yiannis2002s
Νεοφερμένο μέλος
και της εκανε το πρωτο της εμβολιο...
Η μικρη καθοταν υπομονετικα και ουτε διαμαρτυρηθηκε ουτε εδειξε να ποναει.....Επισης της εβαλε και καποιες σταγονες για ενδωπαρασιτωση (stronghold λεγεται το υγρο).....
Θελω να πιστευω πως ειδικα για τις σταγονες που τις εριξε πισω απο το κεφαλακι της ειναι σωστες για τα παρασιτα στην κοιλιτσα της.........Αν και πρωτη φορα τις ειδα

Σαν κοστος επισκεψης ηταν 35 ευρω..... Δεν ξερω αν ειναι καλα ή πληρωσα και λιγο την περιοχη........Το καλο ειναι πως ηταν πολυ ευγενικος και πολυ κοντα σπιτι μου, και ετσι η Jolie μου δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yiannis2002s
Νεοφερμένο μέλος

Σ' ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!

Ismini
Διάσημο μέλος
yiannis2002s
Νεοφερμένο μέλος
Aκριβως τα ιδια δηλαδη...Αρχική Δημοσίευση από Ismini:Καλή μου ακούγεται η τιμή. Εγώ πλήρωσα 30 για το τριπλό εμβόλιο και για ενδωπαρασίτωση μου έγραψε το ίδιο φάρμακο το οποίο στοιχίζει 5 ευρώ στα pet shop.

Αυτο το φαρμακο κανει δουλεια? Ειναι καλο για το γατακι?

ΥΓ. Τρομερη φατσα το σιαμακι σου!Ματαρες εχει!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κούκλα η Jolie, μη σου πω οτι είναι απο τις πιο όμορφες γάτες που έχω δει

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
yiannis2002s
Νεοφερμένο μέλος
Πολυ πολυ μικρουλι το γατακι σου!Αρχική Δημοσίευση από lactoula:Κουκλιτσα η Jolie!!! Ποια ειναι η καταλληλοτερη ηλικια για πρωτη επισκεψη σε κτηνιατρο??? Το γατακι που μου δωσανε προχτες ειναι περιπου ενος μηνα...
Καλο θα ειναι απο δυο μηνων και μετα για γιατρο....Εγω την πηγα στους 3 μηνες -γιατι ετσι νομιζα οτι θα επρεπε- αλλα ο γιατρος μου ειπε πως εχω αργησει λιγακι, απο 2 μηνων και μετα ειναι καλα....

yiannis2002s
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Κούκλα η Jolie, μη σου πω οτι είναι απο τις πιο όμορφες γάτες που έχω δει![]()
Σε ευχαριστουμε Michelle για τα καλα σου λογια!!!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
yiannis2002s
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από giota:κουκλα ειναι Σαν τον Περσακο μου ο οποιος ειναι κουκλος...χεχεχε
Κουκλος!
...Να τους κανουμε κανα ''κονε'' πιο μετα!

Ismini
Διάσημο μέλος
φαντασου πολλα μαζι! Το λεω μηπως το μετανιωσεις όπως εγω με το Shiva... Αν και τα γατακια ειναι πολυ μπελας, αλλα αφου θα ειναι τοσο κουκλια και ρατσας θα μπορεσεις να τα δωσεις.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
dimangelid
Νεοφερμένο μέλος
yiannis2002s
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από dimangelid:Πανέμορφο το γατάκι. Τι ράτσα είναι και έχει τέτοια γούνα από μικρό;;; Επίσης για τον κτηνίατρο: σε ποιον γιατρό το πήγες; Επειδή μένω και εγώ στην Βούλα για αυτό σε ρωτάω.
Σ' ευχαριστω για τα καλα σου λογια dimangelid!

To γατακι ειναι περσικο για αυτο ειναι ηδη φουντοτο.....Και ακομα απ'οτι μου λενε τιποτα δεν εχω δει ακομα! --παντα ειχα κοντοτριχα γατια, 1 σιαμ και αρκετα κεραμιδογατακια---

Το πηγα στον κτηνιατρο στην πλατεια της Βουλας -διπλα απο HSBC-αν θες στηλε μου pm για περισσοτερα στοιχεια!

Ismini, με βαζεις σε σκεψεις με οσα γραφεις....

Δεν εχεις αδικο, και εγω ελεγα να την στειρωσω απο μικρη, αλλα ηδη φιλοι μου, μου ζητανε ενα μικρο jolaki οταν γεννησει η Jolie! ((που ειναι και αυτη μωρο ακομα!!!!))
Οποτε λεω μηπως την αφησω να γεννησει εστω μια(?) φορα ωστε να διαιωνισουμε το ειδος!

yiannis2002s
Νεοφερμένο μέλος
Εχω και θα περασω μερικες!Αρχική Δημοσίευση από Ismini:Αλλες φωτογραφιες της Jolie εχεις να τη θαυμασουμε?
Παντως ειναι ακομα μικρη και δεν εχει συνηθισει τα φλας της δημοσιοτητας!

Αρχική Δημοσίευση από Ismini:o Shiva εν ειναι Σιάμ ομως ειναι Βιρμανιας
Πανεμορφος ειναι! Απιστευτη φατσουλα με μπλε ματακια! Μοιαζουν αρκετα στην φατσα με τα Σιαμ, και με το αθρο που διαβασα στο site εδω, ειναι στην ουσια Σιαμ με γουνιτσα! (λιγο Σιαμ λιγο Περσικο)
Ismini
Διάσημο μέλος
Μονο στο χρωμα μοιαζουν με Σιαμ. Κατα τα αλλα μοιαζουν με σκυλο σε χαρακτηρα. Δηλαδη δενονται τρομερα με συγκεκριμενους ανθρωπους, και δεν μπορουν καθολου τη μοναξια.Αρχική Δημοσίευση από yiannis2002s:Εχω και θα περασω μερικες!
Παντως ειναι ακομα μικρη και δεν εχει συνηθισει τα φλας της δημοσιοτητας!
Πανεμορφος ειναι! Απιστευτη φατσουλα με μπλε ματακια! Μοιαζουν αρκετα στην φατσα με τα Σιαμ, και με το αθρο που διαβασα στο site εδω, ειναι στην ουσια Σιαμ με γουνιτσα! (λιγο Σιαμ λιγο Περσικο)
Εχουν τρομερα μαλακη γουνα οπως τα κουνελια. Επισης δε "μιλανε" χωρις λογο και δεν ειναι φωνακλαδες οπως τα Σιαμ. Αλλα καθε γατα εχει το χαρακτηρα της και δεν ξερω αν ισχυει αυτο συνολικα για τη ρατσα η μονο για το γατο μου.
Εχω ακουσει ακομα οτι οι Σιαμ ειναι "κακιες". Εγω ειχα ολοκληρη γενια απο Σιαμ και ποτε δεν ειδα κατι τετοιο...
ladycat
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος

"μια βραδια μου δαγκωσε την μυτη χαχαχαχαχαχα πολυ γελιο " Πω πω πρεπει να πονεσε παντως!
Lady
Δραστήριο μέλος
Κι έμενα με δάγκωσε ο Μπόμπο στη μύτη και πόνεσε πάααααραααααα πολύ!!!!!Και είχα μετά και σημάδι απο γατοδοντάκια και γραντζούνια στο μάγουλο..Μπουχουυυ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool