H καραμέλα

μπα..ειναι θεμα προσωπικοτητας..γιατι καλε;;; εμεις ολοι ιδιοι ειμαστε;;; ολοι χαδιαριδες και χορχουριστοι;;;ξυνους δεν εχεται συναντησει;;:hehe::hehe::hehe::hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας και από εμας , καλο χειμώνα σε ολους ..
Ελπίζω να περάσατε καλά το καλοκαιρι σας. Εγω όπως ειχα πει πειγα Κύπρο και μετα Χαλκιδική.
Η Κύπρος ηταν τελοια και επαθα πλακά, το μονο αρνητικό ηταν η πολυυυυ ζέστη.
Την καραμέλα την φιλοξένησε μια γνωστη μου οποτε δεν ταλαιπωρήθηκε στην διαδικασία του ταξιδιού. Ευτυχώς δηλ. γιατι με τοση ζεστή δεν θα αντεχε.

Από ότι μου είπε η γνωστή μου ηταν πολύ ήσυχη, ευτηχως δεν την κατούρησε καθόλου αλλα εκανε τα κακα της συνεχεία στην μπανιέρα της κοπέλας.

Με το που την πείρα σπιτι μου εκανε τρελά χαδια :) αλλα δυστηχως δεν γλυτωσα το κατουριμα,μου κατούρησε 2 φορες τον καναπέ και μου κανει τα κακα της σχεδον καθημερινά στο γνωστο σημείο διπλα απ την καρέκλα μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σου γιωργο και καλως ηρθες παλι!!!!!!!!!:D:D:D...........καλε η καραμελα...σε καλοσωριζει για αυτο σου τα εκανε!!!:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

πολυ ςραιο καλοσορισμα...... :P

Ειναι γλυκα!!! Να σου ζησει!!!

σε ευχαριστω :)
να σημειωσω οτι η καραμελα εδω και 1 μηνα κανει ομοιοπαθητική και εχει γινει ένα τελείως διαφορετικό γατάκι.
Δεν τρομάζει εύκολα, έχει γίνει πολύ κοινωνική με τον κόσμο, πολύ χαδιάρα, το πρόσωπο της έχει αποκτήσει εκφραστικότητα και δεν εχει εκείνο το αχανές βλέμμα, όταν θελει κατι το δειχνει και το βασικότερο εχει να κατουρήσει και να κανει κακά εκτός αμολεκανης πολύ καιρο :)

Mου το εχουν πει πολλοί που την ξέρουν και την ειδαν ότι εχει αλλάξει

Αμα μπορεις, βαλε καινουργιες φωτο να θαυμασουμε την ομορφια της!!!

να σημειωσω οτι η καραμελα εδω και 1 μηνα κανει ομοιοπαθητική και εχει γινει ένα τελείως διαφορετικό γατάκι.
Δεν τρομάζει εύκολα, έχει γίνει πολύ κοινωνική με τον κόσμο, πολύ χαδιάρα, το πρόσωπο της έχει αποκτήσει εκφραστικότητα και δεν εχει εκείνο το αχανές βλέμμα, όταν θελει κατι το δειχνει και το βασικότερο εχει να κατουρήσει και να κανει κακά εκτός αμολεκανης πολύ καιρο :)

να ρωτησω γιατι κανετε ομοιοπαθητικη;

Ενδιαφερομαι και εγω για ασχετο λογο (εχω αλλεργικο γατο) και επειδη βλεπω οτι εχετε καλα αποτελεσματα σκεφτομαι να τον παω σε ομοιοπαθητικο (αν και δεν εχουμε προβλημα τωρα... θα ηθελα ομως να τρωει παλι κοτοπουλο χωρις να τον πειραζει):hmm:

Τι ακριβως κανει ο ομοιοπαθητικος; Πρεπει να την βλεπει το λιγοτερο 1 φορα τον μηνα για να δινει τα καταλληλα "φαρμακα"; Ποσες επισκεψεις πρεπει να κανετε; Σε ποσο χρονο θα λυθει το προβλημα;

Aαααααααχχχχ!!!!
:inlove::inlove::inlove:
Τώρα την είδα αυτή την κούκλα!:clapup:
Είναι πάρα πολύ όμορφη!!!Να τη χαίρεσαι!

Γεια σου Γιώργο μου!!:D:D:D Χαίρομαι που η καραμελίτσα είναι καλά και την βοήθησε η ομοιοπαθητική!!!:P:PΈχω ακούσει και άλλες περιπτώσεις γατών που έκαναν ομοιοπαθητική και τα βοήθησε!!!

να ρωτησω γιατι κανετε ομοιοπαθητικη;

Ενδιαφερομαι και εγω για ασχετο λογο (εχω αλλεργικο γατο) και επειδη βλεπω οτι εχετε καλα αποτελεσματα σκεφτομαι να τον παω σε ομοιοπαθητικο (αν και δεν εχουμε προβλημα τωρα... θα ηθελα ομως να τρωει παλι κοτοπουλο χωρις να τον πειραζει):hmm:

Τι ακριβως κανει ο ομοιοπαθητικος; Πρεπει να την βλεπει το λιγοτερο 1 φορα τον μηνα για να δινει τα καταλληλα "φαρμακα"; Ποσες επισκεψεις πρεπει να κανετε; Σε ποσο χρονο θα λυθει το προβλημα;

ειχε πολυ στρες και κατουρούσε συχνα και εκανε κακα εκτος αμολεκανης, μια φορά τον μηνά παω στον γιατρό οπου μου κανει διάφορες κουλές ερωτήσεις για την καραμέλα του τυπου απο ποιο πλευρό κοιμάται κτλ. Της δίνω καθε μερα 2 χαπάκια σαν φακές.
Πιστεύω οτι θα σε βοηθήσει η ομοιοπαθητική. Και μενα απο εδω μεσα μου τον σύστησε μια κοπέλα.

Γεια σου Γιώργο μου!!:D:D:D Χαίρομαι που η καραμελίτσα είναι καλά και την βοήθησε η ομοιοπαθητική!!!:P:PΈχω ακούσει και άλλες περιπτώσεις γατών που έκαναν ομοιοπαθητική και τα βοήθησε!!!

Γεια σου Ναταλια μου εχουμε καιρο να τα πουμε :) ναι μια χαρα ειναι η καραμελα φτου φτου φτου

συντομα θα ανεβασω νεες φωτος

Εχεις δει διαφορα στο κατουρημα εκτος αμμολεκανης;;; το εχει μειωσει;;:)

νομίζω πως ναι , εχει πάνω απο μήνα να κανει κουτσουκέλα, θα μου πεις εχει ξανα τύχη να μην κάνει τοσο διαστημα αλλα οπως ειπα εχει αλλάξει ο χαρακτήρας της.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back