Jolie: 1η επίσκεψη σε κτηνίατρο

yiannis2002s

Νεοφερμένο μέλος

Ο Yiannis Stab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 32 μηνύματα.
Σημερα το πρωι πηγα για πρωτη φορα την Jolie μου σε κτηνιατρο -ειναι 3 μηνων-
και της εκανε το πρωτο της εμβολιο...:cool:Η μικρη καθοταν υπομονετικα και ουτε διαμαρτυρηθηκε ουτε εδειξε να ποναει.....
Επισης της εβαλε και καποιες σταγονες για ενδωπαρασιτωση (stronghold λεγεται το υγρο).....
Θελω να πιστευω πως ειδικα για τις σταγονες που τις εριξε πισω απο το κεφαλακι της ειναι σωστες για τα παρασιτα στην κοιλιτσα της.........Αν και πρωτη φορα τις ειδα :hmm::hmm:

Σαν κοστος επισκεψης ηταν 35 ευρω..... Δεν ξερω αν ειναι καλα ή πληρωσα και λιγο την περιοχη........Το καλο ειναι πως ηταν πολυ ευγενικος και πολυ κοντα σπιτι μου, και ετσι η Jolie μου δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου..... :):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι αυτή στη photo του avatar σου; Είναι ΚΟΥΚΛΑ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nαι αυτη ειναι η Jolie!:):):)
Σ' ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! :redface:

Καλή μου ακούγεται η τιμή. Εγώ πλήρωσα 30 για το τριπλό εμβόλιο και για ενδωπαρασίτωση μου έγραψε το ίδιο φάρμακο το οποίο στοιχίζει 5 ευρώ στα pet shop.

Αρχική Δημοσίευση από Ismini:
Καλή μου ακούγεται η τιμή. Εγώ πλήρωσα 30 για το τριπλό εμβόλιο και για ενδωπαρασίτωση μου έγραψε το ίδιο φάρμακο το οποίο στοιχίζει 5 ευρώ στα pet shop.
Aκριβως τα ιδια δηλαδη...:happy:
Αυτο το φαρμακο κανει δουλεια? Ειναι καλο για το γατακι?:hmm:

ΥΓ. Τρομερη φατσα το σιαμακι σου!Ματαρες εχει!:)

Καλή μου φαίνεται η τιμή κι εμένα, όχι φτηνή αλλά ούτε και ιδιαίτερα ακριβή :)
Κούκλα η Jolie, μη σου πω οτι είναι απο τις πιο όμορφες γάτες που έχω δει :up:

Κουκλιτσα η Jolie!!! Ποια ειναι η καταλληλοτερη ηλικια για πρωτη επισκεψη σε κτηνιατρο??? Το γατακι που μου δωσανε προχτες ειναι περιπου ενος μηνα... Ξερετε μηπως κανενα καλο κτηνιατρο στην Χαλκιδα???

Αρχική Δημοσίευση από lactoula:
Κουκλιτσα η Jolie!!! Ποια ειναι η καταλληλοτερη ηλικια για πρωτη επισκεψη σε κτηνιατρο??? Το γατακι που μου δωσανε προχτες ειναι περιπου ενος μηνα...
Πολυ πολυ μικρουλι το γατακι σου!
Καλο θα ειναι απο δυο μηνων και μετα για γιατρο....Εγω την πηγα στους 3 μηνες -γιατι ετσι νομιζα οτι θα επρεπε- αλλα ο γιατρος μου ειπε πως εχω αργησει λιγακι, απο 2 μηνων και μετα ειναι καλα....:happy::happy::happy:

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Κούκλα η Jolie, μη σου πω οτι είναι απο τις πιο όμορφες γάτες που έχω δει :up:

Σε ευχαριστουμε Michelle για τα καλα σου λογια!!! :redface::redface::redface:

κουκλα ειναι Σαν τον Περσακο μου ο οποιος ειναι κουκλος...χεχεχε

Αρχική Δημοσίευση από giota:
κουκλα ειναι Σαν τον Περσακο μου ο οποιος ειναι κουκλος...χεχεχε

Κουκλος! :)
...Να τους κανουμε κανα ''κονε'' πιο μετα! :D:D

Ναι το φαρμακο κανει δουλεια Γιαννη, και ειναι και τελειως ακινδυνο για τις γατες. Βεβαια δεν καταπολεμα τους ψυλλους, αλλα εαν η Jolie δεν βγαινει εξω δεν υπαρχει προβλημα! Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, ο Shiva εν ειναι Σιαμ όμως ειναι Βιρμανιας. Και η Jolie ειναι κουκλαρα, και φαινεται και ησυχο γατακι. Εγω δεν θα τη στειρωνα θα ηθελα να κανει jolakia:) φαντασου πολλα μαζι! Το λεω μηπως το μετανιωσεις όπως εγω με το Shiva... Αν και τα γατακια ειναι πολυ μπελας, αλλα αφου θα ειναι τοσο κουκλια και ρατσας θα μπορεσεις να τα δωσεις.

Αλλες φωτογραφιες της Jolie εχεις να τη θαυμασουμε?

Πανέμορφο το γατάκι. Τι ράτσα είναι και έχει τέτοια γούνα από μικρό;;; Επίσης για τον κτηνίατρο: σε ποιον γιατρό το πήγες; Επειδή μένω και εγώ στην Βούλα για αυτό σε ρωτάω.

Αρχική Δημοσίευση από dimangelid:
Πανέμορφο το γατάκι. Τι ράτσα είναι και έχει τέτοια γούνα από μικρό;;; Επίσης για τον κτηνίατρο: σε ποιον γιατρό το πήγες; Επειδή μένω και εγώ στην Βούλα για αυτό σε ρωτάω.

Σ' ευχαριστω για τα καλα σου λογια dimangelid! :)
To γατακι ειναι περσικο για αυτο ειναι ηδη φουντοτο.....Και ακομα απ'οτι μου λενε τιποτα δεν εχω δει ακομα! --παντα ειχα κοντοτριχα γατια, 1 σιαμ και αρκετα κεραμιδογατακια--- :)
Το πηγα στον κτηνιατρο στην πλατεια της Βουλας -διπλα απο HSBC-αν θες στηλε μου pm για περισσοτερα στοιχεια!;)

Ismini, με βαζεις σε σκεψεις με οσα γραφεις....:hmm:
Δεν εχεις αδικο, και εγω ελεγα να την στειρωσω απο μικρη, αλλα ηδη φιλοι μου, μου ζητανε ενα μικρο jolaki οταν γεννησει η Jolie! ((που ειναι και αυτη μωρο ακομα!!!!))

Οποτε λεω μηπως την αφησω να γεννησει εστω μια(?) φορα ωστε να διαιωνισουμε το ειδος! :D:D:D

Αλλες φωτογραφιες της Jolie εχεις να τη θαυμασουμε?
Εχω και θα περασω μερικες!
Παντως ειναι ακομα μικρη και δεν εχει συνηθισει τα φλας της δημοσιοτητας! :D:D:D

o Shiva εν ειναι Σιάμ ομως ειναι Βιρμανιας

Πανεμορφος ειναι! Απιστευτη φατσουλα με μπλε ματακια! Μοιαζουν αρκετα στην φατσα με τα Σιαμ, και με το αθρο που διαβασα στο site εδω, ειναι στην ουσια Σιαμ με γουνιτσα! (λιγο Σιαμ λιγο Περσικο)

Αρχική Δημοσίευση από yiannis2002s:
Εχω και θα περασω μερικες!
Παντως ειναι ακομα μικρη και δεν εχει συνηθισει τα φλας της δημοσιοτητας! :D:D:D
Πανεμορφος ειναι! Απιστευτη φατσουλα με μπλε ματακια! Μοιαζουν αρκετα στην φατσα με τα Σιαμ, και με το αθρο που διαβασα στο site εδω, ειναι στην ουσια Σιαμ με γουνιτσα! (λιγο Σιαμ λιγο Περσικο)
Μονο στο χρωμα μοιαζουν με Σιαμ. Κατα τα αλλα μοιαζουν με σκυλο σε χαρακτηρα. Δηλαδη δενονται τρομερα με συγκεκριμενους ανθρωπους, και δεν μπορουν καθολου τη μοναξια.
Εχουν τρομερα μαλακη γουνα οπως τα κουνελια. Επισης δε "μιλανε" χωρις λογο και δεν ειναι φωνακλαδες οπως τα Σιαμ. Αλλα καθε γατα εχει το χαρακτηρα της και δεν ξερω αν ισχυει αυτο συνολικα για τη ρατσα η μονο για το γατο μου.
Εχω ακουσει ακομα οτι οι Σιαμ ειναι "κακιες". Εγω ειχα ολοκληρη γενια απο Σιαμ και ποτε δεν ειδα κατι τετοιο...

εμεις που ειχαμε μια σιαμ γατα η πρωτη γατα που εφερα στο διαμερισμα χαχαχα αμα την πειραζες τοτε μονο γινοταν κακια θυμαμαι πως με δαγκωνε οταν δεν ηθελε χαδια κ μια βραδια μου δαγκωσε την μυτη χαχαχαχαχαχα πολυ γελιο :lol:

εμας η Κλεοπατρα παλι ηταν σαν το Ρα τα πλαν σε εκδοση γατας. Πολυ χαζη! Στα παιδια της δεν εφερνε ποτε φαγητο. Εντομεταξυ αυτα ανακαλυψαν μονα τους την κουζινα και ετρωγαν τα παντα. Καποια στιγμη, οταν ηταν τα γατακια 2 μηνων περιπου, πηγε και βουτηξε απο τα σκουπιδια ενα τεραστιο κοκκαλο μπριζολας και τους το εφερε! Εντομεταξυ αυτα τη γραψανε τελειως! Αυτο το κοκκαλο ουτε σκυλος δε θα μπορουσε να το φαει!:P
"μια βραδια μου δαγκωσε την μυτη χαχαχαχαχαχα πολυ γελιο " Πω πω πρεπει να πονεσε παντως!:D

Καλέ μια βδομάδα έλειψα και χαμός έχει γίνει απο μηνύματα!
Κι έμενα με δάγκωσε ο Μπόμπο στη μύτη και πόνεσε πάααααραααααα πολύ!!!!!Και είχα μετά και σημάδι απο γατοδοντάκια και γραντζούνια στο μάγουλο..Μπουχουυυ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back