Kάντε μια ευχή να βρεθεί...

• Thread starter Thread starter ladycat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
μην απελπιζεσαι τα αρσενικα ξαναερχονται εμενα περσι ο λαμπης ειχε φυγει για 2 μηνες γυρισε βεβαια ταλαιπωρημενος το μωρο μου αλλα γυρισε μετα απο τισ 15 μερες σταματησα να τον ψαχνω μην απελπιζεσαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λες? μακαρι αλλα δεν ηταν μαθημενος στο κουρμπετι ...Μακαρι!Εγω η τρελη ακομα τον ψαχνω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ουτε εμενα αλλα εκανα υπομονη μεχρι που ακουσα την φωνη του

ευχαριστω κι εγω αυτο θα κανω Υπομονη!

παντωσ ριχνε κ καμια ματια γιατι μπορει να στον μαζεψωε κ κανενας

σημερα συμπληρωνεται 1 μηνας που το Αντρακι εφυγε. Οσο περναει ο καιρος τοσο νοιωθω οτι δεν θα τον ξαναδω

Γιώτα μου σε καταλαβαίνω πόσο δύσκολα περνάς. Όταν έλειπε η Φουφούλα εγώ δεν μιλιούμουν για εβδομάδες ολόκληρες!!Ένιωθα ότι είχε φύγει μέλος της οικογένειάς μου.
Μήν χάνεις το κουράγιο σου όμως. Εδώ μας τηλεφώνησαν για τη δική μου γάτα μετά από ενάμιση μήνα. (Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί περιμέναν τόσο καιρό)

Πιστεύω ότι ο γατούλης σου είναι καλά και είναι σε κάποιο σπίτι. Δεν πιστεύω ότι μπόρεσε να βγάλει μόνος του το λουράκι του. Κάποιος του το έβγαλε.

Εφόσον ο γατούλης είναι καλά, σίγουρα υπάρχουν πιθανότητες να τον ξαναδείς.

Μου λειπει καθε μερα και πιο πολυ. Το χαδι του, η αγκαλια του , το υπερηφανο και αριστοκρατικο του βλεμμα. Ενα κενο υπαρχει εκει που ηταν αυτος και καθε μερα βαραινει.Να ελπιζω ακομα? Δεν ξερω πια. Οτι κι αν αποφασισω απο εδω και περα ακομα κι αν παρω αλλο γατο αυτος θα λειπει παντα. Φανταστητε οτι απο τη συνηθεια που ειχαμε τοσο καιρο να φωναζουμε κλειστε πορτα, καθε φορα που εμπαινε καποιος, οτι ακομα και τωρα η πορτα ειναι αγχος.Μας εμεινε οικογενειακως συνηθεια. τον βλεπω παντου σε φωτογραφιες και με κενταει ενας βαθυς πονος.Το χω ξαναπερασει και ξερω Αλλα καθε φορα ποναει το ιδιο.

ελα βρε γιωτα μου μην απελπιζεσε σκεψου οτι μπορει καποιος να τον εχει μαζεψει τετοιο γατι ρατσας ειναι πειρασμος αλλα η γατα δεν εχει απλα αφεντικο λετρευει το σπιτι που μενει κ με την πρωτη ευκαιρια θα την κανει κ θα γυρισει στο σπιτι του ενας γατος αναγνςρισε το αφεντικο του μετα απο 6 χρονια καπου το διαβασα αυτο

Γιώτα νιώθω ότι συμπάσχω μαζί σου. :( :( :(
Κράτα τουλάχιστον όμως έστω κάποια μικρή ελπίδα.

ευχαριστω κοριτσια Μερικες φορες τον σκεφτομαι οτι ειναι μεν μακρυα μας αλλα καπου που τον αγαπουν το ιδιο και μερικες φορες το χειροτερο, το κακο ειναι οτι μονο υποθεσεις μπορω να κανω .

μην απελπιζεσαι η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια κ εγω νομιζω οτι καποιος τον μαζεψε

Απελισια οχι .Αλλα η πραγματικοτητα με φερνει σε μονοπατια σκληρα.Περασε πολυς καιρος και οσο και να ελπιζω οτι θα τον δω μια μερα να με νιαουριζει στην πορτα φαινεται αχνο.Η ψυχουλα μου ειναι καπου αλλα δεν ξερω που και πως!Ακομα ψαχνω ακομα τρεχω αλλα δεν εχω νεα δεν εχω σημαδια

Γιώτα μου έχεις αποκλείσει το ενδεχόμενο να τον έχουν σε κάποιο pet shop; Επειδή ο δικός σου γατούλης είναι ράτσας, και υπάρχει ζήτηση για περσικά γατιά, μήπως κάποιος τον βρήκε έξω και τον έδωσε σε κάποιο pet shop;

Ένάμισι χρονών γάτο ποιός θα τον αγοράσει βρε Γεωργία;

Μια σκέψη έκανα Michelle μου, ελπίζω να έχεις δίκιο.

οχι να τον αγορασουν καποιος ον εχει μαζεψει βρε παιδια για αυτο το λογο φωναζω να βαλουμε τσιπακι στα γατια μας τηα εχουν το προσωπικο μας σημαδι οποτε κανεις δεν θα μπορει να τους κλεψει

αχ να ξερες ποσες φορες το μετανοιωσα που δεν το κανα !

Γιωτα μου καθε μερα το ιδιο παρακαλαω να βρεθει γατουλη σου γιατι ξερω ποσο μεγαλος πονος ειναι

Ευχαριστω πολυ Σημερα τον ειδα στο ονειρο μου αλλα οχι καλα Ειδα οτι τον δαγκωσε σκυλος κΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΝΤΡΟΜΗ.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back