julia
Διακεκριμένο μέλος
https://www.greekmoney.gr/node/4149
https://stocks.pathfinder.gr/news/583747.html
και άλλες πολλές....
Εϊχα σωθεί με τα plus οχι μονο για την γάτα μου αλλά και για μένα και για το σπίτι. Ειμαι 5 λεπτά απο 1 κατάστημα. .....
ΝΑΙ έχει ακόμα την ταμπέλα... αλλά για κάντε την δοκιμή να μπείτε μέσα.....και μου λέτε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
good luck
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exitmusician
Νεοφερμένο μέλος
Θα είχε πάντως νόημα να ψάξει κανείς για μαζική παραγγελία από το εξωτερικό, αν βρεθούν αρκετοί ενφιαδερόμενοι.
elvenstar
Επιφανές μέλος
. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ele1
Νεοφερμένο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Oxi Lidl....Plus ήτανΔυστυχώς Exit ούτε και αυτό είναι εφικτό γιατί τα Lidl έκλεισαν κ αυτό ισχύει για όλη την Ευρώπη, θα πρέπει να βρεθεί ο προμηθευτής του συγκεκριμένου SM και αυτό μάλλον είναι δύσκολο.
...τώρα έκλεισαν.....και όχι δεν υπάρχουν πουθενά αλλού δυστυχώς!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ωχ! συγνώμη πάντα τα μπερδεύω αυτά τα δύο, τα Plus ήθελα να πωOxi Lidl....Plus ήταν...τώρα έκλεισαν.....και όχι δεν υπάρχουν πουθενά αλλού δυστυχώς!
![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ωχ! συγνώμη πάντα τα μπερδεύω αυτά τα δύο, τα Plus ήθελα να πω![]()
Δεν πειράζει καλέ
...τώρα θα ανοίξει ένα καινούριο σουπερ γερμανικό...το Aldi....το ξέρω από Γερμανία και ήταν από τα καλύτερα!!!!

Ας ελπίσουμε ότι η άμμος του θα είναι καλή

elvenstar
Επιφανές μέλος
Και ας ελπίσουμε ότι δε θα κλείσουνΑς ελπίσουμε ότι η άμμος του θα είναι καλή![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος

good luck
Νεοφερμένο μέλος
exitmusician
Νεοφερμένο μέλος

Bijou
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ για την ώρα παίρνω την Heavy Duty της Everclean μιά και έχω 4 γατάκια, αλλά δεν σας κρύβω πως μου κακοφαίνεται απο άποψη χρημάτων.
Είχα συνηθίσει να δίνω 4 ευρώ για 10 κιλά (όταν έπαιρνα την Bio Julia) και τώρα δίνω 15 ευρώ

ria23
Διάσημο μέλος
παιδια ηθελα να ρωτησω αν ξερετε τα plus σουπερ μαρκετ κλεισανε εντελως??????? τα πηρε ο βασιλοπουλος?????? γιατι ηταν πολυ οικονομικα σαν τα lidl!!!!!! τα βρηκα φετος στα γιαννενα που πηγα αλλα μηπως εσεις εχετε δει κανενα στην αθηνα???????? εμεις ειχαμε ενα καλλιθεα αλλα εκλεισε και εγινε βασιλοπουλος!!!!!!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
(τα αγόρασε ο ΑΒ, αν στην περιοχή δεν έιχε ΑΒ, άνοιγε ΑΒ, αν είχε, απλά έμεινε άδειος ο χώρος.)
Είχα δίπλα μου... άσε μην μου το θυμίζεις.. είχα σωθεί 2 χρόνια, και εγώ, και τα αδέσποτα.....
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
πηγα σημερα αλλα γινοταν της κακομοιρας...!!! 3η μερα λειτουργιας κ ουρες στα ταμεια... οποτε δεν εκατσα, εφυγα με την μια.
Πήγα και γω και την πήρα την άμμο...σε λίγες μέρες θα ξέρω και θα σας πω αν είναι καλή...θα γράψω και κριτική να την δείτε!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Πήγα και γω και την πήρα την άμμο...σε λίγες μέρες θα ξέρω και θα σας πω αν είναι καλή...θα γράψω και κριτική να την δείτε!![]()
οκ Νικολετα!!!
γιατι σημερα απογευμα που πηγα γινοταν τετοιος χαμος που εκανα ενα γρηγορο κυκλο κ δεν την ειδα πουθενα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool