Help!!! Γατάκι 4 εβδομάδων!!!!

Σου γουργουρειζει.:baby::baby::baby::baby:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι ο ήχος που κάνουν όταν τους ευχαριστεί κάτι.Μπράβο σας που καταφέρατε να φάτε,θα σε συνηθίσει και θα τα πάει καλύτερα αυριο!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα ηρέμισα κ εγώ αφού γουργουρίζει πάει να πει ότι είναι καλύτερα. Αν μπορείς το βράδυ δώστου λίγο ακόμα γαλατάκι. Και μήπως θα έπρεπε να του κάνεις την τροφή πολτό για να μπορεί να την φάει πιο εύκολα

Καλώς τα δέχτηκες :):):)
Ολα θα πάνε μια χαρά :happy:

Πώς τα πάει σήμερα το μωράκι;;
Γαλατάκι πίνει μόνο του από πιατάκι ή του δίνεις εσύ με μπιμπερό;;

Βαλε και καμια φωτο να το δουμε το μικρουτσικο

απο μονο του τιποτα δε τρωει...
με ξυπνησε 4:30 το πρωι και εφαγε λιγο γαλατακι ακομα...
τωρα ξανα εφαγε λιγο κονσερβα πουλερικων απο το χερι μου...
φανικε να του αρεσει!!!
θα κοιταξω να το ταισω καλα σημερα...
το καλο ειναι οτι εχει ξεψαρωσει για τα καλα, και εχει ενεργεια...
μονο που "τουαλετα" δε πηγε ακομα...ουτε στην αμμο ουτε πουθενα...

Καπου έχει κάνει την ανάγκη του σίγουρα, απλά δεν το βρήκες ακόμα:lol: Αλλωστε μια σταλίτσα γατάκι, τι να κατουρήσει? Σταγονίδια.
Να τον βάζεις εσύ στην άμμο κι ας μην κάνει τίποτα...να του παίρνεις το χεράκι και να τον βάζεις να σκάβει..γιατί υποψιάζομαι οτι απο'κει που τον πήρες, τίποτα δεν του έμαθαν.
Το ευχάριστο είναι που τρώει.
Βάλε και καμιά φωτό ντε:P

τωρα ετοιμαζω φωτο...
ας μου πει καποιος πως να τις βαλω...

απο μονο του τιποτα δε τρωει...
με ξυπνησε 4:30 το πρωι και εφαγε λιγο γαλατακι ακομα...
τωρα ξανα εφαγε λιγο κονσερβα πουλερικων απο το χερι μου...
φανικε να του αρεσει!!!
θα κοιταξω να το ταισω καλα σημερα...
το καλο ειναι οτι εχει ξεψαρωσει για τα καλα, και εχει ενεργεια...
μονο που "τουαλετα" δε πηγε ακομα...ουτε στην αμμο ουτε πουθενα...​
Γιάννη μου φαίνεται το μικρούλη εξελίσεται σαν τη δική μου είναι κοτσαμ γομάρα 3 χρόνων κ περιμένει να την ταίσω με το χέρι διαφορετικά δεν τρώει τίποτα. Μάλλον εξαρτάται πολύ από εσένα. Πάντως μην κάνεις αυτό το λάθος υπηρχε ένα thred που η Γιασμιν μου έδωσε καταπληκτικές συμβουλες για αυτό το ζήτημα δεν θυμάμαι που όμως θα το βρώ κ θα το ποστάρω εδώ για να μην κάνεις τα ίδια λάθη όπως εγώ​

Oταν πρόκειται για γατάκι 28 ημερών, που γνώριζε μόνο τη μαμά του ως τωρα, και δεν το έχουν μάθει να τρώει, αν το αφήσει να φάει μόνο του, δεν θα φάει και ακόμα και 24 ώρες χωρίς φαγητό σ'αυτή την ηλικία είναι επικίνδυνες.
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική...δε μιλάμε για γατάκι 3-4 μηνών..εδώ μιλάμε για νήπιο.

Oταν πρόκειται για γατάκι 28 ημερών, που γνώριζε μόνο τη μαμά του ως τωρα, και δεν το έχουν μάθει να τρώει, αν το αφήσει να φάει μόνο του, δεν θα φάει και ακόμα και 24 ώρες χωρίς φαγητό σ'αυτή την ηλικία είναι επικίνδυνες.
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική...δε μιλάμε για γατάκι 3-4 μηνών..εδώ μιλάμε για νήπιο.
Ναι μαλλον έχεις δίκιο αυτό που έλεγα όμως ακριβώς επειδή είναι πολύ μικρούλη κ αποχωρισμός από τη μαμά έγινε κάπως άκαιρα κ πριν την ώρα του ίσως το μικρούλη προσκολληθεί πάνω στον Γιάννη γι αυτό καλο θα ήταν να το ταΐζει αυτός αλλά να του μαθαίνει να τρώει κ μόνο το όπως θα έκανε κ η μαμά του δλδ

Δεν είναι θέμα ηλικίας,απόδειξη το ότι οι κροκέτες της Royal Canin είναι για γατάκια τεσσαρων εβδομάδων,οπότε μπορούν να τις φάνε μια χαρά.Το θέμα είναι ότι έκαναν μεγάλο λάθος από το σπίτι που τον πήρε,και δεν του έκαναν εναλλαγή του μητρικού γάλακτος με κροκέτες για να μάθει να τρώει.Κι εμάς τέσσερις μέρες πιο μεγάλος είναι μόνο,και η iro τον φρόντισε σωστά και κοντεύει να φάει και το μπωλ από τις κροκέτες!:)

σοβαρα τρωει τοσο πολυ?
πανω απο μια ωρα δεν αντεχει χωρις να κοιμηθει...ειναι νορμαλ αυτο?

Τρώει μόνο του,και το δικό σου θα έκανε το ίδιο,αν είχαν φροντίσει να το μάθουν.Είναι το γατουλάκι στην υπογραφή μου.Σε αυτή την ηλικία είναι πολύ εύκολο να εξαντληθούν,κι αφού όπως λες έχει ξεθαρρέψει και παίζει,επόμενο είναι.Γενικά όμως δεν είναι άτονο ε;Να το πας αύριο σε έναν καλό κτηνίατρο να σε συμβουλεύσει καλύτερα.

σοβαρα τρωει τοσο πολυ?
πανω απο μια ωρα δεν αντεχει χωρις να κοιμηθει...ειναι νορμαλ αυτο?

Λογικά σ'αυτη την ηλικία θα έπρεπε να παίζει περισσότερο και να κοιμάται μεν αρκετές ώρες αλλά όχι και κάθε ώρα...εκτός αν κουράζεται πάρα πολύ με το παιχνίδι...τρέχει στο σπίτι?

οχι δεν τρεχει πολυ...
γυρναει εδω και εκει,χωνεται κατω απο καρεκλες, γλυφεται...
δεν τρεχει πολυ ομως...
τωρα κοιματε παλι...

φωτο πως θα βαλω?

Δοκίμασε να του δώσεις γάλα με μπιμπερό ή σύριγγα!! Μπορεί έτσι να νομίζει ότι θηλάζει από τη μαμά του..!

Tωρα γυρισα απο το κτημα μας οπου ο πεθερος μου εφερε απο καπου 3 γατοδακια μικρουτσικα...δεν ξερουμε ποσο ακριβος ειναι αλλα εχουν τα ματακια τους ανοιχτα και δεν ξερουν να φανε τροφες...Λοιπον πηγε και βρηκε μπιμπερο και τα ταισε ετσι...Ειναι τοσο μικρα που οταν περπατανε τρεμουν...:/:

Ζορίτσα κρίμα τα καημενούλια! Γιάννη τώρα θυμήθηκα ότι όταν πήρα τα δικάμου σπίτι είχα πάρει από τον κτηνίατρο ένα "αποσμητικό" που το βάζεις στην πρίζα κ έχει "άρωμα" φερομόνης κ βοηθάει το καινούργιο γατάκι να εγκληματιστεί καλύτερα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back