Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Σε ένα θεατρικό έργο που προταγωνιστεί στο Λονδίνο, εμφανίζεται στη σκηνή εντελώς γυμνός!!!

έτσι για να κάνουμε και λίγο κουτσομπολιό

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

παντως,στο βιβλιο στο τελος μενουν καποια κενα που δεν εξηγει ικανοποιητικα,κι απο ο,τι ειδα και απο διαφορα ξενα σαιτς πολλοι αλλοι φαν εχουν την ιδια αποψη

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ελπίζω να τα καταφέρω στις διακοπές γιατί αυτή τη περίοδο έχω τόσα στο κεφάλι μου που δεν μπορώ να στρωθώ να διαβάσω και κυρίως να το απολαύσω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειχα χ#@%ει απο την χαρα τοτε!!! Ηταν πολυ ευγενικη μαζι μου!! Και πολυ ομορφη, παρολο που δεν ειχε ιχνος μακιαζ!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μάριελ τι κενά σου άφησε? εγώ πιστεύω ότι τα εξήγησε όλα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω ερχομαι 25 Αυγουστου στην Πατρα, οποτε θα τα πουμε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
)και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα...καμια σχεση με το βιβλιο...βεβαια το συγκεκριμενο βιβλιο ειναι το μεγαλυτερο της σειρας,οποτε ηταν εξαιρετικα δυσκολο να το χωρεσεις ολο σε μια διωρη ταινια..Νanaki,(ακολουθουν spoilers)δεν εξηγησε κατα τη γνωμη μου ικανοποιητικα το θανατο του Βολντεμορτ(π.χ. γιατι την πρωτη φορα δεν γυρισε πανω του το ξορκι οπως τη δευτερη,πως εσπασε ο δεσμος που κραταγε και τους δυο ζωντανους κτλ.οπως επισης δεν εξηγησε για το πεπλο που ειδαμε στο 5).
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι μας κανεις??? Ωστε πεθαινει ο Βολντι?
Μην πεις τπτ αλλο... 
Και αν σε παρακαλαω να πεις, ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ!
δεν ξερετε πως κρατιεμαι να μπω σε κανα σαιτ να βρω σποιλερ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Την είδες την ταινία σε πειρατικό dvd? Υποτίθεται ότι Ελλάδα έρχεται γύρω στις 23/08 έτσι δεν είναι?ειδα χτες την καινουργια ταινια()και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα...καμια σχεση με το βιβλιο...βεβαια το συγκεκριμενο βιβλιο ειναι το μεγαλυτερο της σειρας,οποτε ηταν εξαιρετικα δυσκολο να το χωρεσεις ολο σε μια διωρη ταινια..

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
.Ελλαδα βγαινει 21 Αυγουστου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω μια φορα απο 100 ερωτησεις απο ολα τα βιβλια ειχα κανει σκορ 96!
Και αυτο γιατι εχασα στις ερωτησεις οπου ηταν σαν απαντησεις Φρεντ η Τζορτζ? Η Γκοιλ η Κραμπε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νanaki,(ακολουθουν spoilers)δεν εξηγησε κατα τη γνωμη μου ικανοποιητικα το θανατο του Βολντεμορτ(π.χ. γιατι την πρωτη φορα δεν γυρισε πανω του το ξορκι οπως τη δευτερη,πως εσπασε ο δεσμος που κραταγε και τους δυο ζωντανους κτλ.οπως επισης δεν εξηγησε για το πεπλο που ειδαμε στο 5).
Ναι κι εγώ ξενερωσα λίγο έγινε πολύ γρήγορα η όλη φάση, αλλά μάλλον έχει σχέση με το ραβδί που χρησιμοποίησε κι ότι ουσιαστικά "υπηρετούσε" τον χάρι (το ραβδι)... Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool