Julia BIO – Βιολογική άμμος

• Thread starter Thread starter julia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μια απλή αναζήτηση στο google παιδιά....
https://www.greekmoney.gr/node/4149
https://stocks.pathfinder.gr/news/583747.html
και άλλες πολλές....

Εϊχα σωθεί με τα plus οχι μονο για την γάτα μου αλλά και για μένα και για το σπίτι. Ειμαι 5 λεπτά απο 1 κατάστημα. .....

ΝΑΙ έχει ακόμα την ταμπέλα... αλλά για κάντε την δοκιμή να μπείτε μέσα.....και μου λέτε...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα, κι'εγώ αυτή την άμμο χρησιμοποιώ. Στη Β. Ελλάδα τα plus γίνονται ΑΒ και τα υπόλοιπα κλείνουν. Πάντως αν υπάρχει ακόμα στην περιοχή σας ανοικτό super market τρέξτε γιατί την έχει βάλει στα 2 ευρώ! Εγώ πήρα όσες χώραγε το saxo μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ ότι πρόκειται για πάρα πολύ καλή άμμο και σε εξαιρετική τιμή. Κρίμα που δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Θα είχε πάντως νόημα να ψάξει κανείς για μαζική παραγγελία από το εξωτερικό, αν βρεθούν αρκετοί ενφιαδερόμενοι.

Δυστυχώς Exit ούτε και αυτό είναι εφικτό γιατί τα Lidl έκλεισαν κ αυτό ισχύει για όλη την Ευρώπη, θα πρέπει να βρεθεί ο προμηθευτής του συγκεκριμένου SM και αυτό μάλλον είναι δύσκολο:(.

Γεια σου,εγώ μένω Βούλα και μου πέφτει λίγο μακριά.Είσαι σίγουρη πως δεν υπάρχει αλλού αυτή η άμμος;:hmm:

Δυστυχώς Exit ούτε και αυτό είναι εφικτό γιατί τα Lidl έκλεισαν κ αυτό ισχύει για όλη την Ευρώπη, θα πρέπει να βρεθεί ο προμηθευτής του συγκεκριμένου SM και αυτό μάλλον είναι δύσκολο:(.
Oxi Lidl....Plus ήταν:P...τώρα έκλεισαν.....και όχι δεν υπάρχουν πουθενά αλλού δυστυχώς!:(:(

Oxi Lidl....Plus ήταν:P...τώρα έκλεισαν.....και όχι δεν υπάρχουν πουθενά αλλού δυστυχώς!:(:(
Ωχ! συγνώμη πάντα τα μπερδεύω αυτά τα δύο, τα Plus ήθελα να πω:redface:

Ωχ! συγνώμη πάντα τα μπερδεύω αυτά τα δύο, τα Plus ήθελα να πω:redface:

Δεν πειράζει καλέ:P...
τώρα θα ανοίξει ένα καινούριο σουπερ γερμανικό...το Aldi....το ξέρω από Γερμανία και ήταν από τα καλύτερα!!!!:up:
Ας ελπίσουμε ότι η άμμος του θα είναι καλή:hmm:

Ας ελπίσουμε ότι η άμμος του θα είναι καλή:hmm:
Και ας ελπίσουμε ότι δε θα κλείσουν:hmm:

Μπα δε νομίζω να έχουν την ίδια τύχη....πιστεύω να δουλέψουν καλύτερα ακόμα και από τα LIDL;)

Αν είναι αλήθεια ότι θα ανοίξουν τα Aldi στην Ελλάδα πιθανόν να συνεργάζονται με προμηθευτές του plus γιατί αυτοί αγόρασαν την αλυσίδα plus στη Γερμανία. Για να δούμε!

Τα Aldi όντως θα ανοίξουν σύντομα. Για να δούμε αν θα είμαστε τυχεροί :rolleyes:

Παιδιά, υπάρχει κανένα νεότερο για τα Aldi;
Εγώ για την ώρα παίρνω την Heavy Duty της Everclean μιά και έχω 4 γατάκια, αλλά δεν σας κρύβω πως μου κακοφαίνεται απο άποψη χρημάτων.
Είχα συνηθίσει να δίνω 4 ευρώ για 10 κιλά (όταν έπαιρνα την Bio Julia) και τώρα δίνω 15 ευρώ :(

Ερώτηση?????????????

παιδια ηθελα να ρωτησω αν ξερετε τα plus σουπερ μαρκετ κλεισανε εντελως??????? τα πηρε ο βασιλοπουλος?????? γιατι ηταν πολυ οικονομικα σαν τα lidl!!!!!! τα βρηκα φετος στα γιαννενα που πηγα αλλα μηπως εσεις εχετε δει κανενα στην αθηνα???????? εμεις ειχαμε ενα καλλιθεα αλλα εκλεισε και εγινε βασιλοπουλος!!!!!!!!:hmm::hmm::hmm:

ΚΛΕΙΣΑΝΕ. _ κάποια έγιναν ΑΒ.:down::down:
(τα αγόρασε ο ΑΒ, αν στην περιοχή δεν έιχε ΑΒ, άνοιγε ΑΒ, αν είχε, απλά έμεινε άδειος ο χώρος.)
Είχα δίπλα μου... άσε μην μου το θυμίζεις.. είχα σωθεί 2 χρόνια, και εγώ, και τα αδέσποτα.....

το ALDI ανοιξε στη Θεσ/νικη την Πεμπτη... επειδη πρωτες μερες θα γινεται πανικος θα παω μεσα στη βδομαδα να δω αν εχει κατι αξιολογο... να μας σωσει!!!

πηγα σημερα αλλα γινοταν της κακομοιρας...!!! 3η μερα λειτουργιας κ ουρες στα ταμεια... οποτε δεν εκατσα, εφυγα με την μια.

πηγα σημερα αλλα γινοταν της κακομοιρας...!!! 3η μερα λειτουργιας κ ουρες στα ταμεια... οποτε δεν εκατσα, εφυγα με την μια.

Πήγα και γω και την πήρα την άμμο...σε λίγες μέρες θα ξέρω και θα σας πω αν είναι καλή...θα γράψω και κριτική να την δείτε!;)

Πήγα και γω και την πήρα την άμμο...σε λίγες μέρες θα ξέρω και θα σας πω αν είναι καλή...θα γράψω και κριτική να την δείτε!;)

οκ Νικολετα!!!
γιατι σημερα απογευμα που πηγα γινοταν τετοιος χαμος που εκανα ενα γρηγορο κυκλο κ δεν την ειδα πουθενα :(

Κανένα νεότερο απο τα Aldi έχουμε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back