζει)

Τι ακριβως κανει ο ομοιοπαθητικος; Πρεπει να την βλεπει το λιγοτερο 1 φορα τον μηνα για να δινει τα καταλληλα "φαρμακα"; Ποσες επισκεψεις πρεπει να κανετε; Σε ποσο χρονο θα λυθει το προβλημα;
marina289
Περιβόητο μέλος

Τώρα την είδα αυτή την κούκλα!

Είναι πάρα πολύ όμορφη!!!Να τη χαίρεσαι!
natalouko
Επιφανές μέλος
Γεια σου Γιώργο μου!!σε ευχαριστω

Χαίρομαι που η καραμελίτσα είναι καλά και την βοήθησε η ομοιοπαθητική!!!
Έχω ακούσει και άλλες περιπτώσεις γατών που έκαναν ομοιοπαθητική και τα βοήθησε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος
να ρωτησω γιατι κανετε ομοιοπαθητικη;
Ενδιαφερομαι και εγω για ασχετο λογο (εχω αλλεργικο γατο) και επειδη βλεπω οτι εχετε καλα αποτελεσματα σκεφτομαι να τον παω σε ομοιοπαθητικο (αν και δεν εχουμε προβλημα τωρα... θα ηθελα ομως να τρωει παλι κοτοπουλο χωρις να τον πειραζει)
Τι ακριβως κανει ο ομοιοπαθητικος; Πρεπει να την βλεπει το λιγοτερο 1 φορα τον μηνα για να δινει τα καταλληλα "φαρμακα"; Ποσες επισκεψεις πρεπει να κανετε; Σε ποσο χρονο θα λυθει το προβλημα;
ειχε πολυ στρες και κατουρούσε συχνα και εκανε κακα εκτος αμολεκανης, μια φορά τον μηνά παω στον γιατρό οπου μου κανει διάφορες κουλές ερωτήσεις για την καραμέλα του τυπου απο ποιο πλευρό κοιμάται κτλ. Της δίνω καθε μερα 2 χαπάκια σαν φακές.
Πιστεύω οτι θα σε βοηθήσει η ομοιοπαθητική. Και μενα απο εδω μεσα μου τον σύστησε μια κοπέλα.
Γεια σου Γιώργο μου!!Χαίρομαι που η καραμελίτσα είναι καλά και την βοήθησε η ομοιοπαθητική!!!
Έχω ακούσει και άλλες περιπτώσεις γατών που έκαναν ομοιοπαθητική και τα βοήθησε!!!
Γεια σου Ναταλια μου εχουμε καιρο να τα πουμε
ναι μια χαρα ειναι η καραμελα φτου φτου φτουσυντομα θα ανεβασω νεες φωτος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

samis
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool