Σταμάτης Κ.
Νεοφερμένο μέλος

Θέλει κανείς να την φιλοξενήσει για 4 μέρες την Χαρούλα μου ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σταμάτης Κ.
Νεοφερμένο μέλος
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν είχεσ και δευτερο, κάτι θα γινόταν αλλά τωρα.....
RedCat
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
καποιος να ερθει 2-3 φορες να τη δει δεν υπαρχει????

ria23
Διάσημο μέλος

αν εχεις καποιον να ερθει μια φορα εστω να την δει θα ειναι μια χαρουλα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..επισης απομακρυνω ολα τα επικυνδυνα πραγματα,κυριως αυτα που σπανε...εννοειτε βγαζω μπριζες....και βαζω και καθαρη αμμο,μπολικια-μπολικια
........εννοειτε οτι πριν φυγεις θα εισαι σιγουρος οτι δεν παρουσιαζει κανενα ασχημο συμπτωμα...μην αρρωστησει το ερμο και λοιπεις!!...ολα καλα θα πανε...εγω το εχω κανει απειρες φορες...το μονο προβλημα ειναι........το καθαρισμα που ριχνω μετα.....ετσι οπως τα εχει κανει η παλιοπουπου......
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Το καλύτερο πάντα για την γάτα είναι να παραμείνει στον δικό της χώρο.

Μερίμηνησε για φαγητό και νεράκι, όπως προτίνουν πιό πάνω και φρόντιζε να απομακρύνεις αντικείμενα που θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της ή να σου προκαλέσει ζημιές.

Πιστεύω δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Σταμάτης Κ.
Νεοφερμένο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Για την τροφή της απλώς θα της βάλεις περισσότερα από ένα μπωλ με ξηρά (αν λείπεις 4 μέρες, βάλε 2-3 μπωλάκια γεμάτα και μάλλον θα είναι εντάξει) και για νερό, επειδή το μπωλ της μπορεί να το ρίξει πάνω στο παιχνίδι και τις τρεχάλες κλπ, βάλε σε διαφορετικά σημεία άλλα 2-3 μπωλάκια με νερό ή πάρε από τα Jumbo την ειδική ποτίστρα που την έχουν σε εξευτελιστική τιμή (δε θυμάμαι, 3, 4 ευρώ; χαζό και να το συζητάμε...
). Αφαίρεσε από το χώρο οτιδήποτε γυάλινο ή πορσελάνινο, ή ό,τι σπάει σε μικρά κομμάτια. Όταν είναι μόνα τους τα καβαλάει ο διάολος. Μην της αφήσεις κορδόνια, κορδέλες κλπ μην πάει και μπλεχτεί. Ένα παράθυρο ανοιχτό με κλειστό παντζούρι, ένα μπλουζάκι για να έχει τη μυρωδιά σου και να μη στεναχωριέται, καθαρή και γεμάτη αμμολεκάνη και τελείωσες.Καλή επιστροφή
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως το καλύτερο όπως σου είπαν και οι άλλοι θα ήταν να έμενε στο χώρο της..εγώ πάντως προσφέρομαι.Σε ποιά περιοχή μένεις?Εγώ είμαι στο Ρετζίκι.Το Ινστιτούτο είναι στη Νεάπολη...
Σταμάτης Κ.
Νεοφερμένο μέλος
Εγω είμαι Εγνατία με Μαρτίου (περιοχη Χαριλάου) και θα πρέπει να φύγω για το συνεδριο στις 8 Σεπτεμβρίου.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Οκ!!Οτι αποφασίσεις τελικά!!ευχαριστώ πολύ Estelle! Θα σε έχω στα υποψην!
Εγω είμαι Εγνατία με Μαρτίου (περιοχη Χαριλάου) και θα πρέπει να φύγω για το συνεδριο στις 8 Σεπτεμβρίου.
Παρεπιπτόντως η Χαρά σου-που είναι μια κούκλα-μοιάζει τρομερά με τον Απαλούλη που φιλοξενώ!!Αν θες να τον δεις μπες στο thread Χαριζεται ο Απαλούλης να τον δεις!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι και αυτό γίνεται!Θα σου πω όμως πότε γιατί θέλω να αδειάσει τελείως το γκαράζ για να φτιάξω ωραία το χώρο.Η αν θες σου δινουμε να φιλοξενησεις αλλο ενα στην ιδια ηλικια για να παιζουν με τα εξοδα του καλυμενα και βαζεις πολλη τροφη και νερο και διπλη αμμο. Οι ποτιστρες στο τζαμπο κανουν γυρω στα 4/5 ευρω παρεπιπτοντως
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχαχα!!!Νόμιζα εμένα έλεγες!!!Για τον Σταμάτη έλεγες?Πάντως κοπέλα με το όνομα αυτό δεν νομίζω να είναι!!Καλε? καλομαθες με τον απαλουλη ε? το ειπα μηπως ηθελε και η κοπελα να φιλοξενησει αλλα αν εχεις τετοια σχεδια παω πασο χεχεχε
Εχε πάντως κι εμένα υπόψην σου,μπορώ να φιλοξενήσω κι αλλο.Το γκαράζ είναι μεγάλο και καθαρό..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool