Help!!! Γατάκι 4 εβδομάδων!!!!

δε κοιματε στο κρεβατι μου...εχει δικο του κρεβατακι...και παλι γινομαι χαλια...

δε ξερω τι θα κανω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τότε αφού ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα με τηναλλεργία σου,γιατί το πήρες;Ας έμενε με τη μανούλα του,αφού δε μπορούσε ακόμα καλά καλά να φάει στέρεη τροφή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάρε ρολό που μαζεύει τις τρίχες και καθάριζε όσο πιο συχνά μπορείς, ή εσύ ή κάποιος άλλος στο σπίτι..

Τότε αφού ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα με τηναλλεργία σου,γιατί το πήρες;Ας έμενε με τη μανούλα του,αφού δε μπορούσε ακόμα καλά καλά να φάει στέρεη τροφή.

Ισως δεν ήξερε ότι είναι αλλεργικός:hmm:

δε το ηξερα οτι εχω αλεργια και δεν το πηρα με το ζορι απο την "μανουλα" του...δεν τοθελαν οι ιδιοκτητες και βιαζοντουσαν να το δωσουν...και φοβαμαι πολυ για το τι τυχη ειχαν τα αδερφακια του...

ασε που το γατακι τρωει τωρα κανονικα και κροκετα και νερακι μονο του....
και πολυ μαλιστα...

Απλά ρώτησα επειδή ανέφερες ότι είχες δοκιμάσει και ομοιοπαθητική στο παρελθόν,και υπέθεσα ότι το ήξερες.Έχεις βρει κάπου να το δώσεις;

Γιάννη τι έγινε τελικά με το γατακι,το κράτησες;:)

Και εκείνος δεν απάντησε...

δε το ηξερα οτι εχω αλεργια και δεν το πηρα με το ζορι απο την "μανουλα" του...δεν τοθελαν οι ιδιοκτητες και βιαζοντουσαν να το δωσουν...και φοβαμαι πολυ για το τι τυχη ειχαν τα αδερφακια του...

ασε που το γατακι τρωει τωρα κανονικα και κροκετα και νερακι μονο του....
και πολυ μαλιστα...

Γιάννη, η περίπτωσή σου μου θύμησε μια κυρία που έχει μεγάλη θέση στο δημόσιο και η μαμά της με την οποία ζουν μαζί έχει μια όμορφη ενήλικη γάτα. Όταν της παρουσιάστηκε της κυρίας βαρειά αλλεργία και ο γιατρός της είπε να διώξουν τη γάτα, εκείνη είπε: Αυτό να το βγάλεις από το μυαλό σου γιατρέ. Η γάτα δεν θα το κουνήσει από δω. Βάλε κάτω την επιστήμη σου και βρες μια λύση.
Έτσι κι έγινε!

το εχω τον γατουλι και θα το κρατησω...
προσεχω πολυ και εχω συνεχια ανοιχτα για να αεριζεται το σπιτι...
με ενοχλει ακομα αλλα το παλεβω...οταν το χαιδευω πλενω αμεσοσ τα χερια μου και αλλα τετοια...
ολα οκ ως τωρα...
ευχαριστω για το ενδιαφερον.......
εχω προβληματα με το net γιαυτο δε μπαινω συχνα...

ΟΚ δε χρειάζεται να απολογείσαι...Εύχομαι όλα να πάνε καλά,και να τον κρατήσεις.Βάλε μας και καμιά φωτογραφία να τον δούμε πως μεγάλωσε όποτε έχεις ευκαιρία!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back