giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aυτές τις μέρες που έχει οίστρο η μικρή μου, τρέμω μην αφήσω καμιά πόρτα ανοιχτή και πεταχτεί έξω. Eίμαι σίγουρη ότι μόλις βρει την παραμικρή χαραμάδα θα εξαφανιστεί.
Tο ξέρω ότι είναι βάρβαρο, που την βλέπω να θέλει τόσο πολύ να βολτάρει έξω, ακόμα και στο μπαλκόνι και εγώ η κακιά, την κρατάω φυλακισμένη.... Aλλά πιστεύω ότι αυτό που κάνω, εκτός απ'το δικό μου καλό, το κάνω και για το δικό της.
Πάντως, giota, πιστεύω ότι θα ξαναγυρίσει ο γατούλης σου. Θα κάνει τη βόλτα του, θα κάνει το "κομμάτι" του και κάποια στιγμή θα γυρίσει στο σπιτάκι του.
Έχε θετικές σκέψεις και φυσικά μη σταματήσεις να τον αναζητάς παντού!
Y.Γ. Γλυκειά μου Oλγίτσα, χάθηκα για λίγο, λόγω δουλειάς. Aλλά θα προσπαθήσω να επανορθώσω!!!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
\Αρχική Δημοσίευση από giota:που να δεις πως γυρισε ο δικος μου μια κινουμενη πρασιναδα ειναι ολα τα χορτα πανω του μπλεγμενα στην μακρια τριχα του Θα τον παω για περιποιηση γιατι εγω ψαλιδιες θα του κανω η τριχα του εχει μπλεχτει εεκανε κομπους χαλια ειναι αλλα κοιμαται μακαρια απο χθες το βραδυ
Γιώτα μην τολμήσεις και τον ξαναβγάλεις έξω γιατί τα χρειαστήκαμε εδώ μέσα.Από τη μία να σε παρηγορούμε και να λέμε θα γυρίσει αλλά από την άλλη η ψυχούλα μας το ήξερε.Να πας και να του κάνεις μία φυσιολογική στείρωση για να μην υποφέρει το ζωντανό.Και μακρυά από την πόρτα,μην έχουμε πάλι τα ίδια.
ladycat
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bρε τον άτιμο τον γατούλη σου! Σε λαχτάρες που μας έβαλε! Kαι έχεις και αναμνηστικό της περιπέτειας, μια ωραία δαγκωματιά! Άλλο πάλι κι αυτό!
Tου αξίζει τιμωρία και άμα ξαναδει πόρτα ανοιχτή, τρύπα μου τη μύτη!!! χαχαχαχα
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος
Χτές είχα κλείσει την πόρτα της τουαλέτας όπου έχουμε την άμμο και ο Ανώνυμος έκανε τσίσα πάνω στο πάπλωμα μου...

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από giota:Παιδια ο δικος μου μαρκαρει παντου ως και μας Δεν αφηνει μερος Και οταν καθαρισω κανει σαν τρελος μυριζει εκει που καθαρισα και ξαναμαρκαρει αγωνα δρομου κανει!Μιλαμε οτι μυριζουμε γατο ολοι και τα παντα αν και καθε μερα πεφτει πλυντηριο στα υφασματα που λερωσε και γενικο καθαρισμα εχω την εντυπωση οτι μας αποφευγουν γιατι μυριζουμε!Παντως θα δοκιμασω τα προιοντα ευχαριστω! Ο γιατρος λεει οτι το κανει εγκεφαλικα σαν συνηθεια και να τον δερνω λιγο στο πισινο αλλα δεν ξερω πιστευω οτι δεν πρεπει
Βρε συ Γιώτα,το τι γέλιο έχω ρίξει με το γάτο σου δεν λέγεται
Ακουσε με,ο μικρός μαρκάρει παντού γιατί πολυ απλά δεν πέτυχε η στείρωση.Πηγαινε τον βρε πουλάκι μου σε έναν γιατρό της προκοπής,αφού βεβαίως του αναφέρεις το ιστορικό του.Αυτό πρώτη φορά το ακούω,να τον κάνεις στείρωση και να θελει γυναίκα.Όταν είχα πάει για στείρωση τον Φέλιξ μου,ο γιατρός μου είχε προτείνει μία μέθοδο όπου δεν του κάνεις ολική αφαίρεση αλλά κάτι άλλο που δεν το θυμάμαι.Αυτό το κάτι άλλο μου είχε πει ότι δεν ήταν και βέβαιο ότι θα του φύγει η επιθυμία για ζευγάρωμα.Η ολική ήταν το καλύτερο.Αν και τελικά Γιώτα μου αδίκως την έκανα τη στείρωση.Σκοτώθηκε το πουλάκι μου ένα χρόνο μετά.Και θυμάμαι πόσ πολυ τον ειχει πειράξει η νάρκωση.Το πουλάκι μου.Αν ήξερα πως θα έρθουν έτσι τα πράγματα θα του είχα δώσει τη χαρά να ζευγαρώσει.Τόσες τυψεις γεμίζουν το κεφάλι μου.Δυο μήνες πέρασαν και ο πονος μενει ιδιος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω χασει αρκετες ( απο αυτες που μενουν στο κηπο μας) και εχω κλαψει για ολες απειρες ωρες 
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool