Help!!! Γατάκι 4 εβδομάδων!!!!

Γιάννη, σε παρακαλώ πολύ να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, τα greeklish δεν επιτρέπονται από τους κανόνες του φόρουμ.

Το Banminth χρειάζεται, μην ανησυχείς που είναι μικρό. Υπάρχει περίπτωση να του προκαλέσει μια ελαφριά διάρροια, καθώς θα "καθαρίζει" το σύστημά του από τα σκουληκάκια. Και χρειάζεται και επανάληψη σε 15-20 μέρες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sorry για τα greeklish δε το συνηθιζω...
εως τωρα δεν ειχε καποιο προβλημα με διαριες...βασικα δεν εκανε καθολου κακα, μονο τσισα...
οσο για τις επαναληψεις με ενημερωσε...οπως και για την δοσολογια...

τωρα πηγα να παρω γαλατακι για μωρα και βρηκα μονο μια μαρκα...
το LACTOL της SHERLEY'S...
Το ξερεται?ειναι καλο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καταπιε ενα κομματι πλαστικο....
του πηρα χθες ενα μπιμπερο για το γαλα του το οποιο ειχαι μεσα δυο πιπιλες...
την μια την ειδα οτι παει να κοπει και την πεταξα...
εβαλα την αλλη και την ωρα που επινε την εκοψε και την καταπιε...
τι να τον κανω??????????
ευτυχος δεν πνηγηκε αλλα θα μπορεσει να το αποβαλει με τα κακα του?????????

:bye:

καταπιε ενα κομματι πλαστικο....
του πηρα χθες ενα μπιμπερο για το γαλα του το οποιο ειχαι μεσα δυο πιπιλες...
την μια την ειδα οτι παει να κοπει και την πεταξα...
εβαλα την αλλη και την ωρα που επινε την εκοψε και την καταπιε...
τι να τον κανω??????????
ευτυχος δεν πνηγηκε αλλα θα μπορεσει να το αποβαλει με τα κακα του?????????

:bye:

Τι μεγεθους ηταν?

Είσαι σίγουρος ότι την κατάπιε;
Αν ναι, εγώ στη θέση σου θα πήγαινα στον κτηνίατρο ΑΜΕΣΑ...

μικρο κοματι εκοψε...
5 χιλιοστα περιπου στρογγυλο...

Ασχετο.. αλλά αφού έκοψε κοντζάμ πιπίλα.. μήπως τρώει και μονο του??? :hmm:

δεν ξερει να τρωει μονο του...
ισως να μπορει αλλα δεν ξερει...
τωρα εγω τι να κανω???
να παω στον κτηνιατρο η να περιμενω να δω αν θα ενεργηθει κανονικα και να παω το απογευμα...
τωρα τι μπορει να του κανει ο κτηνιατρος?

Αν είναι τόσο μικρό το κομματάκι που κατάπιε, μάλλον είναι οκ (εγώ στην αρχή κατάλαβα ότι κατάπιε ολόκληρη τη θηλή από το μπιμπερό :redface:).

Για να το μάθεις σιγά σιγά να τρώει, πάρε κροκέτες ειδικές για μωρά γατάκια (είναι πολύ μικρές σε μέγεθος για να μπορεί να τις καταπιεί και πολύ θρεπτικές) και δοκίμασε να του τις μουλιάσεις λίγο στο γάλα του. Στην αρχή, δίνε του μία μία με το χέρι σου στο στόμα του και σιγά σιγά θα αρχίσει να τις τρώει κι απ' το πιατάκι. Σταδιακά λιγόστευε το γάλα μέχρι να του τις δίνεις κανονικά, σκέτες.

πραγματικα δε ξερω τι θα εκανα αν δεν ηταν το mycat...

ακομα δεν εχει μαθει να τρωει ουτε το γαλα του απο το πιατακι...
σημερα κατι πηγε να κανει.
ελπιζω σημερα να ψηλο μαθει να τρωει απο πιατακι και σιγα σιγα θα κανω και αυτο με τις κροκετες...
πηρα royal canin - weaning ...
καλες δεν ειναι?

πραγματικα δε ξερω τι θα εκανα αν δεν ηταν το mycat...

ακομα δεν εχει μαθει να τρωει ουτε το γαλα του απο το πιατακι...
σημερα κατι πηγε να κανει.
ελπιζω σημερα να ψηλο μαθει να τρωει απο πιατακι και σιγα σιγα θα κανω και αυτο με τις κροκετες...
πηρα royal canin - weaning ...
καλες δεν ειναι?
Μια χαρά είναι,κι εμάς τέτοιες τρώει...Μην ανησυχείς,θα μάθει σιγά σιγά και όλα θα πάνε καλά...:up:

Και εγώ κατάλαβα οτι εφαγε ολη την θηλη.... :redface::redface:

φφφφφφφ..... :)

Πώς είναι το ψιψινάκι;; Όλα Ok;;

τι κάνει το μωρούλι?ευτηχώς που σε έχει μπαμπά και το προσέχεις τόσο:)

Ναι gianni πες μας τι γίνεται με το γατάκι γιατί αγωνιούμε

Αχ, μπράβο Γιάννη για την προσοχη που δίνεις. Απλά προσεξε παρα πολύ καλά το σπρει για τους ψύλλους...Εμένα μου πέθαναν στα χέρια 3 μωράκια περίπου ενός μηνα, 2 μέρες μετά το σπρει, από αναπνευστικο..!Προσοχή πάρα πολύ στη δοσολογια!! Αν είναι γύρω στα 350gr θα θέλει 2 ψεκάσματα ενα πάνω στη ράχη, και ένα στη κοιλίτσα...Τουλάχιστον έτσι μου είπε ο κτηνίατρος..Καλή επιτυχια!:up:

ολα καλα με μικρουλη...
ολα καλα και πολυ παιχνιδιαρικο...
μονο που μου φαινεται επιθετικο...
δαγκονει και πολυ...
νορμαλ ειναι αυτο?συνεχια οταν παιζει δαγκονει...
φοβαμαι μη μεγαλωσει και συνεχησει ετσι...

ολα καλα με μικρουλη...
ολα καλα και πολυ παιχνιδιαρικο...
μονο που μου φαινεται επιθετικο...
δαγκονει και πολυ...
νορμαλ ειναι αυτο?συνεχια οταν παιζει δαγκονει...
φοβαμαι μη μεγαλωσει και συνεχησει ετσι...

Tα γατάκια που χωρίζονται από τη μαμά τους πολύ μικρά, το κάνουν αυτό μερικές φορές. Μην τον αφήνεις να σε δαγκώνει. Οταν σε δαγκώνει, σταμάτα αμεσως να παίζεις για να καταλάβει ότι δεν πρέπει να το κάνει. Βάλτου και καμιά φωνή:P

Ετσι ηταν και ο Μαρκο οταν ηρθε αλλα με μια σταθερη φωνη ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!αυτο φτανει για να καταλαβει...:up:

παρα πολυ επιθετικο...
υπαρχει καποιος που αναλαμβανει να εκπεδευσει γατακια?
συνεχια δαγκωνει...
το φοναζω το μαλωνω και δε καταλαβενει...
αμα το αγριεψω πολυ μετα βλεπω με φοβαται αλλα συνεχιζει να δαγκωνει...

απο ενα σημειο και μετα δεν υποφερεται......
τρεχει απο πισω σου οπου και αν πας και δαγκωνει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back