giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
δε ξερω τι θα κανω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Τότε αφού ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα με τηναλλεργία σου,γιατί το πήρες;Ας έμενε με τη μανούλα του,αφού δε μπορούσε ακόμα καλά καλά να φάει στέρεη τροφή.
Ισως δεν ήξερε ότι είναι αλλεργικός

giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
ασε που το γατακι τρωει τωρα κανονικα και κροκετα και νερακι μονο του....
και πολυ μαλιστα...
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
δε το ηξερα οτι εχω αλεργια και δεν το πηρα με το ζορι απο την "μανουλα" του...δεν τοθελαν οι ιδιοκτητες και βιαζοντουσαν να το δωσουν...και φοβαμαι πολυ για το τι τυχη ειχαν τα αδερφακια του...
ασε που το γατακι τρωει τωρα κανονικα και κροκετα και νερακι μονο του....
και πολυ μαλιστα...
Γιάννη, η περίπτωσή σου μου θύμησε μια κυρία που έχει μεγάλη θέση στο δημόσιο και η μαμά της με την οποία ζουν μαζί έχει μια όμορφη ενήλικη γάτα. Όταν της παρουσιάστηκε της κυρίας βαρειά αλλεργία και ο γιατρός της είπε να διώξουν τη γάτα, εκείνη είπε: Αυτό να το βγάλεις από το μυαλό σου γιατρέ. Η γάτα δεν θα το κουνήσει από δω. Βάλε κάτω την επιστήμη σου και βρες μια λύση.
Έτσι κι έγινε!
giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
προσεχω πολυ και εχω συνεχια ανοιχτα για να αεριζεται το σπιτι...
με ενοχλει ακομα αλλα το παλεβω...οταν το χαιδευω πλενω αμεσοσ τα χερια μου και αλλα τετοια...
ολα οκ ως τωρα...
ευχαριστω για το ενδιαφερον.......
εχω προβληματα με το net γιαυτο δε μπαινω συχνα...
moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool