Harry Potter

• Thread starter Thread starter nena
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Οικογενειακώς κολλημένοι, αλλά πολύ:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mariel θα ηθελα πολυ να μαθω το τελος αλλα οχι καλυτερα να μη μου το πεις, θα μου χαλασει την αγωνια :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εμενα ο αδερφος μου επεμενε να μου πει το τελος που το ειχε ακουσει στην τηλεοραση,αλλα εγω δεν ηθελα να μου το πει μεχρι να διαβασω ολο το βιβλιο:P

Άσχετα με το βιβλίο πάντως, ο ηθοποιός που υποδίεται τον χάρυ στην μεταφορά του στην μεγάλη σκηνή, μεγάλωσε τόσο πολύ που αποφάσισε να μας το αποδίξει...:P:P
Σε ένα θεατρικό έργο που προταγωνιστεί στο Λονδίνο, εμφανίζεται στη σκηνή εντελώς γυμνός!!!:blink:

έτσι για να κάνουμε και λίγο κουτσομπολιό:rolleyes:

Ναι, παίζει στο Equus τον ίδιο ρόλο που είχε παίξει στο θέατρο στην Ελλάδα προ αμνημονεύτων ετών ο συγχωρεμένος Δημήτρης Ποταμίτης και είχε γίνει μεγάλος σάλος. Ήταν σκάνδαλο για την τότε εποχή να εμφανίζεται στη σκηνή ο ηθοποιός ολόγυμνος. Και τώρα είναι εδώ που τα λέμε....:hmm:

μια φιλη μου που'χει τρελα με τον Ραντκλιφ πηγε Λονδινο μονο και μονο για να δει το εργο:blink:

παντως,στο βιβλιο στο τελος μενουν καποια κενα που δεν εξηγει ικανοποιητικα,κι απο ο,τι ειδα και απο διαφορα ξενα σαιτς πολλοι αλλοι φαν εχουν την ιδια αποψη:/:

Εγώ το πήρα αλλά δεν έχω αξιωθεί να διαβάσω πανω από 50-60 σελίδες....:/: Ελπίζω να τα καταφέρω στις διακοπές γιατί αυτή τη περίοδο έχω τόσα στο κεφάλι μου που δεν μπορώ να στρωθώ να διαβάσω και κυρίως να το απολαύσω...

Ανυπομωνω να βγει το ελληνικο βιβλιο και θα αποσυρθω για μια μερα απο ολους και ολα για να το διαβασω!!! Οπως να δω και το εργο επισης! Το 4 ειχα παει δυο φορες να το δω...

Το πήρα κι εγώ σήμερα το βιβλίο!! Ευελπιστώ να το κάνω χάλια από την άμμο και το αντιηλιακό!! :redface: :cool:

Οπως ειπα και σε ενα αλλο θεμα, περυσι στις διακοπες στην Λευκαδα συνταντησα την Εμμα Βατσον, την Ερμιονη απο τα εργα Χαρι Ποτερ και της ζητησα να βγαλουμε μαζι φωτο με την ψηφιακη μου :D Ειχα χ#@%ει απο την χαρα τοτε!!! Ηταν πολυ ευγενικη μαζι μου!! Και πολυ ομορφη, παρολο που δεν ειχε ιχνος μακιαζ!!

M αρεσει και μενα πολυ ο Χαρι Ποττερ.Διαβασα και τοεβδομο βιβλιο αλλα δεν σας λεω το τελος για να μην σας το χαλασω.Ωστε λακτουλα εβγαλες φωτο με Ερμιονη ε?Αχ ποτε θα ρθεις Πατρα να τα πουμε...

Μ' άρεσε πολύ το τελευταίο βιβλίο...:inlove: Μάριελ τι κενά σου άφησε? εγώ πιστεύω ότι τα εξήγησε όλα...

Ναι ναι την εχω φυλαγμενη καλα :P Εγω ερχομαι 25 Αυγουστου στην Πατρα, οποτε θα τα πουμε!

ειδα χτες την καινουργια ταινια(:rolleyes:)και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα...καμια σχεση με το βιβλιο...βεβαια το συγκεκριμενο βιβλιο ειναι το μεγαλυτερο της σειρας,οποτε ηταν εξαιρετικα δυσκολο να το χωρεσεις ολο σε μια διωρη ταινια..

Νanaki,(ακολουθουν spoilers)δεν εξηγησε κατα τη γνωμη μου ικανοποιητικα το θανατο του Βολντεμορτ(π.χ. γιατι την πρωτη φορα δεν γυρισε πανω του το ξορκι οπως τη δευτερη,πως εσπασε ο δεσμος που κραταγε και τους δυο ζωντανους κτλ.οπως επισης δεν εξηγησε για το πεπλο που ειδαμε στο 5).

Αχ μαριελ :(:):P:hmm::D Τι μας κανεις??? Ωστε πεθαινει ο Βολντι? :lol: Μην πεις τπτ αλλο... :confused::cool: Και αν σε παρακαλαω να πεις, ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ! :lol: δεν ξερετε πως κρατιεμαι να μπω σε κανα σαιτ να βρω σποιλερ!!!

ειδα χτες την καινουργια ταινια(:rolleyes:)και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα...καμια σχεση με το βιβλιο...βεβαια το συγκεκριμενο βιβλιο ειναι το μεγαλυτερο της σειρας,οποτε ηταν εξαιρετικα δυσκολο να το χωρεσεις ολο σε μια διωρη ταινια..
Την είδες την ταινία σε πειρατικό dvd? Υποτίθεται ότι Ελλάδα έρχεται γύρω στις 23/08 έτσι δεν είναι?:hmm:

Ναι , τοτε βγαινει... Εγω μολις παω Πατρα, θα παω να την δω!

ναι,μας εδωσε την ταινια ενας φιλος του αδερφου μου:rolleyes:.Ελλαδα βγαινει 21 Αυγουστου.

Εδω μπορειτε να τεσταρετε τις γνωσεις σας περι Χαρι Ποτερ https://www.factmonster.com/spot/harrypage1.html#quizzes :P Εγω μια φορα απο 100 ερωτησεις απο ολα τα βιβλια ειχα κανει σκορ 96! :D Και αυτο γιατι εχασα στις ερωτησεις οπου ηταν σαν απαντησεις Φρεντ η Τζορτζ? Η Γκοιλ η Κραμπε...

Νanaki,(ακολουθουν spoilers)δεν εξηγησε κατα τη γνωμη μου ικανοποιητικα το θανατο του Βολντεμορτ(π.χ. γιατι την πρωτη φορα δεν γυρισε πανω του το ξορκι οπως τη δευτερη,πως εσπασε ο δεσμος που κραταγε και τους δυο ζωντανους κτλ.οπως επισης δεν εξηγησε για το πεπλο που ειδαμε στο 5).

Ναι κι εγώ ξενερωσα λίγο έγινε πολύ γρήγορα η όλη φάση, αλλά μάλλον έχει σχέση με το ραβδί που χρησιμοποίησε κι ότι ουσιαστικά "υπηρετούσε" τον χάρι (το ραβδι)... Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back