Help! Φιλοξενία για 4 μέρες

Σταμάτης Κ.

Νεοφερμένο μέλος

Ο Σταμάτης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 43 μηνύματα.
έχω ένα συνέδριο στις 8 Σεπτεμβρίου και θα πρέπει να μείνω 4 μερες, 4 νύχτες . Τώρα σκέφτομαι ότι έχω και την Χαρά! 'Αχ να τώρα πρέπει να τα σκέφτομαι και αυτά... Τί θα την κάνω ; :confused: :hmm:
Θέλει κανείς να την φιλοξενήσει για 4 μέρες την Χαρούλα μου ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι δεν βρισκεις ενα ξενοδοχειο που να δεχεται ζωακια;Εγω εχω παρει τη μικρη μου μαζι σε ταξιδι και δεν ηταν δυσκολο,μονο με τις καθαριστριες πρεπει να συνεννοηθεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα είμαι σε συνέδριο σε ξενοδοχείο μαζί με έναν συναδελφο στο δωματιο οπότε δεν γίνεται να την παρω μαζί μου. Το σκεφτηκα για ξενοδοχειο ζωων αλλά με αυτά που ακουσα καλυτερα να την αφησω μόνη της στο σπίτι !

για 4 μέρες ? στην πιο ανώδυνη περιπτωση θα λυσσάξει και θα σου ξεσκίσει το σπίτι:hmm: αν είχεσ και δευτερο, κάτι θα γινόταν αλλά τωρα.....:(

να λυσσάξει δεν νομίζω, να ξεμείνει από νεράκι πιο πιθανό αλλωστε και εσύ νομίζω οτι θα ανησυχεις για 4 μέρες. Δεν υπάρχει κάποιος φίλος /φίλη σου που να γνωρίζει από γάτες ώστε να ερχεται μια φορά τη μέρα σπίτι σου; επίσης υπάρχουν και επί πληρωμή petsitters που κάνουν αυτή τη δουλειά...:)

δεν ειναι παρα πολλες οι μερες...εγω θα σου ελεγα να την αφησεις σπιτι. βεβαια ειναι μικρο γατακι κ θελει λιγο προσοχη...
καποιος να ερθει 2-3 φορες να τη δει δεν υπαρχει????:hmm::hmm::hmm:

παιδακια εγω περισυ αλλα και φετος λογω ανωτερας βιας τον αυγουστο φυγαμε για 5 μερες και η μικρη εμεινε μονη της ..υπαρχουν ειδικα ταιστρακια για φαι μεχρι 5 μερες και για νερο και με 2 αμμοδοχεια και ηταν μια χαρα και κανα καινουριο παιχνιδακι..απλα οταν γυρισαμε η γκρινια ηταν αλλο πραγμα..φυσικο και επομενο καθως εχουμε ενα γκρινιαρογατακι...:P:P:):) αν εχεις καποιον να ερθει μια φορα εστω να την δει θα ειναι μια χαρουλα..

και εγω το ιδιο κανω,γιατι δεν υπαρχει κανενας να μου τα φροντισει!! τους βαζω μια ποτιστρα για σκυλους και τα μπολακια με το νερο τους γεματα,σε διαφορετικα σημεια...και παρα πολυ φαγητο...ολη τη σακουλα,μπας και μου τυχει κατι,τουλαχιστον να εχουνε να φανε ,μεχρι να τα βρουνε..:blink::blink::blink::blink::lol:..επισης απομακρυνω ολα τα επικυνδυνα πραγματα,κυριως αυτα που σπανε...εννοειτε βγαζω μπριζες....και βαζω και καθαρη αμμο,μπολικια-μπολικια:lol:........εννοειτε οτι πριν φυγεις θα εισαι σιγουρος οτι δεν παρουσιαζει κανενα ασχημο συμπτωμα...μην αρρωστησει το ερμο και λοιπεις!!...ολα καλα θα πανε...εγω το εχω κανει απειρες φορες...το μονο προβλημα ειναι........το καθαρισμα που ριχνω μετα.....ετσι οπως τα εχει κανει η παλιοπουπου......:lol:

Το καλύτερο θα ήταν να μπορούσε κάποιος ή να φιλοξενήσει τη Χαρά για τις ημέρες αυτές ή να έρθει μια δυό φορές σπίτι σου να παίξει λίγο με τη μικρή, να δεί αν έχει φαγητο, νέρο, να κάνει και μια αλλαγή στην άμμο της. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, για 4 μέρες μπορείς να την αφήσεις μόνη της. Εγώ το Πάσχα χρειάστηκε να λείψω για 5 ημέρες και δεν μπορούσα να πάρω μαζί μου τον Spike. Ρώτησα και τον κτηνίατρό μου αν υπάρχει πρόβλημα να μείνει μόνος του και μου είπε πως όχι. Απλά βάλ της μπολικη τροφή και μπολικο νεράκι και θα είναι οκ. Απλά όταν επιστρέψεις να την τρελάνεις στα χάδια!!!

Νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι να μείνει η γατούλα στον χώρο της και να έρθει κάποιος δικός σου άνθρωπος να την ελέξει.Στις τέσσερεις μέρες που θα λείψεις και μία-δύο φορές να περάσει είναι αρκετό.:)
Το καλύτερο πάντα για την γάτα είναι να παραμείνει στον δικό της χώρο.:)
Μερίμηνησε για φαγητό και νεράκι, όπως προτίνουν πιό πάνω και φρόντιζε να απομακρύνεις αντικείμενα που θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της ή να σου προκαλέσει ζημιές.:)
Πιστεύω δεν θα υπάρξει πρόβλημα.:hmm:

να μπω στην διαδικασία να αγοραζω ειδικά ταϊστράκια ; :blink:

Δε χρειάζεται να πάρεις ειδικές ταΐστρες.
Για την τροφή της απλώς θα της βάλεις περισσότερα από ένα μπωλ με ξηρά (αν λείπεις 4 μέρες, βάλε 2-3 μπωλάκια γεμάτα και μάλλον θα είναι εντάξει) και για νερό, επειδή το μπωλ της μπορεί να το ρίξει πάνω στο παιχνίδι και τις τρεχάλες κλπ, βάλε σε διαφορετικά σημεία άλλα 2-3 μπωλάκια με νερό ή πάρε από τα Jumbo την ειδική ποτίστρα που την έχουν σε εξευτελιστική τιμή (δε θυμάμαι, 3, 4 ευρώ; χαζό και να το συζητάμε...:rolleyes:). Αφαίρεσε από το χώρο οτιδήποτε γυάλινο ή πορσελάνινο, ή ό,τι σπάει σε μικρά κομμάτια. Όταν είναι μόνα τους τα καβαλάει ο διάολος. Μην της αφήσεις κορδόνια, κορδέλες κλπ μην πάει και μπλεχτεί. Ένα παράθυρο ανοιχτό με κλειστό παντζούρι, ένα μπλουζάκι για να έχει τη μυρωδιά σου και να μη στεναχωριέται, καθαρή και γεμάτη αμμολεκάνη και τελείωσες.

Καλή επιστροφή

Εγώ θα μπορούσα να την φιλοξενήσω,αλλά έχω και ένα άλλο γατάκι στο γκαράζ που φιλοξενώ..Αν δοθεί μέχρι την ημερομηνία που θα φύγεις δεν έχω πρόβλημα να την πάρω.Αλλά θα πρέπει να μένει στο γκαράζ..δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν οι δικές μου γάτες αν τη βάλω μέσα..Εκτός αν την πάρω στη δουλειά για αυτές τις μέρες.Εχω Ινστιτούτο Αισθητικής και το δουλεύω μόνη μου..είναι σε όροφο και θα μπορώ να την έχω και μέσα..:hmm:Πάντως το καλύτερο όπως σου είπαν και οι άλλοι θα ήταν να έμενε στο χώρο της..εγώ πάντως προσφέρομαι.
Σε ποιά περιοχή μένεις?Εγώ είμαι στο Ρετζίκι.Το Ινστιτούτο είναι στη Νεάπολη...

ευχαριστώ πολύ Estelle! Θα σε έχω στα υποψην!
Εγω είμαι Εγνατία με Μαρτίου (περιοχη Χαριλάου) και θα πρέπει να φύγω για το συνεδριο στις 8 Σεπτεμβρίου.

ευχαριστώ πολύ Estelle! Θα σε έχω στα υποψην!
Εγω είμαι Εγνατία με Μαρτίου (περιοχη Χαριλάου) και θα πρέπει να φύγω για το συνεδριο στις 8 Σεπτεμβρίου.
Οκ!!Οτι αποφασίσεις τελικά!!
Παρεπιπτόντως η Χαρά σου-που είναι μια κούκλα-μοιάζει τρομερά με τον Απαλούλη που φιλοξενώ!!Αν θες να τον δεις μπες στο thread Χαριζεται ο Απαλούλης να τον δεις!!!:)

Η αν θες σου δινουμε να φιλοξενησεις αλλο ενα στην ιδια ηλικια για να παιζουν με τα εξοδα του καλυμενα και βαζεις πολλη τροφη και νερο και διπλη αμμο. Οι ποτιστρες στο τζαμπο κανουν γυρω στα 4/5 ευρω παρεπιπτοντως

Η αν θες σου δινουμε να φιλοξενησεις αλλο ενα στην ιδια ηλικια για να παιζουν με τα εξοδα του καλυμενα και βαζεις πολλη τροφη και νερο και διπλη αμμο. Οι ποτιστρες στο τζαμπο κανουν γυρω στα 4/5 ευρω παρεπιπτοντως
Ναι και αυτό γίνεται!Θα σου πω όμως πότε γιατί θέλω να αδειάσει τελείως το γκαράζ για να φτιάξω ωραία το χώρο.

Καλε? καλομαθες με τον απαλουλη ε? το ειπα μηπως ηθελε και η κοπελα να φιλοξενησει αλλα αν εχεις τετοια σχεδια παω πασο χεχεχε

Καλε? καλομαθες με τον απαλουλη ε? το ειπα μηπως ηθελε και η κοπελα να φιλοξενησει αλλα αν εχεις τετοια σχεδια παω πασο χεχεχε
Χαχαχαχα!!!Νόμιζα εμένα έλεγες!!!Για τον Σταμάτη έλεγες?Πάντως κοπέλα με το όνομα αυτό δεν νομίζω να είναι!!:PΕχε πάντως κι εμένα υπόψην σου,μπορώ να φιλοξενήσω κι αλλο.Το γκαράζ είναι μεγάλο και καθαρό..

Γεια!Αν δεν την αφήσεις μόνη της τελικά μπορώ να στη φιλοξενήσω και εγώ τη Χαρά!Ο δικός μου είναι 2,5 μηνών οπότε δε νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back