αλλα ήρθε η ισμήνη στο δρόμο μου την συμπάθησα αμέσως και τελικά πήρα την απόφαση να την κρατήσω! ελπίζω να τα πάμε καλά !
είναι παρα πολύ καλο γατί, ήρεμο.. έχω κάποιες απορίες την άμμο πως την καθαρίζω ? πάντα με γάντια έτσι ? ποσες φορες την ημερα πρέπει να τρώει..? και θα την πάω στο γιατρό σε 2 μέρες για εμβόλια πειράζει να την έχω στο σπίτι έτσι για 2 μέρες? σας ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Δεν χρειαζεται καλε να καθαριζεις την αμμολεκανη με γαντια..κανενας δεν το κανει!! απλα...θα πλενεις τα χερια σου μετα.Επισης οταν την πας στον γιατρο..θα σου δωσει χαπακια ή αμπουλες για τα ενδωπαρασιτα..και τα εξωπαρασιτα..οποτε θα εισαι οκ..
Για το ποσες φορες την ημερα τρωνε..εξαρταται κυριως απο την ηλικια.Δεν αναφερεις ποσο ειναι.Μεχρι ενος ετους..ή μεχρι την στειρωση(περιπου στους 7 μηνες..πανω κατω) θα πρεπει να εχει στο μπωλακι του συνεχεια φαγητο..Οταν ομως στειρωθει...ή μετα τον 1ο χρονο..θα πρεπει να περιοριστει η τροφη..θα σου πει ο γιατρος,διοτι εξαρταται απο το ειδος της τροφης..Δηλαδη οι κτηνιατρικες τροφες ειναι πολυ πιο θρεπτικες,οποτε χρειαζονται λιγοτερα γραμμαρια απο τις τροφες του εμποριου.
Μην εχεις κανεναν φοβο για τα εμβολια.Ουτως ή αλλως τα εμβολια γινονται για την δικια τους υγεια,μην κολλησουν κατι δηλαδη απο αλλα γατια..και οχι για την δικια μας.
Οι περισσοτεροι που ειμαστε δω..αδεσποτακια εχουμε παρει..και βεβαια τιποτα δεν παθαμε.Απλα..επισκεψη στο γιατρο για ενδωπαρασιτα και εξωπαρασιτα..και τα αλλα θα σου τα πει αυτος.Να το χαιρεσαι!!
ΥΓ..μην γραφεις greeklish γιατι απαγορευεται απο τους κανονισνμους του site..κοιτα τα pm σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sas
Εκκολαπτόμενο μέλος
πχ https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=2104&cat=242
τωρα αμα θες να φοράς γαντια ενω χρησιμοποιεις το φτιαρακι no problem...εγω προσωπικα δεν χρησιμοποιω γαντια, αλλα φροντιζω να πλενω μετα καλα και το φτιαρακι και τα χερια μου!!!!
όσο για τα υπολοιπα σου τα ειπε η εφη!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τις έχω φτυαράκι ... η άμμος είναι η my cat την ξέρετε?είναι καλή?
α.. και η Ισμήνη είναι περίπου 7 μηνών.. θα βγάλω και φώτο να δείτε το καμάρι μου!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Μια φιλικη συμβουλη.Να αποφευγεις να παιρνεις απο πετ σοπ,φαρμακα...σε αυτα..τι καλητερο ειναι να συμβουλευεσαι μονο τον γιατρο...οι πετσοπαδες ΔΕΝ ειναι γιατροι.Εμποροι ειναι..

speri
Διάσημο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Περιμένουμε φωτό!
επί σεις νομίζω πως είναι λιγο πιο κρύα απο το φυσιολογικό! πρέπει να πω όμως οτι και παίζει και έχει και όρεξη .. απλά όχι όπως πριν..
εσεις που έχετε εμπειρία λέτε οτι πρέπει να ανησυχήσω ?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μου φαινεται λιγο απιθανο τοσο αιμα μονο και μονο απο την αλλαγη τροφης.Μηπως ειζχε διαρροια αυτες τις μερες;; εκτος και αν εχει παθει δυσκοιλιοτητα..που οντως δικαιολογει αιμα.Παντως εγω..θα το πηγαινα στον κτηνιατρο να σου πω την αληθεια..αν εβλεπα αιμα.Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο..αλλα αν συνεχισει και τις επομενες μερες..οπωσδηποτε θα πρεπει να το πας στο γιατρο.Επισης να σε ρωτησω,τωρα που το θυμηθηκα..μηπως επαιρνε αντιβιωση το γατακι αυτον τον καιρο;;
ΥΓ..τωρα προσεξα οτι γραφεις πως εχει μειωθει η ορεξη του.Αυτο σιγουρα δεν ειναι καλο...εγω θα το πηγαινα στο γιατρο..
δεν ξέρω κάποιο γιατρό κοντά στο πατρικό μου ελπίζω οτι δεν θα συνεχίσει αλλιώς απο την δευτέρα θα βρώ κάποιο γιατρό.
'όχι δεν έχει πάρει αντιβίωση.. επίσης έκανε τα κακά της πάνω στο χαλί ενώ δεν το έχει ξανακάνει ποτέ!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
φιλικη συμβουλη...μην εμπιστευεσαι πετσοπαδες..εμποροι ειναι και οχι γιατροι.Μονο τους γιατρους να ρωτας για τροφες..και θεματα υγειας..

ΥΓ..εγω..δεν εμπιστευομαι τις χυμα τροφες..
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Εγω που αγοραζω χυμα τροφη για ολα τα ζωα (επειδη ειναι πολλα και δεν φτανουν 1-2 κιλα τροφη συσκευασμενη...
) Τι προβλημα εχουν οι χυμα τροφες, απο τις συσκευασμενες?Πολλα πετ σοπς δεν ξερουν τιποτα για τα ζωα... Πολλες φορες δινουν λαθος συμβουλες
Καλυτερα να τηλεφωνεις στο κτηνιατρο σου.
Αμα την ειχε πειραξει το ταξιδι, η γατουλα δεν θα εκανε και εμετους? Μηπως κρυωσε?
moukelis
Επιφανές μέλος
Οταν λες αιμα τι εννοεις;Τα κοπρανα της ειχαν βλεννες τριγυρω;Αν ναι,μπορει οντως να ειναι κολλιτιδα απο την τροφη.Ειδικα οι whiskas εχει τυχει σε πολλες γατες να κανουν κολλιτιδα.Ρωτησε το γιατρο σας μηπως ειναι καλυτερα να τρωει σκετο κοτοπουλακι με ρυζι βραστο,και οταν επιστρεψεις σπιτι αλλαξε της την τροφη και παιρνε μια καλυτερης ποιοτητας.
πάντως με βοηθάτε πολύ!! θα είχα πελαγώσει χωρίς εσάς!! σας ευχαριστώ!!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Απο τις πιο φτηνες,αλλα αξιοπρεπης τροφες..που συνηθως εχουν και τα πετ..ειναι της εταιριας purina...

δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε και έχετε κάτι παρόμοιο...
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οταν εχει διαρροια,ειναι ,κατα μια εννοια,λογικο να τα βρισκεις σε διαφορα σημεια..διοτι ισως δεν προλαβαινει να παει στην αμμο.ειναι 7 μηνων και όχι δεν είναι στειρωμένη την έχω μόλις μια εβδομάδα αλλα σκοπέυω άμεσα να το κάνω. λοιπόν τις πήρα purina με κοτόπουλο και ενώ σήμερα όλη μέρα ήταν καλά το βράδυ φέυγω την αφήνω για μια δυο ώρες στους γονείς μου κ έκανε διάρροια στο χαλί σε διαφορά σημεία.. καταλαβαίνετε το τι έγινε μόλις γύρισα! την δευτέρα θα την πάω στο γιατρο αλλα ανησυχώ για το τι μπορεί να έχει και το πόσο σοβαρό μπορεί να είναι αυτο.. δεν ξέρω αύριο τι τροφή να της δώσω ( ίσως λίγο ρυζάκι) και επί σεις δεν καταλαβαίνω αν πηγαίνει στο χαλί και όχι στην άμμο γιατί είναι άρρωστη η τις φταίει κάτι άλλο..
δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε και έχετε κάτι παρόμοιο...
Νεροβραστο κοτοπουλακι να δωσεις και ριζονερο...και επισκεψη στον κτηνιατρο.Ευχομαι περαστικα σας.

marina289
Περιβόητο μέλος

Όταν είχε διάρροια ο μικρός μου-η οποία τελικά οφειλόταν στην απότομη αλλαγή τροφής-
μου πρότεινε η κτηνίατρος μία πάστα, πρωί - βράδυ, κατευθείαν στο στοματάκι του , σε μέγεθος ρεβιθιού.
Δεν χρειάστηκε να του τη δώσω πάνω από 3 μέρες και το πρόβλημα πέρασε!

Diarsanyl λέγεται... εννοείται ότι θα ρωτήσεις την κτηνίατρό σας αν συμφωνεί με τη χορήγηση της συγκεκριμένης πάστας...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool